Ράδιο Γρεβενά – 101.5

Κτηματολόγιο
PAPAGEORGIOU

Grevenamedia @facebook

POTIKA MYRTO
SPONSORS

Grevena

Fog
Humidity: 100
Wind: 0 km/h
1 °C
3 11
19 Jan 2015
3 11
20 Jan 2015
ΓΚΙΦΑΣ ΙΩΑΝΝΗΣ
ΙΩΑΝΝΑ
tsiarsiotis
delivery LOCO
Ανταλλακτικά αυτοκινήτων

Κατηγορίες

Νέες συγχωνεύσεις σχολείων Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης

Προς νέες συγχωνεύσεις σχολικών μονάδων και συμπτύξεις τμημάτων προσανατολίζεται το υπουργείο Παιδείας καθώς με έγγραφό του προς του διευθυντές σχολικών μονάδων ζητάει να μάθει τη μέγιστη χωρητικότητα των αιθουσών σε μαθητές.

Με το έγγραφο που εστάλη στους διευθυντές σχολικών μονάδων πρωτοβάθμιας και δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης, ζητείται η επικαιροποίηση της καταχώρισης των απαραίτητων στοιχείων στο σύστημα καταγραφής μαθηματικού και εκπαιδευτικού προσωπικού (Survey). Μάλιστα, σημειώνεται ότι τα στοιχεία θα πρέπει να ανανεώνονται κάθε 1η και 15 κάθε μήνα.

Σχετική προειδοποίηση, όπως αναφέρει το δημοσίευμα του Έθνους έχει στείλει εγγράφως προς τις Διευθύνσεις Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης και ο υφυπουργός Παιδείας Θ. Παπαθεοδώρου σημειώνοντας ότι «η μη καταχώριση, επικαιροποίηση και οριστικοποίηση των στοιχείων στο σύστημα καταγραφής Survey αποτελεί παράβαση καθήκοντος». Οι εκπαιδευτικές ομοσπονδίες υποστηρίζουν ότι τα στοιχεία που ζητά το υπ. Παιδείας θα χρησιμοποιηθούν για συγχωνεύσεις από το ερχόμενο σχολικό έτος και συμπτύξεις τμημάτων. Αρκετοί είναι οι εκπαιδευτικοί οι οποίοι συσχετίζουν τις επικείμενες συγχωνεύσεις με τη δραματική μείωση των διορισμών δασκάλων και καθηγητών αλλά και την αύξηση του ωραρίου των εκπαιδευτικών, που έχει προαναγγελθεί.

Σχετικά άρθρα

Χρυσή Τομή
Κινηματογράφος Γρεβενών
Ράδιο 101.5
ΤΣΙΟΓΚΑΣ
ΟΠΑΠ

Follow Us

 
TSIOVAKAS
ΗΛΕΚΤΡΟΝ
Σεμερτζίδης
Κανάλι 28 | Ράδιο Γρεβενά 101,5

Καιρός

Γρεβενά

Αναγνώστου Ιωάννης