Ράδιο Γρεβενά – 101.5

PAPAGEORGIOU

Grevenamedia @facebook

POTIKA MYRTO
SPONSORS

Grevena

Fog
Humidity: 100
Wind: 0 km/h
1 °C
3 11
19 Jan 2015
3 11
20 Jan 2015
ΓΚΙΦΑΣ ΙΩΑΝΝΗΣ
ΙΩΑΝΝΑ
tsiarsiotis
delivery LOCO
Ανταλλακτικά αυτοκινήτων

Κατηγορίες

Καθαρά και ξάστερα !!!

Κύριοι της κυβέρνησης όχι πια άλλες διαπιστώσεις. Όχι άλλα ευχολόγια. Όχι πια άλλες καταγγελίες. Όχι πια άλλες αστοχίες. Δουλειά και μόνον δουλειά, αλλά προς την κατεύθυνση ανακούφισης των αδυνάτων , που σήκωσαν το βάρος της δημοσιονομικής προσαρμογής.

Δεν είναι δυνατόν οι Έλληνες να μετατρέπονται , με την υπερφορολόγηση , από ιδιοκτήτες σε ενοικιαστές των σπιτιών τους, επειδή η διοίκηση αδυνατεί να εισπράξει τους φόρους από την πλουτοκρατία.

Δεν είναι δυνατόν τόση μεγάλη δημόσια περιουσία να μην αξιοποιείται και να μην έχει τα έσοδα που πρέπει και έτσι όλα τα βάρη πέφτουν στις χαμηλές κοινωνικές τάξεις . Δεν είναι δυνατόν να μιλάνε για απελευθέρωση των κλειστών επαγγελμάτων π.χ. συμβολαιογράφων , και να διορίζονται κατά προτεραιότητα τα παιδιά των τραπεζιτών συνδικαλιστών. Δεν είναι δυνατόν το υπουργείο Δημόσιας Διοίκησης να μην γνωρίζει ποιος να είναι ο ακριβής αριθμός των δημοσίων υπαλλήλων , ποιος ο αριθμός των υπαλλήλων της τοπικής αυτοδιοίκησης ,ποιος ο αριθμός των υπαλλήλων στα νομικά πρόσωπα δημοσίου δικαίου και πόσοι στα νομικά πρόσωπα ιδιωτικού δικαίου, και  υπουργός να παραμένει στη θέση του να ρητορεύει περί αυτών των θεμάτων.

Κύριε πρωθυπουργέ και κύριε αντιπρόεδρε αρκετά ανεχθήκαμε την ανοχή σας απέναντι στις κοινωνικές ανισότητες όσων αφορά την κατανομή των βαρώ ν της κρίσης. Αρκετά ανεχθήκαμε λάθη, ολιγωρίες, και ανεπάρκειες . Οι αδύνατοι δεν έχουν πια άλλη δύναμη για να σας συγχωρέσουν.

Άλλωστε δεν είναι αυτοί που προκάλεσαν τη χρεοκοπία. Αν δεν μπορείτε να κάνετε τα αυτονόητα διότι είναι καθήκον σας , παραιτηθείτε .

Καθαρά και ξάστερα.

Έλεος πια!!!

Νούσιας Ιωάννης

Πρ. γραμματέας Τ.Ο. ΠΑΣΟΚ Γρεβενών

Αντιπρόεδρος της ΠΟΑΕΑ Γρεβενών

Πρόεδρος ελεγκτικού ΠΟΑΕΑ Δυτικής Μακεδονίας.

Σχετικά άρθρα

Χρυσή Τομή
Κινηματογράφος Γρεβενών
Ράδιο 101.5
ΤΣΙΟΓΚΑΣ
ΟΠΑΠ
ΦΥΛΑΞΗ

Follow Us

 
TSIOVAKAS
ΗΛΕΚΤΡΟΝ
Σεμερτζίδης
Κανάλι 28 | Ράδιο Γρεβενά 101,5

Καιρός

Γρεβενά

Αναγνώστου Ιωάννης