Ράδιο Γρεβενά – 101.5

POTIKA MYRTO
ΖΗΤΕΙΤΑΙ

Grevenamedia @facebook

Ράδιο Γρεβενά Συνεντεύξεις

Ράδιο 101.5
Ζιώγας
tsiarsiotis
ΙΩΑΝΝΑ
delivery LOCO
Ανταλλακτικά αυτοκινήτων

Κατηγορίες

ΘΑΝΑΣΗΣ ΧΑΝΤΑΒΑΣ

Συνάντηση με την Υπουργό Περιβάλλοντος, Ενέργειας και Κλιματικής Αλλαγής κ. Τίνα Μπιρμπίλη είχαν τη Δευτέρα 19 Ιουλίου ο Βουλευτής Ν. Γρεβενών κ. Θανάσης Χαντάβας και ο Δήμαρχος Γρεβενών κ. Γιώργος Νούτσος.

 

 

Κατά τη συνάντηση ο κ. Δήμαρχος απηύθυνε το ερώτημα στην κ. Υπουργό αν εγκρίνει ως αρμόδια Υπουργός την ένταξη στο Ε.Σ.Π.Α. του έργου «Πνευματικό Σύστημα Αποκομιδής Απορριμάτων», το οποίο βρίσκεται σε φάση πλήρους ωριμότητας.

Η κ. Υπουργός απάντησε ότι δεν τίθεται ζήτημα έγκρισης του Υπουργείου, ούτε εξέτασης των θετικών και αρνητικών σημείων του έργου, επειδή σύμφωνα με την ενημέρωση της από τη Διαχειριστική Αρχή του Ε.Π.Ε.Ρ.Α.Α, το κονδύλιο που είχε εκχωρηθεί με απόφαση του Υ.ΠΕ.ΧΩ.Δ.Ε. στην Περιφέρεια Δυτικής Μακεδονίας, θα πρέπει να επιστραφεί. Τόνισε μάλιστα, ότι εκκρεμούν απαντήσεις από τη Διαχειριστική Αρχή Δυτικής Μακεδονίας, σε αλληλογραφία του Ε.Π.Ε.Ρ.Α.Α. Ζήτησε από τον κ. Δήμαρχο να απευθυνθεί για ενημέρωση και τυχόν νέες ενέργειες στην Διαχειριστική Αρχή της Περιφέρειας Δυτικής Μακεδονίας.

Σχετικά άρθρα

Χρυσή Τομή
-Διεύθυνση-GrevenaMedia
Ζητούνται
Ζητούνται άτομα στην Ζάκυνθο
Ενοικιάζεται ή Πωλείται
Διαφήμιση ΛΑΔΙΑ
Πωλείται
ΦΥΛΑΞΗ
 

Follow Us

ΤΣΙΟΓΚΑΣ
ΗΛΕΚΤΡΟΝ
Σεμερτζίδης
TSIOVAKAS

Καιρός

Γρεβενά

Grevena

Fog
Humidity: 100
Wind: 0 km/h
1 °C
3 11
19 Jan 2015
3 11
20 Jan 2015
Κανάλι 28 | Ράδιο Γρεβενά 101,5