Ράδιο Γρεβενά – 101.5

PAPAGEORGIOU

Grevenamedia @facebook

POTIKA MYRTO
SPONSORS

Grevena

Fog
Humidity: 100
Wind: 0 km/h
1 °C
3 11
19 Jan 2015
3 11
20 Jan 2015
ΓΚΙΦΑΣ ΙΩΑΝΝΗΣ
ΙΩΑΝΝΑ
tsiarsiotis
delivery LOCO
Ανταλλακτικά αυτοκινήτων

Κατηγορίες

Θανάσης Ψάρρας:΄΄Ζητώ την στήριξη όλων σας΄΄

Αγαπητοί συμπατριώτες ,

Με μεγάλη χαρά βρίσκομαι στη θέση να σας ανακοινώσω ,ότι στις εκλογές στις 17 Ιουνίου, θα είμαι στη λίστα των υποψηφίων με το ΠΑΣΟΚ στα Γρεβενά.Στην γενέτειρά μου,στην πόλη που μου έδωσε τις βάσεις και με βοήθησε τα μέγιστα στην επαγγελματική μου εξέλιξη.Είναι η κατάλληλη στιγμή πιστεύω να ανταποδώσω με τη σειρά μου ,ότι έκανε αυτός ο τόπος για μένα.
Θεώρησα λοιπόν υποχρέωση ,αλλά και καθήκον μου ,να ανταποκριθώ θετικά σ´αυτή την πρόταση που μου έγινε ,σε μια τόσο δύσκολη χρονική στιγμή για την χώρα μας.Η ανάγκη για ανανέωση του πολιτικού προσωπικού είναι δεδομένη και τα μηνύματα των εκλογών στις 6 Μαΐου ισχυρά και σαφή.
Έχω την άποψη ότι αν θέλουμε να αλλάξουμε τα πολιτικά πράγματα ,πρέπει να το κάνουμε παλεύοντας από μέσα και όχι κάνοντας μόνον εύκολη και ανέξοδη κριτική παρακολουθώντας από απόσταση ασφαλείας.
Η εμπειρία που αποκόμισα όλα αυτά τα χρόνια στον αθλητισμό ,εντός και εκτός Ελλάδας ,αλλά και στην άσκηση διοίκησης, όντας Πρόεδρος στο Κέντρο Εκπαίδευσης Ιππασίας,αλλά και στον Πανελλήνιο Σύνδεσμο Αμειβομένων Πετοσφαιριστών, είναι η παρακαταθήκη μου για την ενασχόληση με τα κοινά.
Έχοντας από τη μια τη Νέα Δημοκρατία που πηγαίνει συνέχεια και πιο δεξιά,και από την άλλη το ΣΥΡΙΖΑ που με τις επικίνδυνες θέσεις του μας οδηγεί εκτός Ευρώπης,η στήριξη στο ΠΑ.ΣΟ.Κ. είναι μια σίγουρη και υπεύθυνη επιλογή.
Σας καλώ λοιπόν όλους να αποδείξουμε στην πράξη ,ότι θέλουμε το καινούριο ,στηρίζοντας στο πρόσωπο μου το ψηφοδέλτιο του ΠΑ.ΣΟ.Κ στο Νομό Γρεβενών.

Καλό αγώνα.

Ψάρρας Θανάσης
Αθλητής βόλλεϋ
Υποψήφιος ΠΑ.ΣΟ.Κ. Νομού Γρεβενών

Σχετικά άρθρα

Χρυσή Τομή
Κινηματογράφος Γρεβενών
ΤΣΙΟΓΚΑΣ
Ζητείται
ΟΠΑΠ

Follow Us

 
TSIOVAKAS
ΗΛΕΚΤΡΟΝ
Σεμερτζίδης
Κανάλι 28 | Ράδιο Γρεβενά 101,5

Καιρός

Γρεβενά

Αναγνώστου Ιωάννης