Ράδιο Γρεβενά – 101.5

Κτηματολόγιο
PAPAGEORGIOU

Grevenamedia @facebook

POTIKA MYRTO
SPONSORS

Grevena

Fog
Humidity: 100
Wind: 0 km/h
1 °C
3 11
19 Jan 2015
3 11
20 Jan 2015
ΓΚΙΦΑΣ ΙΩΑΝΝΗΣ
ΙΩΑΝΝΑ
tsiarsiotis
delivery LOCO
Ανταλλακτικά αυτοκινήτων

Κατηγορίες

Κινδυνεύει να ακυρωθεί το έργο μετεγκατάστασης των οικισμών Καλοχίου, Μεσολάκκου και Καλαμιτσίου

Σε κίνδυνο βρίσκεται πλέον το έργο της μετεγκατάστασης των οικισμών Καλοχίου , Μεσολάκκου και Καλαμιτσίου στην θέση ‘’Πατώματα’’

Ο ανάδοχος εργολάβος με αίτηση του προς την περιφέρεια Γρεβενών, από τον περασμένο Φεβρουάριου, ζητάει την διακοπή της σύμβασης και την άρνηση του να συνεχίσει το έργο αφού  από το 2008 έως σήμερα δεν πληρώθηκε για εργασίες από την π. Νομαρχιακή Αυτοδιοίκηση Γρεβενών.

Σύμφωνα με πληροφορίες από την Περιφέρεια το έργο είναι ενταγμένο στο ΕΠΑΔΥΜ και δεν υπήρξε χρηματοδότηση του ΄’ έργου τα έτη 2008, 2009 και 2010 τόσο για την εξόφληση εργασιών του εργολάβου όσο και για συνέχιση του έργου.

Πέρα από αυτό δεν συνεχίσθηκε και η απαλλοτρίωση όλων των οικοπέδων της περιοχής ενώ εξετάζεται εάν ‘’υπάρχουν οι υπεύθυνες δηλώσεις όλων των ιδιοκτητών’’ διαδικασίες που έπρεπε να προηγηθούν την προηγούμενη τριετία.

Τώρα γίνεται προσπάθεια το έργο να ενταχθεί στο ΕΣΠΑ έστω και την τελευταία στιγμή σύμφωνα με δήλωση του αντιπεριφερειάρχη  κ. Γ. Δασταμάνη. Διαφορετικά υπάρχει άμεσος κίνδυνος ακύρωσης του έργου.

Σχετικά άρθρα

Χρυσή Τομή
Κινηματογράφος Γρεβενών
Ράδιο 101.5
ΤΣΙΟΓΚΑΣ
ΟΠΑΠ

Follow Us

 
TSIOVAKAS
ΗΛΕΚΤΡΟΝ
Σεμερτζίδης
Κανάλι 28 | Ράδιο Γρεβενά 101,5

Καιρός

Γρεβενά

Αναγνώστου Ιωάννης