Ράδιο Γρεβενά – 101.5

Grevenamedia @facebook

Κινηματογράφος Γρεβενών
PAPAGEORGIOU

Ράδιο Γρεβενά Συνεντεύξεις

Jumbo
tsiarsiotis
ΙΩΑΝΝΑ
ΓΚΙΦΑΣ ΙΩΑΝΝΗΣ
delivery LOCO
Ανταλλακτικά αυτοκινήτων

Κατηγορίες

Κυριάκος Ταταρίδης: ΄΄Την Κυριακή ψηφίζουμε “ΕΛΙΑ” , καταψηφίζουμε τον κ. Δακή και στηρίζουμε το ψηφοδέλτιο του κ. Καρυπίδη΄΄.

Στις εκλογές της Κυριακής καλούμε κάθε Δημοκρατική και Προοδευτική συνείδηση να αφυπνιστεί από το σκληρό σοκ που υπέστη από την αρνητική οικονομική συγκυρία και τα επώδυνα μέτρα σταθερότητας των μνημονίων και να στηρίξει τις προοδευτικές δυνάμεις που πάλι θα κλιθούν να παίξουν τον δημιουργικό τους ρόλο μετά το ξέσπασμα της κρίσης.

Για τις Ευρωεκλογές την Κυριακή στις 25-05-2014 στηρίζουμε το ψηφοδέλτιο της ΕΛΙΑΣ της προοδευτικής σκέψης και των δυνάμεων που άλλαξαν την Ελλάδα και που μπορούν και πάλι να την επαναφέρουν σε μέρες ανάπτυξης και προόδου για την χώρα και τον λαό μας.

Για τις Περιφερειακές εκλογές καταψηφίζουμε το ψηφοδέλτιο του υπερσυντηρητικού κ. Δακή που αδίκησε τα Γρεβενά σε αναπτυξιακές επιλογές στα Ευρωπαϊκά προγράμματα που διαχειρίστηκε και στηρίζουμε το ψηφοδέλτιο του κ. Καρυπίδη που συγκροτείται από γνωστά στελέχη του προοδευτικού χώρου του Νομού μας, που πιστεύω, πως θα αγωνιστούν για να κερδίσει η περιοχή μας τα προγράμματα και τους αναπτυξιακούς στόχους που έχουμε θέσει.

 

                                                                                     Μετά τιμής

                                                                                         Κυριάκος Ταταρίδης

Πρώην Βουλευτής Γρεβενών

Σχετικά άρθρα

Χρυσή Τομή
POTIKA MYRTO
Αγγελία
Διαφήμιση ΛΑΔΙΑ
Ράδιο 101.5
ΤΣΙΟΓΚΑΣ

Follow Us

ΦΥΛΑΞΗ
 
ΗΛΕΚΤΡΟΝ
Σεμερτζίδης
TSIOVAKAS

Καιρός

Γρεβενά

Grevena

Fog
Humidity: 100
Wind: 0 km/h
1 °C
3 11
19 Jan 2015
3 11
20 Jan 2015
Κανάλι 28 | Ράδιο Γρεβενά 101,5