Ράδιο Γρεβενά – 101.5

POTIKA MYRTO
ΖΗΤΕΙΤΑΙ

Grevenamedia @facebook

Ράδιο Γρεβενά Συνεντεύξεις

Ράδιο 101.5
Ζιώγας
tsiarsiotis
ΙΩΑΝΝΑ
delivery LOCO
Ανταλλακτικά αυτοκινήτων

Κατηγορίες

Με επιτυχία ολοκληρώθηκαν οι ετήσιες Εκθέσεις Τροχαίας των Διευθύνσεων Αστυνομίας της Δυτικής Μακεδονίας

Ολοκληρώθηκαν με επιτυχία οι ετήσιες Εκθέσεις Τροχαίας που διοργανώθηκαν από τα Τμήματα Τροχαίας των Διευθύνσεων Αστυνομίας της Δυτικής Μακεδονίας, στο πλαίσιο των οποίων έλαβαν χώρα διάφορες εκδηλώσεις κυκλοφοριακού ενδιαφέροντος.

ΓΡΕΒΕΝΑ 1OLYMPUS DIGITAL CAMERAΕΚΘΕΣΗ ΤΡΟΧΑΙΑΣ ΚΑΣΤΟΡΙΑΕΚΘΕΣΗ ΤΡΟΧΑΙΑΣ ΚΟΖΑΝΗ

Οι συγκεκριμένες ενημερωτικές δράσεις, οι οποίες πραγματοποιήθηκαν στις πόλεις των Γρεβενών, Καστοριάς, Κοζάνης, Φλώρινας και Πτολεμαΐδας εντάσσονται στο πλέγμα των αδιάλειπτων προσπαθειών που καταβάλλονται  από την Ελληνική Αστυνομία, με στόχο την ευαισθητοποίηση των πολιτών στην τήρηση του Κώδικα Οδικής Κυκλοφορίας και στην εμπέδωση της κυκλοφοριακής και οδικής παιδείας.

Στο πλαίσιο των ανωτέρω Εκθέσεων και με στόχο την ευαισθητοποίηση των πολιτών σε θέματα κυκλοφοριακής αγωγής, πραγματοποιήθηκαν  ενημερωτικές διαλέξεις και δράσεις από  Αξιωματικούς των Τμημάτων Τροχαίας και εξειδικευμένους ομιλητές, με τη συνδρομή  της Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης,  του Ομίλου Μοτοσυκλετιστών καθώς και άλλων οργανώσεων.

Τις προαναφερόμενες Εκθέσεις επισκέφθηκαν πολλοί μαθητές, εκπαιδευτικοί όλων των βαθμίδων, τοπικοί φορείς, εκπρόσωποι επιστημονικών κλάδων και πολίτες των τοπικών κοινωνιών, οι οποίοι παρακολούθησαν με ενδιαφέρον τις δράσεις, ενώ παράλληλα διανεμήθηκε σε αυτούς σχετικό ενημερωτικό έντυπο υλικό.

Ακόμα, οι μαθητές παρακολούθησαν σεμινάρια ασφαλούς οδήγησης δίτροχων, ενώ οι ενήλικες συμμετείχαν σε  οδήγηση με προσομοιωτή προκειμένου οι ίδιοι να διαπιστώσουν τα λάθη που γίνονται κατά τη διάρκεια της οδήγησης και τα οποία αποτελούν τα κύρια αίτια πρόκλησης τροχαίων ατυχημάτων.

 

Η Γενική Περιφερειακή Αστυνομική Διεύθυνση Δυτικής Μακεδονίας στo πλαίσιο της συνεχούς ενημέρωσης των μαθητών για θέματα κυκλοφοριακής αγωγής, με απώτερο στόχο την μείωση πρόκλησης των τροχαίων ατυχημάτων,  θα συνεχίσει μελλοντικά τη διοργάνωση παρόμοιων δράσεων.

Σχετικά άρθρα

Χρυσή Τομή
-Διεύθυνση-GrevenaMedia
Ζητούνται
Ζητούνται άτομα στην Ζάκυνθο
Ενοικιάζεται ή Πωλείται
Διαφήμιση ΛΑΔΙΑ
Πωλείται
ΦΥΛΑΞΗ
 

Follow Us

ΤΣΙΟΓΚΑΣ
ΗΛΕΚΤΡΟΝ
Σεμερτζίδης
TSIOVAKAS

Καιρός

Γρεβενά

Grevena

Fog
Humidity: 100
Wind: 0 km/h
1 °C
3 11
19 Jan 2015
3 11
20 Jan 2015
Κανάλι 28 | Ράδιο Γρεβενά 101,5