Ράδιο Γρεβενά – 101.5

Κτηματολόγιο
PAPAGEORGIOU

Grevenamedia @facebook

POTIKA MYRTO
SPONSORS

Grevena

Fog
Humidity: 100
Wind: 0 km/h
1 °C
3 11
19 Jan 2015
3 11
20 Jan 2015
ΓΚΙΦΑΣ ΙΩΑΝΝΗΣ
ΙΩΑΝΝΑ
tsiarsiotis
delivery LOCO
Ανταλλακτικά αυτοκινήτων

Κατηγορίες

ΘΑΝΑΣΗΣ ΧΑΝΤΑΒΑΣ

Ο Βουλευτής του Νομού Γρεβενών κ. Θανάσης Χαντάβας, κατά τη διάρκεια της δεκαήμερης παρουσίας του στο Νομό Γρεβενών, λόγω της μη συμμετοχής του στο πρώτο θερινό τμήμα της Βουλής των Ελλήνων, ανέπτυξε τις παρακάτω δραστηριότητες.

 

 

Την Πέμπτη 12/8 επισκέφτηκε τα Δημοτικά Διαμερίσματα του Ταξιάρχη και της Κιβωτού όπου συζήτησε με τους κατοίκους τα τρέχοντα πολιτικά και τοπικά ζητήματα. Το βράδυ συμμετείχε στις εκδηλώσεις του Πολιτιστικού Συλλόγου του Αγίου Γεωργίου.

Την Παρασκευή 13/8 το πρωί δέχτηκε φορείς και πολίτες στο γραφείο του και συναντήθηκε με τον αστροφυσικό κ. Αθανάσιο Οικονόμου με τον οποίο συζήτησαν την πορεία του Αστεροσκοπείου στον Όρλιακα.

Το βράδυ επισκέφτηκε τα Δημοτικά Διαμερίσματα Ζιάκα, Πολυνερίου, Αλατόπετρας, Πανοράματος όπου συνομίλησε με τους κατοίκους για τοπικά ζητήματα ενώ το βράδυ συμμετείχε στον ετήσιο χορό του Πολιτιστικού Συλλόγου Λάβδας.

Το Σάββατο 14/8  το πρωί, επισκέφτηκε τα Δημοτικά Διαμερίσματα Πριονίων, Καλλιθέας ,Κρανιάς και Κηπουριού και συζήτησε τα προβλήματα και τα αιτήματα των κατοίκων.

Το βράδυ επισκέφτηκε τα Δημοτικά Διαμερίσματα Πηγαδίτσας, Μαυραναίων και Νησίου, που πανηγύριζαν.

Την Κυριακή 15/8 το πρωί εκκλησιάστηκε στην Αβδέλλα και συμμετείχε στις εκδηλώσεις του χωριού ενώ  στη συνέχεια επισκέφτηκε το Περιβόλι και αντάλλαξε ευχές με τους κατοίκους.

Το βράδυ της Κυριακής επισκέφτηκε τα χωριά που πανηγύριζαν Σπήλαιο, Φιλιππαίους και Βατόλακκο.

Τη Δευτέρα 16/8 εκκλησιάστηκε στη Σαμαρίνα και συμμετείχε στις εορταστικές εκδηλώσεις ,στη συνέχεια επισκέφτηκε τη Σμίξη.

Την Τρίτη 17/8 είχε επαφές στο γραφείο με φορείς των Γρεβενών.

Την Τετάρτη 18/8 το πρωί είχε συνάντηση στην Περιφέρεια με το Γενικό Γραμματέα κ. Γεώργιο Κίρκο παρουσία του Δημάρχου Γρεβενών κ. Γεώργιου Νούτσου  και υπηρεσιακών παραγόντων της Περιφέρειας για την ένταξη στο ΕΣΠΑ  των έργων:  “Λαογραφικό Μουσείο, Πνευματική Αποκομιδή  Απορριμμάτων, Δημοτική Πινακοθήκη Γρεβενών”.

Ο κ. Χαντάβας θα αναχωρήσει τις επόμενες ημέρες για την Αθήνα, καθώς μετέχει στο δεύτερο θερινό τμήμα της Βουλής των Ελλήνων, το οποίο ξεκινά τις εργασίες του την προσεχή εβδομάδα.

Σχετικά άρθρα

Χρυσή Τομή
Κινηματογράφος Γρεβενών
Ράδιο 101.5
ΤΣΙΟΓΚΑΣ
ΟΠΑΠ

Follow Us

 
TSIOVAKAS
ΗΛΕΚΤΡΟΝ
Σεμερτζίδης
Κανάλι 28 | Ράδιο Γρεβενά 101,5

Καιρός

Γρεβενά

Αναγνώστου Ιωάννης