Ράδιο Γρεβενά – 101.5

Κτηματολόγιο
PAPAGEORGIOU

Grevenamedia @facebook

POTIKA MYRTO
SPONSORS

Grevena

Fog
Humidity: 100
Wind: 0 km/h
1 °C
3 11
19 Jan 2015
3 11
20 Jan 2015
ΓΚΙΦΑΣ ΙΩΑΝΝΗΣ
ΙΩΑΝΝΑ
tsiarsiotis
delivery LOCO
Ανταλλακτικά αυτοκινήτων

Κατηγορίες

Και τα Γρεβενά συμμετείχαν στην εκδήλωση του Συλλόγου Αεροσφαίρισης Κοζάνης – Που πραγματοποιήθηκε η εκδήλωση

Ο σύλλογος αεροσφαίρισης (airsoft) Κοζάνης «Ωμέγα» (OMEGA), καθώς και η Μακεδονική Κοινότητα Αεροσφαίρισης διοργάνωσαν σήμερα Κυριακή 17 Νοεμβρίου 2013 στο πρώην…
στρατόπεδο Ρωμανέλη, (Χαραυγή-Δρέπανο Κοζάνης) έναν από τους μεγαλύτερους αγώνες αεροσφαίρισης που έγιναν στη Βόρεια Ελλάδα.

Οι συμμετοχές σύμφωνα με τους διοργανωτές ήταν από Κέρκυρα, Καστοριά, Φλώρινα, Γρεβενά, Λάρισα, Βέροια, Θεσσαλονίκη, Κιλκίς και βέβαια από την Κοζάνη. Περίπου εκατόν τριάντα (130) αθλητές βρέθηκαν σε έναν ωκεανό αδρεναλίνης για τέσσερις ώρες, όπως δήλωσε στο Kozan.gr ο πρόεδρος του συλλόγου αεροσφαίρισης (airsoft) Κοζάνης κ. Κώστας Λιούφης. «Αυτό που θέλουμε να πετύχουμε είναι το ότι και η Κοζάνη διοργανώνει παιχνίδια, όπου συμμετέχει μάλιστα πολύ κόσμος», ανέφερε επίσης ο κ. Λιούφης.

«Ετοιμοπόλεμοι» δήλωσαν ο υφυπουργός μεταφορών, υποδομών και δικτύων κ. Μιχάλης Παπαδόπουλος, ο Δήμαρχος Κοζάνης κ. Λάζαρος Μαλούτας, αλλά και ο Δημοτικός Σύμβουλος Κοζάνης κ. Σάκης Βαρέκας που παρευρέθηκαν στους αγώνες με τον τελευταίο μάλιστα να συνεργάζεται με τους υπεύθυνους του συλλόγου για τη σωστή διοργάνωση των αγώνων. Το airsoft αφορά τη συλλογή πραγματικών, μη θανάσιμων, γνήσιων αντιγράφων πραγματικών όπλων είτε για σκοπούς επίδειξης ή για τη συμμετοχή σε φιλικό ανταγωνιστικό παιχνίδι. Το Airsoft ως άθλημα ξεκίνησε στην Ιαπωνία στις αρχές του 1980. Η κατοχή όπλων στην Ιαπωνία ήταν παράνομη αλλά παράλληλα υπήρχε αυξανόμενο ενδιαφέρον για αυτά, γεγονός που έκανε μια εταιρεία να ξεκινήσει την παραγωγή αντιγράφων όπλων που λειτουργούσαν με ελατήριο και τα οποία εκτόξευαν πλαστικά σφαιρίδια μεγέθους 6mm.

 

 

Σχετικά άρθρα

Χρυσή Τομή
Κινηματογράφος Γρεβενών
Ράδιο 101.5
ΤΣΙΟΓΚΑΣ
ΟΠΑΠ

Follow Us

 
TSIOVAKAS
ΗΛΕΚΤΡΟΝ
Σεμερτζίδης
Κανάλι 28 | Ράδιο Γρεβενά 101,5

Καιρός

Γρεβενά

Αναγνώστου Ιωάννης