Ράδιο Γρεβενά – 101.5

POTIKA MYRTO
ΖΗΤΕΙΤΑΙ

Grevenamedia @facebook

Ράδιο Γρεβενά Συνεντεύξεις

Ράδιο 101.5
Ζιώγας
tsiarsiotis
ΙΩΑΝΝΑ
delivery LOCO
Ανταλλακτικά αυτοκινήτων

Κατηγορίες

Μουσικές εκδηλώσεις από τον Σύλλογο Γρεβενιωτών Μουσικών σε συνεργασία με το Δημοτικό Ωδείο Γρεβενών

Όσοι τυχεροί θεατές παραβρέθηκαν την Κυριακή (26/10) που μας πέρασε, στο Κέντρο Πολιτισμού Γρεβενών, την μουσική εκδήλωση που διοργάνωσαν, ο Σύλλογος Γρεβενιωτών Μουσικών με το Δημοτικό Ωδείο Γρεβενών, είχαν τη τύχη να απολαύσουν μια υπέροχη συναυλία της Ορχήστρας Ακορντεόν του ΝΕΟΥ ΩΔΕΙΟΥ ΠΤΟΛΕΜΑΙΔΑΣ με ρεπερτόριο Ελλήνων και ξένων συνθετών. Η ορχήστρα απαρτίζονταν από εννέα (9) ακορντεονίστριες-ες, μία πιανίστρια και έναν πνευστό κάτω από την διδασκαλία και διεύθυνση του καθηγητή Αλέξανδρου Τσούγιεφ. Στο διάλλειμα της συναυλίας έγιναν απονομές πτυχίων μουσικής σε αποφοιτήσαντες σπουδαστές του Ωδείου από τη διευθύντρια κα Γεωργία Μπαράκου.
Εν συνεχεία μετά το πέρας της συναυλίας, στις αίθουσες του Δημοτικού Ωδείου Γρεβενών, διενεργήθηκαν κατατακτήριες εξετάσεις είκοσι (20) υποψηφίων σπουδαστών από διάφορες πόλεις της κεντροδυτικής Μακεδονίας, για σχολές μονωδίας, πιάνου, κλασσικής κιθάρας και ανώτερων θεωρητικών κάτω από την επίβλεψη δεκαοκτώ (18) εξεταστών.
Ο Σύλλογος Γρεβενιωτών Μουσικών σε συνεργασία με το Δημοτικό Ωδείο Γρεβενών θα συνεχίσει τον προγραμματισμό και άλλων μουσικών εκδηλώσεων με στόχο την δημιουργική παρέμβαση στα καλλιτεχνικά δρώμενα της πόλης των Γρεβενών.

Για το Σύλλογο
Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ
Μπουμπούκας Κ. Γιάννης

Σχετικά άρθρα

Χρυσή Τομή
-Διεύθυνση-GrevenaMedia
Ζητούνται
Ζητούνται άτομα στην Ζάκυνθο
Ενοικιάζεται ή Πωλείται
Διαφήμιση ΛΑΔΙΑ
Πωλείται
ΦΥΛΑΞΗ
 

Follow Us

ΤΣΙΟΓΚΑΣ
ΗΛΕΚΤΡΟΝ
Σεμερτζίδης
TSIOVAKAS

Καιρός

Γρεβενά

Grevena

Fog
Humidity: 100
Wind: 0 km/h
1 °C
3 11
19 Jan 2015
3 11
20 Jan 2015
Κανάλι 28 | Ράδιο Γρεβενά 101,5