Ράδιο Γρεβενά – 101.5

PAPAGEORGIOU
Ζιώγας
POTIKA MYRTO
ΠΑΙΔΙΑΤΡΟΣ ΡΑΠΤΗ
Κινηματογράφος Γρεβενών

Ράδιο Γρεβενά Συνεντεύξεις

Ράδιο 101.5

Grevenamedia @facebook

tsiarsiotis
ΙΩΑΝΝΑ
delivery LOCO
Ανταλλακτικά αυτοκινήτων

Κατηγορίες

ΚΟΜΜΟΥΝΙΣΤΙΚΟ ΚΟΜΜΑ ΕΛΛΑΔΑΣ ΝΟΜΑΡΧΙΑΚΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΓΡΕΒΕΝΩΝ

Η  Νομαρχιακή  Επιτροπή  Γρεβενών  του  Κ.Κ.Ε.

διοργανώνει

ανοιχτή εκδήλωση που θα γίνει την Πέμπτη 31 Μαρτίου  2011 και ώρα 7+30 μ.μ. στην αίθουσα εκδηλώσεων στο Δημαρχείο Γρεβενών (Πλατεία Ελευθερίας), με θέμα «Οι εξελίξεις στο χώρο της παιδείας και οι θέσεις του Κ.Κ.Ε.».

και   σας   προσκαλεί

να καλύψετε την εκδήλωση.

Επίσης παρακαλούμε να δώσετε ευρεία δημοσιότητα στην εκδήλωση.

Την παρουσίαση των θέσεων θα κάνει ο Νώντας Στολτίδης, μέλος του Γραφείου Περιοχής Δυτικής Μακεδονίας του Κ.Κ.Ε και ωρομίσθιος καθηγη-τής στο ΤΕΙ Δυτ. Μακεδονίας.

Στην εκδήλωση καλούνται να καταθέσουν τις απόψεις – προτάσεις τους Φορείς της Παιδείας (Σύλλογος Δασκάλων, ΕΛΜΕ Γρεβενών, Σύλλογοι Γονέων και κηδεμόνων) καθώς και άλλοι μαζικοί Φορείς.

Οι συγχωνεύσεις – καταργήσεις σχολείων σε όλη τη χώρα θέτουν επί τάπητος το ζήτημα του «νέου σχολείου» του ΠΑΣΟΚ.  Επιδιώκουν να στοιβάξουν τα παιδιά, σε πολυδύναμα σχολεία, που θα παράγουν μαζικά ευέλικτους, καταρτίσιμους εργαζόμενους, σχολεία που θα μπορούν να προσελκύουν χορηγούς. Κλείνουν σχολεία – κλείνουν το δρόμο στη μόρφωση και τη ζωή.

Σήμερα υπάρχουν όλες οι προϋποθέσεις ώστε όλα τα κοινωνικά αγαθά, υλικά και πνευματικά, όπως η παιδεία και η επιστημονική έρευνα, που σήμερα είναι εμπόρευμα και  προνόμιο της αστικής τάξης, να περάσουν στον κοινωνικό προγραμματισμό και έλεγχο από τους ίδιους τους δημιουργούς τους και να γίνου κτήμα όλης της κοινωνίας.

Η  Νομαρχιακή  Επιτροπή  Γρεβενών του Κ.Κ.Ε.

Σχετικά άρθρα

Χρυσή Τομή
Μπουραλέκος
Διαφήμιση ΛΑΔΙΑ
Ζητούνται
Ζητούνται άτομα στην Ζάκυνθο
Πωλείται
ΦΥΛΑΞΗ
 

Follow Us

ΤΣΙΟΓΚΑΣ
ΗΛΕΚΤΡΟΝ
Σεμερτζίδης
TSIOVAKAS

Καιρός

Γρεβενά

Grevena

Fog
Humidity: 100
Wind: 0 km/h
1 °C
3 11
19 Jan 2015
3 11
20 Jan 2015
Κανάλι 28 | Ράδιο Γρεβενά 101,5