Ράδιο Γρεβενά – 101.5

Κινηματογράφος Γρεβενών
PAPAGEORGIOU
Jumbo
Χορός Εμπορικού Συλλόγου Γρεβενών
Stand Up Comedy

Grevenamedia @facebook

Grevena

Fog
Humidity: 100
Wind: 0 km/h
1 °C
3 11
19 Jan 2015
3 11
20 Jan 2015
POTIKA MYRTO
tsiarsiotis
ΙΩΑΝΝΑ
ΓΚΙΦΑΣ ΙΩΑΝΝΗΣ
ΝΟΣΗΛΙΑΣΙΣ

Κατηγορίες

delivery LOCO
Ανταλλακτικά αυτοκινήτων

Λίγο σοβαρότητα …

Με μεγάλη έκπληξη ομολογώ, διάβασα δελτίο τύπο του Βουλευτή του Νομού μας Τιμολέων Κοψαχείλη, σχετικά με την συνάθροιση των Βουλευτών της ΝΔ με τον Πρωθυπουργό στο καφενείο της Βουλής. Ακόμη μεγαλύτερη γίνεται η έκπληξη όταν στο ίδιο δελτίο τύπου περιγράφεται με υπηρηφάνεια, ότι ο Βουλευτής μας έθεσε το θέμα του Ε65 στον πρωθυπουργό και έλαβε την συμβουλή να επισκέπτεται το υπουργείο ανάπτυξης ή να εγκατασταθεί εκεί.(ότι καταλαβαίνει κανείς).

Επειδή δεν γνωρίζω προσωπικά τον κο Κοψαχείλη, ελπίζω στην πιθανότητα αυτό το  Δελτίο Τύπου να είναι κάποιο είδους χιούμορ του Βουλευτή. Ειδάλλως τα πράγματα είναι πολύ σοβαρά για τα Γρεβενά. Είναι πολύ σοβαρά γιατί το συγκεκριμένο δελτίο τύπου  προσβάλει όλους τους Γρεβενιώτες. Μας προσβάλει κύριε Κοψαχείλη, να μας σερβίρεται “χαβαλετζίδικα “ δελτία τύπου και να προωθείται στο καφενείο της βουλής τα θέματα του Νομού. Προφανώς αγνοείται, πόσο σοβαρή δουλεία έχει γίνει για την Ε65 από προηγούμενους Βουλευτές, από την ΤΑ και από φορείς των Γρεβενών, ώστε να διαλαλείται με δελτία τύπου ότι θέσατε το θέμα στο καφενείο. Τα προβλήματα του τόπου δεν λύνονται και δεν προωθούνται στα καφενεία

Επειδή το ζήτημα της εγκατάλειψης της Ε65 μπορεί να είναι υπαρκτό, ως Βουλευτής   οφείλετε  να ενημερωθείτε, να ενημερώσετε φορείς και πολίτες και να αναλάβετε πρωτοβουλίες, μαζί με τους Δημάρχους, την Περιφέρεια και τους φορείς της περιοχής. Εάν υπάρχει ζήτημα με την Ε65 πρέπει να αντιμετωπιστεί με κάποιο σχέδιο και όχι με “εγκατάσταση ” στο Υπουργείο Ανάπτυξης.

Τέλος θα ήθελα να επισημάνω ότι δεν μπορεί ο Βουλευτής του νομού να μας αντιμετωπίζει σαν “ιθαγενείς ” και να υποβιβάζει την αισθητική και την νοημοσύνη μας εκδίδοντας περιγραφικές ανακοινώσεις  που θυμίζουν κουτσομπολίστικα μεσημεριανά.

 

Λάμπρος Παλάντζας

Υπ. Βουλευτής ΠΑΣΟΚ Γρεβενών

Σχετικά άρθρα

Χρυσή Τομή
Ράδιο 101.5
Διαφήμιση
Αγγελία
ΤΣΙΟΓΚΑΣ

Follow Us

ΦΥΛΑΞΗ
 
Αγγελία για εργασία
ΗΛΕΚΤΡΟΝ
Σεμερτζίδης
TSIOVAKAS

Καιρός

Γρεβενά

Κανάλι 28 | Ράδιο Γρεβενά 101,5