Ράδιο Γρεβενά – 101.5

Πίνδος
PAPAGEORGIOU

Grevenamedia @facebook

POTIKA MYRTO
SPONSORS

Grevena

Fog
Humidity: 100
Wind: 0 km/h
1 °C
3 11
19 Jan 2015
3 11
20 Jan 2015
ΓΚΙΦΑΣ ΙΩΑΝΝΗΣ
ΙΩΑΝΝΑ
ΝΟΣΗΛΙΑΣΙΣ
tsiarsiotis
delivery LOCO
Ανταλλακτικά αυτοκινήτων

Κατηγορίες

Μεγάλη η προσέλευση πολιτών στην πολιτική εκδήλωση του ΣΥΡΙΖΑ ΕΟΡΔΑΙΑΣ με κεντρικό ομιλητή τον καθηγητή Γιώργο Κατρούγκαλο

Με μεγάλη η προσέλευση πολιτών πραγματοποιήθηκε η πολιτική εκδήλωση του ΣΥΡΙΖΑ ΕΟΡΔΑΙΑΣ με θέμα «ΚΡΙΣΗ ΜΝΗΜΟΝΙΑ ΚΑΡΑΤΙΚΗ ΒΙΑ – ΚΟΙΝΩΝΙΚΑ ΚΑΙ ΠΟΛΙΤΙΚΑ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΑ» και με κεντρικό ομιλητή τον καθηγητή Γιώργο Κατρούγκαλο.

Η εκδήλωση πραγματοποιήθηκε το Σάββατο 29-3-14 στην αίθουσα συνεδριάσεων του Δημοτικού Συμβουλίου Εορδαίας στην Πτολεμαΐδα και διήρκησε αρκετές ώρες, με πάρα πολλές παρεμβάσεις πολιτών που τοποθετήθηκαν και έθεσαν ερωτήματα για την κρίση και τα μνημόνια.

Η εκδήλωση άνοιξε με χαιρετισμό του ΣΥΡΙΖΑ ΕΟΡΔΑΙΑΣ και το μήνυμα που έστειλε στην εκδήλωση ο υποψήφιος περιφερειάρχης Θέμης Μουμουλίδης, ενώ ακολούθησε η εμπεριστατωμένη τοποθέτηση της συμβολαιογράφου και συντονίστριας της ΟΜ ΣΥΡΙΖΑ ΕΟΡΔΑΙΑΣ Θεοδώρας Γούλιαρου, για τις τρέχουσες πολιτικές εξελίξεις, τις κατασχέσεις και τους πλειστηριασμούς.

Ο κεντρικός ομιλητής Γιώργος Κατρούγκαλος, σε μία χειμαρρώδη ομιλία, αναφέρθηκε στο πολιτικό σκηνικό, τις αιτίες της κρίσης,  τις επανειλημμένες παραβιάσεις του Συντάγματος με εφαρμοστικούς νόμους, την κρατική βία και αυθαιρεσία και την καταπάτηση των στοιχειωδών πολιτικών και κοινωνικών δικαιωμάτων.

Αναφέρθηκε επίσης στο λαϊκό κίνημα και την συλλογική δράση που μπορούν να βάλλουν ένα τέλος στην σημερινή ζοφερή πραγματικότητα και ότι η μόνη διέξοδος που υπάρχει σήμερα στην χώρα είναι η αριστερά.

Τόνισε ιδιαίτερα τον ρόλο του μαζικού κινήματος τόσο για την στήριξη μιας εναλλακτικής προοπτικής όσο και για την υπεράσπιση μιας αυριανής κυβέρνησης της αριστεράς που θα δεχτεί μία ανελέητη επίθεση από το πολιτικό και οικονομικό κατεστημένο.

Αξιοσημείωτες ήταν και οι ποιοτικές παρεμβάσεις που έγιναν από τον κόσμο, δίνοντας την δυνατότητα στον καθηγητή Γιώργο Κατρούγκαλο, να επεκταθεί, σε επί μέρους ζητήματα και να τεκμηριώσει επιστημονικά και πολιτικά τόσο την κριτική στην υφιστάμενη κατάσταση, όσο και στην προοπτική ενός άλλου δρόμου για την έξοδο από την κρίση.

Σχετικά άρθρα

Χρυσή Τομή
Κινηματογράφος Γρεβενών
Ράδιο 101.5
ΤΣΙΟΓΚΑΣ
ΟΠΑΠ
ΦΥΛΑΞΗ

Follow Us

 
TSIOVAKAS
Αγγελία για εργασία
ΗΛΕΚΤΡΟΝ
Σεμερτζίδης
Κανάλι 28 | Ράδιο Γρεβενά 101,5

Καιρός

Γρεβενά

Αναγνώστου Ιωάννης