Grevenamedia @facebook

POTIKA MYRTO
SPONSORS
SPONSORS
PAPAGEORGIOU

Grevena

Fog
Humidity: 100
Wind: 0 km/h
1 °C
3 11
19 Jan 2015
3 11
20 Jan 2015
DONAS
Κάλτσιου
ΙΩΑΝΝΑ
ΓΚΙΦΑΣ ΙΩΑΝΝΗΣ
tsiarsiotis
Καφενείο
KARTSIOUNIS
delivery LOCO
Ανταλλακτικά αυτοκινήτων
Λίτσας

Κατηγορίες

ΚΕΝΤΡΟ ΞΕΝΩΝ ΓΛΩΣΣΩΝ

Θέμης Μουμουλίδης : Ευχαριστώ τους πολίτες

Συμπατριώτισσες και συμπατριώτες,

θέλουμε , από καρδιάς, να ευχαριστήσουμε τους χιλιάδες πολίτες της Δυτικής Μακεδονίας που τίμησαν με την ψήφο τους την πρότασή μας. Μια πρόταση με σαφές αριστερό-κοινωνικό πρόσημο. Σε όσους δεν μας ψήφισαν, αναγνωρίζοντας τις δικές μας αντικειμενικές δυσκολίες , δεσμευόμαστε να συνεχίσουμε τον διάλογο μαζί τους , ώστε να αρθούν οι επιφυλάξεις στην αριστερή πρότασή μας, που βάζει στο επίκεντρο κάθε συζήτησης τον άνθρωπο.

Συνεχίζουμε την προσπάθειά μας, στη διαμόρφωση ενός ελπιδοφόρου, αισιόδοξου μέλλοντος στη Δ. Μακεδονία. Κάθε υποψήφιος σύμβουλος της παράταξης «αλλαΖουμε εποχη», θα είναι παρών για τα επόμενα πέντε χρόνια και σε συνεχή διάλογο με τους πολίτες, συμβάλλοντας  στην κοινή προσπάθεια επίλυσης των σοβαρών κοινωνικών προβλημάτων.

Δεσμευόμαστε να ασκήσουμε μια δημιουργική αντιπολίτευση , με αποκλειστικό γνώμονα τα συμφέροντα του λαού της Δυτικής Μακεδονίας, αλλά και τα συμφέροντα του ελληνικού λαού.

Βασικοί άξονες του προγράμματός μας ήταν και παραμένουν:

  • Ο συνολικός σχεδιασμός του μέλλοντος της Δ.Μακεδονίας και μια τεκμηριωμένη αναπτυξιακή πολιτική, που να συμβάλλει άμεσα και δυναμικά στη μείωση της ανεργίας.
  • Η δημιουργία ενός σαφούς,επιτακτικά αναγκαίου, δικτύου υπηρεσιών κοινωνικής αλληλεγγύης στην περιφέρεια Δυτικής Μακεδονίας.
  • Η υπεράσπιση του δημόσιου χαρακτήρα της ΔΕΗ, προτάσσοντας  τον κυρίαρχο αναπτυξιακό ρόλο, που θέλουμε να διαδραματίσει η ΔΕΗ στη Δ.Μακεδονία.
  • Η διοικητική αποκέντρωση με στόχο την αποκατάσταση διαχρονικών κοινωνικών αδικιών , με έμφαση στις απομακρυσμένες περιοχές.

Η ενθάρρυνση και ενίσχυση επιχειρηματικών πρωτοβουλιών νέων ανθρώπων. Η δημιουργία παράλληλου Περιφερειακού Συμβουλίου Νέων , με στόχο τη συμμετοχή στη συνδιαμόρφωση προτάσεων, αλλά και στον έλεγχο του έργου του Περιφερειακού Συμβουλίου.

 

 

Συμπατριώτισσες και συμπατριώτες,

την Κυριακή, οι εκλογές τελειώνουν. Όμως τα προβλήματα που δημιούργησαν οι μνημονιακές πολιτικές , ζητούν επιτακτικά λύσεις.  Με την ψήφο μας θα έχουμε καθορίσει το μέλλον μας. Την Κυριακή αποφασίζουμε για το μέλλον μας. Οι εκλογές αυτές είναι ιστορικής σημασίας και ο ρόλος τους δεν μπορεί να υποβαθμίζεται. Υπερασπιζόμαστε τη δημοκρατική λειτουργία των θεσμών και τον διαρκή διάλογο με την κοινωνία και τους εκπροσώπους της. Ζητάμε τη συμμετοχή. Καταγγέλλουμε τα μνημόνια , όχι ως εύκολη ρητορεία, αλλά ως αριστερή πρόταση με τον άνθρωπο στο επίκεντρο και με την κοινωνική πολιτική ως πρόταγμα, ιδίως στη σοβούσα οικονομική και κοινωνική κρίση.

Αναφορικά με τις παρατάξεις που διεκδικούν τη διοίκηση της Περιφέρειας Δ. Μακεδονίας, ομόφωνα συμφωνήσαμε:

Ως παράταξη, με σαφές – αριστερό πρόσημο, δεν είναι στην κουλτούρα μας, η «υπόδειξη» συμπεριφοράς των πολιτών στην κάλπη. Οι χιλιάδες πολίτες που εμπιστεύτηκαν το ψηφοδέλτιό μας την πρώτη Κυριακή, διαθέτουν την ωριμότητα να επιλέξουν τον συνδυασμό , που επιθυμούν να αναλλάβει τη διοίκηση της περιφέρειας, αναλύοντας πολιτικές, προγραμματικές προτάσεις και πρόσωπα που θα τους εκπροσωπήσουν επαρκέστερα και που θεωρούν ότι βρίσκονται εγγύτερα στα πολιτικά μας προτάγματα και στις προγραμματικές μας θέσεις.

Καλούμε το λαό της Δυτικής Μακεδονίας και ΚΑΘΕ ΝΕΟ ΑΝΘΡΩΠΟ να ΣΥΜΜΕΤΕΧΕΙ ΜΑΖΙΚΑ στις κάλπες της 25ης Μαΐου. Η αποχή είναι εχθρός του μέλλοντός μας.

Παράλληλα , με σεβασμό στην πρώτη επιλογή τους, καλούμε ,  όλους τους φίλους της παράταξής μας , αλλά και τους χιλιάδες φίλους του ΣΥΡΙΖΑ που ψήφισαν την πρώτη Κυριακή άλλες παρατάξεις, να ενδυναμώσουμε το μήνυμα της ανατροπής της συγκυβέρνησης, της ανατροπής των μνημονίων , υπερψηφίζοντας το ευρωψηφοδέλτιο του ΣΥΡΙΖΑ στις ευρωεκλογές της Κυριακής.

  • ΣΥΜΜΕΤΕΧΟΥΜΕ  ΜΑΖΙΚΑ ΣΤΙΣ ΕΚΛΟΓΕΣ
  • ΨΗΦΙΖΟΥΜΕ ΓΙΑ ΤΟ ΜΕΛΛΟΝ ΜΑΣ
  •  ΓΙΑ ΜΙΑ ΕΥΡΩΠΗ ΤΩΝ ΚΟΙΝΩΝΙΩΝ ΚΑΙ ΤΗΣ ΑΝΘΡΩΠΙΝΗΣ ΑΞΙΟΠΡΕΠΕΙΑΣ

Σχετικά άρθρα

Χρυσή Τομή
ΤΣΙΟΓΚΑΣ
ΝΟΣΗΛΙΑΣΙΣ
ΟΠΑΠ
Αγγελίες εργασίας
ΠΩΛΕΙΤΑΙ
ΠΩΛΕΙΤΑΙ
ΠΩΛΕΙΤΑΙ

Follow Us

ΕΝΟΙΚΙΑΖΕΤΑΙ
Πωλείται
Πωλείται
ΠΩΛΕΙΤΑΙ
ΠΩΛΕΙΤΑΙ
ΠΩΛΕΙΤΑΙ
Ανταλλαγή διαμερίσματος
Ζητείται
ΕΝΟΙΚΙΑΖΕΤΑΙ
ENOIKIAZETAI
ΠΩΛΕΙΤΑΙ
Πωλείται
ΠΩΛΕΙΤΑΙ
 
TSIOVAKAS
ΗΛΕΚΤΡΟΝ
Σεμερτζίδης
Κανάλι 28 | Ράδιο Γρεβενά 101,5

Καιρός

Γρεβενά

Αναγνώστου Ιωάννης