Ράδιο Γρεβενά – 101.5

Κτηματολόγιο
PAPAGEORGIOU

Grevenamedia @facebook

POTIKA MYRTO
SPONSORS

Grevena

Fog
Humidity: 100
Wind: 0 km/h
1 °C
3 11
19 Jan 2015
3 11
20 Jan 2015
ΓΚΙΦΑΣ ΙΩΑΝΝΗΣ
ΙΩΑΝΝΑ
tsiarsiotis
delivery LOCO
Ανταλλακτικά αυτοκινήτων

Κατηγορίες

Κολυμβητήριο Γρεβενών: ΄΄ Το κάνατε … ΄΄γαργάρα΄΄ κύριε Δήμαρχε; ΄΄

¨Τι έγινε κ. Δήμαρχε και Κύριοι αντιπρ.του Δημοτικού Συμβουλίου?
Κάνατε ¨Γαργάρα¨ την λειτουργία του κολυμβητηρίου?
Σας βόλεψε το κλείσιμο του?
Που είναι τα μελλοντικά σας σχέδια για εναλακτικές πηγές θερμότητας ,και τα τόσα σημαντικά έργα που διαφημήζατε στα διάφορα κανάλια (ΜΜΕ) για το κολυμβητήριο?

Βρήκατε 1.500.000 € για την κατασκευή του ¨ταρτάν¨του Δ.Γυπέδου ,ενώ δεν μπορούσατε να λειτουργήσετε το κολυμβητήριο για 120.000€? Ευχές μας σίγουρα να είναι αληθινές ,γιατί και αυτό το έργο είναι ένα σημαντικό έργο για την νεολαία μας, γιατί μέχρι και σήμερα τα παιδιά μας προπονούνταν μέσα στις λάσπες.
Βέβαια εσείς γνωρίζετε από λάσπες που σας ρίχνουν για τις ενέργειες σας , όπως σίγουρα θα αναφέρεστε και στις δικές μας, αλλά όταν ασχολείστε με τα κοινά όλα συμβαίνουν.
Είστε καλοί στο να μας κοροϊδεύετε με υποσχέσεις για να αποφεύγετε την λειτουργία του κολυμβητηρίου,αλλά πλέον εμείς σαν γονείς που βιώνουμε την οικονομική δυσκολία στο να προπονούνται τα παιδιά μας στην Πτολεμαίδα,αλλά και την επικινδυνότητα στην μετάβαση τους σε τέτοιες αποστάσεις,θα παρέμβουμε πλέον δραστικά.

Η μη λειτουργία του κολυμβητηρίου οφείλετε καθαρά και μόνο στην νοικοκυροσύνη ενός δήμου,και όπως κάθε νοικοκύρης κάνει κουμάντο για την λειτουργία του σπιτιού του έτσι και εσείς οφείλατε να βρείτε λύσεις.Μέχρι και σήμερα δεν κάνατε τίποτα στο χρόνιο πρόβλημα και συνεχίζετε να το κάνετε ¨ΓΑΡΓΑΡΑ¨

Εχετε υποχρέωση να το λειτουργήσετε,με τρόπο που εσείς θα πρέπει να βρείτε ,γιατί εμείς οι γονείς το πληρώνουμε και δεν αξίζει να καταντήσει ερείπιο…………..

Με αθλητικούς χαιρετισμούς

Ο πρόεδρος Γονέων
ΜΠΑΛΝΤΟΥΜΗΣ ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ

Σχετικά άρθρα

Χρυσή Τομή
Κινηματογράφος Γρεβενών
Ράδιο 101.5
ΤΣΙΟΓΚΑΣ
ΟΠΑΠ

Follow Us

 
TSIOVAKAS
ΗΛΕΚΤΡΟΝ
Σεμερτζίδης
Κανάλι 28 | Ράδιο Γρεβενά 101,5

Καιρός

Γρεβενά

Αναγνώστου Ιωάννης