Ράδιο Γρεβενά – 101.5

Κτηματολόγιο
PAPAGEORGIOU

Grevenamedia @facebook

POTIKA MYRTO
SPONSORS

Grevena

Fog
Humidity: 100
Wind: 0 km/h
1 °C
3 11
19 Jan 2015
3 11
20 Jan 2015
ΓΚΙΦΑΣ ΙΩΑΝΝΗΣ
ΙΩΑΝΝΑ
tsiarsiotis
delivery LOCO
Ανταλλακτικά αυτοκινήτων

Κατηγορίες

ΚΑΘΑΡΑ ΚΑΙ ΞΑΣΤΕΡΑ

Επιτέλους μετά από χρόνια απραξίας της προηγούμενης Κυβέρνησης, υπογράφηκε, να τοποθετηθεί Αξονικός Τομογράφος στο Νοσοκομείο Γρεβενών .Έπαινος ανήκει στην πολιτική ηγεσία του Υπουργείου Υγείας στην Κυβέρνηση του Γιώργου Παπανδρέου υλοποιώντας τις δεσμεύσεις απέναντι στον Ελληνικό λαό όπως και στη γενική περιφερειαρχική Ηπείρου και Δυτικής Μακεδονίας όπως στο Βουλευτή Γρεβενών Σάκη Χαντάβα ο οποίος είναι παρών σε όλα τα προβλήματα του Νομού μας. Θα ήταν όμως μεγάλη παράλειψη να μην αναφερθώ στον κ.Τάκη Ψευτογκά περιφερειακό σύμβουλο ο οποίος είναι από τους πρώτους που το έβαλε πρώτο στόχο και ως υποψήφιος Βουλευτής και ως υποψήφιος αντιπεριφερειάρχης και φυσικά από τον θεσμικό ρόλο που του έδωσε ο λαός πρόσφατα.

Κλείνοντας θα ήθελα να συγχαρώ τον Διοικητή του Νοσοκομείου με του άξιους συνεργάτες που δουλεύουν ακούραστα τιμώντας τη θέση που τους όρισε η Κυβέρνηση με τη στελέχωση σε ιατρικό προσωπικό και σε νοσηλευτικό.

Τέλος σε όλο το προσωπικό του Νοσοκομείου ,το οποίο δουλεύοντας με εργατικότητα , ήθος ,ευγένεια απέναντι στον πολίτη του Νομού μας που συνετέλεσαν και αυτοί με τη σειρά τους στα θετικά αποτελέσματα. Τους εύχομαι Καλή δύναμη. Θα είμαστε μαζί τους.

Με εκτίμηση

Νούσιας Ιωάννης

Γραμματέας « T.O.ΠΑ.ΣΟ.Κ Γρεβενών

Σχετικά άρθρα

Χρυσή Τομή
Κινηματογράφος Γρεβενών
Ράδιο 101.5
ΤΣΙΟΓΚΑΣ
ΟΠΑΠ

Follow Us

 
TSIOVAKAS
ΗΛΕΚΤΡΟΝ
Σεμερτζίδης
Κανάλι 28 | Ράδιο Γρεβενά 101,5

Καιρός

Γρεβενά

Αναγνώστου Ιωάννης