email επικοινωνίας

email επικοινωνίας: [email protected]

Ράδιο Γρεβενά – 101.5

ΤΑΞΙ
POTIKA MYRTO
Τζιόβας Ανδρέας
Loco delivery

Ράδιο Γρεβενά Συνεντεύξεις

Επιμελητήριο Γρεβενών
ΕΙΕΤ
Ράδιο 101.5
Ζιώγας

Grevenamedia @facebook

tsiarsiotis
Ανταλλακτικά αυτοκινήτων
ΙΩΑΝΝΑ

Κατηγορίες

Κατέρευσαν εν τη γενέσει οι συκοφαντίες σε βάρος του π. Υπουργού κ.Χρήστου Φώλια «Θα οδηγηθούν στην Δικαιοσύνη και οι συκοφάντες των Γρεβενών»

Μείζον πολιτικό και νομικό ζήτημα αντιμετωπίζει η Κυβέρνηση μετά τις καταγγελίες του νομικού συμβούλου της ΔΕΗ. Ο κ. Αργύρης Οικονόμου υποστηρίζει ότι «ο Χρήστος Φώλιας χρηματίστηκε προκειμένου να καταθέσει υπέρ μεγάλης ιδιωτικής εταιρείας ενέργειας και εις βάρος της Δημόσιας Επιχείρησης Ηλεκτρισμού».

Αμέσως μετά την δημοσιοποίηση των δηλώσεων του κ. Αργύρη Οικονόμου, ο Χρήστος Φώλιαςαπό την Κίνα, όπου βρίσκεται για επαγγελματικούς λόγους, προέβη σε δηλώσεις προκειμένου να ξεκαθαρίσει την θέση του. Ο πρώην υπουργός χαρακτήρισε συκοφαντικά τα όσα ο νομικός σύμβουλος της ΔΕΗ υποστηρίζει και υποστήριξε ότι θα προσφύγει άμεσα στην δικαιοσύνη.

 

Η κίνηση αυτή του κ. Φώλια αναμφισβήτητα δημιουργεί νέα δεδομένα στο ζήτημα. Ο κ. Οικονόμουείναι πλέον υποχρεωμένος να προσκομίσει τα στοιχεία με βάση τα οποία κατηγορεί τον κ. Φώλια για χρηματισμό. Η περίπτωση, εκ μέρους του, διορθωτικής  δήλωσης του τύπου «εκτιμώ και σέβομαι τον κ. Φώλια…» όπως έγινε στην περίπτωση γνωστού συνδικαλιστή αλλά και το προέδρου της ΡΑΕ δεν θα έχει καμία απολύτως αξία.

 

Αλλά και η διοίκηση της ΔΕΗ δεν θα μπορέσει πλέον να επιχειρήσει εκ νέου παρασκηνιακό συμβιβασμό ανάμεσα στις δύο πλευρές όπως έκανε στις περιπτώσεις του συνδικαλιστή και του προέδρου της ΡΑΕ. Το ζήτημα είναι ήδη σε γνώση των εισαγγελικών αρχών οι οποίες μάλιστα έχουν ζητήσει πρόσθετες πληροφορίες.

 

Αξίζει να σημειωθεί- όπως υποστηρίζουν αξιόπιστες πηγές- ότι επιχειρήθηκε να βρεθεί φόρμουλα συνεννόησης μεταξύ των δυο ανδρών και μάλιστα με πρωτοβουλία του αρμόδιου υφυπουργού Μάκη Παπαγεωργίου. Αλλά όπως αναφέρουν οι ίδιοι κύκλοι ο κ. Φώλιας δεν πρόκειται να κάνει βήμα πίσω από τις θέσεις τις οποίες και διατύπωσε στην δημόσια δήλωση του.

 

Το ζήτημα ωστόσο θα λάβει άλλου είδους διάσταση εάν ο κ. Οικονόμου δεν προσκομίσει σήμερα κιόλας τα στοιχεία τα οποία έχει στα χέρια του.

 

Με ιδιαίτερο ενδιαφέρον αναμένονται οι πρωτοβουλίες της πολιτικής ηγεσίας του υπουργείου.

 

Στο μεταξύ, η συκοφαντική αναπαραγωγή των συκοφαντιών που έλαβαν χώρα  και στα Γρεβενά είχαν στόχο και σκοπό τον δημόσιο διασυρμό και μόνον του π.Υπουργού. Ολοι – σύμφωνα με το περιβάλλον του κ.Χρήστου Φώλια – θα οδηγηθούν και λογοδοτήσουν στη δικαιοσύνη.

 

 Απάντηση Χρήστου Φώλια στις συκοφαντικές δηλώσεις συμβούλου της ΔΕΗ

 

Εξαιρετικά σκληρή ανακοίνωση εξέδωσε πριν από λίγο  ο πρώην υπουργός, Χρήστος Φώλιας, με αφορμή τις καταγγελίες – βόμβα του Νομικού Συμβούλου της ΔΕΗ, Αργύρη Οικονόμου.

Ο κ. Φώλιας κάνει λόγο για «απροσδόκητες συκοφαντίες», δηλώνοντας πως άμεσα θα καταθέσει αγωγή για συκοφαντική δυσφήμιση.

Αναλυτικά η ανακοίνωση έχει ως εξής:

Ευρισκόμενος στην Κίνα για επαγγελματικούς λόγους, πληροφορήθηκα τις βρομερές συκοφαντίες που εξαπέλυσε σήμερα εναντίον μου νομικός σύμβουλος της ΔΕΗ. Επειδή στη μέχρι τώρα διαδρομή μου, σε όλους τους δρόμους που επέλεξα να βαδίσω, τόσο στην αγορά όσο και στην κοινωνία, ουδέποτε έδωσα δικαιώματα σε κανέναν να μου καταλογήσει ο,τιδήποτε, έχω ήδη εξουσιοδοτήσει τον δικηγόρο μου να καταθέσει αγωγή.

 

Κάποιοι πρέπει επιτέλους να μάθουν οτι μερικά ονόματα δεν προσφέρονται για άθλια παιχνίδια.

Η Ελληνική Δικαιοσύνη έχει τώρα τον λόγο.

 

Χρήστος Φώλιας

Σχετικά άρθρα

interactive
ΕΝΟΙΚΙΑΖΕΤΑΙ
ΤΑΞΙ
ΠΩΛΕΙΤΑΙ
-Διεύθυνση-GrevenaMedia

ΕΝΟΙΚΙΑΖΕΤΑΙ ΔΙΑΜΕΡΙΣΜΑ
ΕΝΟΙΚΙΑΖΕΤΑΙ
ΕΝΟΙΚΙΑΖΕΤΑΙ
ΠΩΛΕΙΤΑΙ
ΕΝΟΙΚΙΑΖΕΤΑΙ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑ
Ενοικιάζεται ή Πωλείται
Διαφήμιση ΛΑΔΙΑ
Πωλείται
ΦΥΛΑΞΗ
 

Follow Us

ΤΣΙΟΓΚΑΣ
Σεμερτζίδης
TSIOVAKAS

Καιρός

Γρεβενά

Grevena

Fog
Humidity: 100
Wind: 0 km/h
1 °C
3 11
19 Jan 2015
3 11
20 Jan 2015
Κανάλι 28 | Ράδιο Γρεβενά 101,5
ΗΛΕΚΤΡΟΝ