Ράδιο Γρεβενά – 101.5

PAPAGEORGIOU

Grevenamedia @facebook

POTIKA MYRTO
Κινηματογράφος Γρεβενών
SPONSORS

Grevena

Fog
Humidity: 100
Wind: 0 km/h
1 °C
3 11
19 Jan 2015
3 11
20 Jan 2015
DONAS
ΙΩΑΝΝΑ
tsiarsiotis
ΓΚΙΦΑΣ ΙΩΑΝΝΗΣ
Καφενείο
KARTSIOUNIS
delivery LOCO
Ανταλλακτικά αυτοκινήτων

Κατηγορίες

ΚΕΝΤΡΟ ΞΕΝΩΝ ΓΛΩΣΣΩΝ

Μια επιστολή σε σχέση με την συνεντευξη του κ. Μ. Παπαϊωάννου για τον ΠΥΡΣΟ

Η επιστολή αναφέρει:

Σε αθλητική εκπομπή του SUPER 28 (Τρίτη 18-12-2012) και σε ερώτηση του υπεύθυνου της εκπομπής κ. Μάρκου προς τον συνεντευξιαζόμενο κ. Παπαϊωάννου Μένιου προέδρου στην προηγούμενη Διοίκηση του ΠΥΡΣΟΥ ακούστηκε μια ανακρίβεια κατά τη γνώμη μου.

Συγκεκριμένα ο Μένιος Παπαϊωάννου και αυτό εν τη ρύμη του λόγου φαντάζομαι είπε για την περίοδο που ο ΠΥΡΣΟΣ ήταν στη Γ΄ Εθνική με την ιδιότητα της ΠΑΕ: Υπήρχαν δύο αντιλήψεις, η μια ήταν υπέρ του να έχει η ομάδα δικά μας παιδιά (Γρεβενιωτόπουλα) και η άλλη που έφερνε τους ξένους.

Εγώ, συνέχισε ο κ. Παπαϊωάννου, δεν ήμουν ούτε με την μια άποψη ούτε με την άλλη κλπ.

Νομίζω ότι αυτό το καλαμπούρι πρέπει να σταματήσει. Ο Δημήτρης Παπαϊωάννου είχε μια φιλοσοφία σχετικά με τη λειτουργία και ύπαρξη της ομάδας με την ονομασία ΠΥΡΣΟΣ Γρεβενών. Και αυτή ήταν: χτίζουμε μια γερή ομάδα, μια ομάδα που θα ανεβεί και θα παραμείνει στα σαλόνια των επαγγελματικών κατηγοριών. Μια ομάδα που θα αποτελεί όνειρο και μαγνήτη του κάθε Γρεβενιώτη πιτσιρικά ώστε να έχει στόχο ο κάθε αθλητής να ενταχθεί στο δυναμικό της. Αυτός ήταν ο στόχος των διοικήσεων Δημ. Παπαϊωάννου. Και είναι γνωστό αυτό και στον Μένιο Παπαϊωάννου. Γι αυτό θέλω να πιστεύω ότι η σημερινή έκφραση του Μένιου περί δύο αντιλήψεων ήταν απλώς ένα λάθος εν τη ρύμη του λόγου.

 Τάσος Σεβαστιάδης

Σχετικά άρθρα

Χρυσή Τομή
ΤΣΙΟΓΚΑΣ
ΝΟΣΗΛΙΑΣΙΣ
Ζητείται
ΟΠΑΠ

Follow Us

 
TSIOVAKAS
ΗΛΕΚΤΡΟΝ
Σεμερτζίδης
Κανάλι 28 | Ράδιο Γρεβενά 101,5

Καιρός

Γρεβενά

Αναγνώστου Ιωάννης
jumbo