Ράδιο Γρεβενά – 101.5

Grevenamedia @facebook

Κινηματογράφος Γρεβενών
PAPAGEORGIOU

Ράδιο Γρεβενά Συνεντεύξεις

Jumbo
tsiarsiotis
ΙΩΑΝΝΑ
ΓΚΙΦΑΣ ΙΩΑΝΝΗΣ
delivery LOCO
Ανταλλακτικά αυτοκινήτων

Κατηγορίες

ΚΟΜΜΟΥΝΙΣΤΙΚΟ ΚΟΜΜΑ ΕΛΛΑΔΑΣ

Κλιμάκιο της Νομαρχιακής Επιτροπής Γρεβενών του Κ.Κ.Ε. συνόδευσε τον Βουλευτή Ν. Μαγνησίας του Κ.Κ.Ε. σ. Απόστολο Νάνο στην περιοδεία που πραγματοποίησε το απόγευμα της Πέμπτης 17 Ιουνίου 2010 στα χωριά Κοκκινιά και Ταξιάρχη του Δήμου Ηρακλεωτών που πλήγηκαν πρόσφατα από σφοδρή χαλαζόπτωση.

 

 

 

 

          Αφού συζήτησε με τους αγρότες και τη Δημοτική Αρχή για τις μεγάλες καταστροφές που έγιναν σε καλλιέργειες με σιτηρά, αμπέλια, κηπευτικά, καρυδιές κλπ δεσμεύτηκε ότι θα φέρει με ερώτηση στη Βουλή το θέμα της άμεσης και πλήρους αποζημίωσης των παραγωγών καθώς και το θέμα γενικότερα της ασφάλισης της γεωργικής παραγωγής.

          Παράλληλα συζήτησε με τους κατοίκους για τις πολιτικές εξελίξεις, για την εφαρμογή του Σχεδίου Καλλικράτης, για την οικονομική κρίση και τα αντιλαϊκά μέτρα της κυβέρνησης, και αναφέρθηκε στις προτάσεις του Κ.Κ.Ε. για την φιλολαϊκή διέξοδο και τον άλλο δρόμο ανάπτυξης της ελληνικής κοινωνίας, για τη λαϊκή εξουσία και λαϊκή οικονομία, στα πλαίσια εφαρμογής της οποίας θα λυθούν μεταξύ άλλων και τα προβλήματα της αγροτικής παραγωγής που τέθηκαν από τους κατοίκους που παρακολούθησαν με ενδιαφέρον τη συζήτηση.

Σχετικά άρθρα

Χρυσή Τομή
POTIKA MYRTO
Αγγελία
Διαφήμιση ΛΑΔΙΑ
Ράδιο 101.5
ΤΣΙΟΓΚΑΣ

Follow Us

ΦΥΛΑΞΗ
 
ΗΛΕΚΤΡΟΝ
Σεμερτζίδης
TSIOVAKAS

Καιρός

Γρεβενά

Grevena

Fog
Humidity: 100
Wind: 0 km/h
1 °C
3 11
19 Jan 2015
3 11
20 Jan 2015
Κανάλι 28 | Ράδιο Γρεβενά 101,5