Ράδιο Γρεβενά – 101.5

PAPAGEORGIOU
Κινηματογράφος Γρεβενών
ΠΑΙΔΙΑΤΡΟΣ ΡΑΠΤΗ

Ράδιο Γρεβενά Συνεντεύξεις

Ζητούνται άτομα στην Ζάκυνθο
Ράδιο 101.5

Grevenamedia @facebook

tsiarsiotis
ΙΩΑΝΝΑ
delivery LOCO
Ανταλλακτικά αυτοκινήτων

Κατηγορίες

Θανάσης Χαντάβας Βουλευτής Ν. Γρεβενών

Συνάντηση με τον Πρωθυπουργό και Πρόεδρο του ΠΑΣΟΚ κ. Γιώργο Παπανδρέου είχε τη Δευτέρα 21/12 ο Βουλευτής Ν. Γρεβενών κ. Θανάσης Χαντάβας, στα πλαίσια των επαφών του Πρωθυπουργού με τους εισηγητές των Κοινοβουλευτικών Τομέων Εργασίας (Κ.Τ.Ε) του ΠΑΣΟΚ.

Ο κ. Χαντάβας ως εισηγητής του Κ.Τ.Ε. Ενέργειας ενημέρωσε τον Πρωθυπουργό για τα ζητήματα που συζητούνται στο ΚΤΕ Ενέργειας και είχε την ευκαιρία να εκθέσει τις απόψεις του για την κυβερνητική πολιτική και την Ανάπτυξη του Ν. Γρεβενών.

Επίσης, την ίδια μέρα ο κ. Χαντάβας κατέθεσε ερώτηση στη Βουλή των Ελλήνων, η οποία απευθύνεται στον Υπουργό Αγροτικής Ανάπτυξης, στην Υπουργό Οικονομίας Ανταγωνιστικότητας και Ναυτιλίας και στον Υπουργό Εσωτερικών, Αποκέντρωσης και Ηλεκτρονικής Διακυβέρνησης και ζήτησε να τον ενημερώσουν ποιοι νέοι αγρότες του Ν. Γρεβενών έχουν ενταχθεί στην 4η προγραμματική περίοδο και να του καταθέσουν αναλυτικό ονομαστικό κατάλογο υποψηφίων νέων αγροτών του Ν. Γρεβενών.

Ακολούθησε συνάντηση του κ. Χαντάβα με το νέο Διοικητή της Αγροτικής Τράπεζας κ. Θεόδωρο Πανταλάκη. Οι δύο άντρες αντάλλαξαν απόψεις για την πορεία και τις προοπτικές της ΑΤΕ και για τις ρεαλιστικές δυνατότητες στήριξης των αγροτών και των Ενώσεων Αγροτικών Συνεταιρισμών εκ μέρους της τράπεζας.

Ο βουλευτής του Νομού έθεσε στον κ. Διοικητή το αίτημα του Εργατοϋπαλληλικού Κέντρου Ν. Γρεβενών για την καταβολή των δεδουλευμένων αποδοχών στους πρώην εργαζομένους της εταιρείας «ΠΙΝΔΟΣ Α.Ε.». Ο κ. Πανταλάκης επιφυλάχθηκε να μελετήσει το αίτημα και να απαντήσει στον κ. Χαντάβα.

 

 

 

 

 

 

Σχετικά άρθρα

Χρυσή Τομή
POTIKA MYRTO
Ζητούνται
Διαφήμιση ΛΑΔΙΑ
Ζιώγας
Πωλείται
Μπουραλέκος
ΦΥΛΑΞΗ
 

Follow Us

ΤΣΙΟΓΚΑΣ
ΗΛΕΚΤΡΟΝ
Σεμερτζίδης
TSIOVAKAS

Καιρός

Γρεβενά

Grevena

Fog
Humidity: 100
Wind: 0 km/h
1 °C
3 11
19 Jan 2015
3 11
20 Jan 2015
Κανάλι 28 | Ράδιο Γρεβενά 101,5