Ράδιο Γρεβενά – 101.5

Grevenamedia @facebook

Κινηματογράφος Γρεβενών
PAPAGEORGIOU
Ζητούνται άτομα στην Ζάκυνθο

Ράδιο Γρεβενά Συνεντεύξεις

Jumbo
tsiarsiotis
ΙΩΑΝΝΑ
ΓΚΙΦΑΣ ΙΩΑΝΝΗΣ
delivery LOCO
Ανταλλακτικά αυτοκινήτων

Κατηγορίες

Μια επιστολή σε σχέση με την συνεντευξη του κ. Μ. Παπαϊωάννου για τον ΠΥΡΣΟ

Η επιστολή αναφέρει:

Σε αθλητική εκπομπή του SUPER 28 (Τρίτη 18-12-2012) και σε ερώτηση του υπεύθυνου της εκπομπής κ. Μάρκου προς τον συνεντευξιαζόμενο κ. Παπαϊωάννου Μένιου προέδρου στην προηγούμενη Διοίκηση του ΠΥΡΣΟΥ ακούστηκε μια ανακρίβεια κατά τη γνώμη μου.

Συγκεκριμένα ο Μένιος Παπαϊωάννου και αυτό εν τη ρύμη του λόγου φαντάζομαι είπε για την περίοδο που ο ΠΥΡΣΟΣ ήταν στη Γ΄ Εθνική με την ιδιότητα της ΠΑΕ: Υπήρχαν δύο αντιλήψεις, η μια ήταν υπέρ του να έχει η ομάδα δικά μας παιδιά (Γρεβενιωτόπουλα) και η άλλη που έφερνε τους ξένους.

Εγώ, συνέχισε ο κ. Παπαϊωάννου, δεν ήμουν ούτε με την μια άποψη ούτε με την άλλη κλπ.

Νομίζω ότι αυτό το καλαμπούρι πρέπει να σταματήσει. Ο Δημήτρης Παπαϊωάννου είχε μια φιλοσοφία σχετικά με τη λειτουργία και ύπαρξη της ομάδας με την ονομασία ΠΥΡΣΟΣ Γρεβενών. Και αυτή ήταν: χτίζουμε μια γερή ομάδα, μια ομάδα που θα ανεβεί και θα παραμείνει στα σαλόνια των επαγγελματικών κατηγοριών. Μια ομάδα που θα αποτελεί όνειρο και μαγνήτη του κάθε Γρεβενιώτη πιτσιρικά ώστε να έχει στόχο ο κάθε αθλητής να ενταχθεί στο δυναμικό της. Αυτός ήταν ο στόχος των διοικήσεων Δημ. Παπαϊωάννου. Και είναι γνωστό αυτό και στον Μένιο Παπαϊωάννου. Γι αυτό θέλω να πιστεύω ότι η σημερινή έκφραση του Μένιου περί δύο αντιλήψεων ήταν απλώς ένα λάθος εν τη ρύμη του λόγου.

 Τάσος Σεβαστιάδης

Σχετικά άρθρα

Χρυσή Τομή
POTIKA MYRTO
Ζητούνται
Διαφήμιση ΛΑΔΙΑ
Αγγελία
Ράδιο 101.5
ΤΣΙΟΓΚΑΣ

Follow Us

ΦΥΛΑΞΗ
 
ΗΛΕΚΤΡΟΝ
Σεμερτζίδης
TSIOVAKAS

Καιρός

Γρεβενά

Grevena

Fog
Humidity: 100
Wind: 0 km/h
1 °C
3 11
19 Jan 2015
3 11
20 Jan 2015
Κανάλι 28 | Ράδιο Γρεβενά 101,5