AUTOΚΙΝΗΣΗ

Ακούστε εδώ Ράδιο Γρεβενά – 101.5

POTIKA MYRTO
ΜΙΚΡΟ ΜΟΥ

Grevenamedia @facebook

ΓΡΙΔΑΣ
ΤΑΞΙ
ΠΑΠΑΓΕΩΡΓΙΟΥ

Κατηγορίες

Loco delivery
ΥΓΡΑΕΡΙΟ

Ράδιο Γρεβενά Συνεντεύξεις

Κοζάνη- Γραφείο
Ζιώγας

Η ψυχολογία των σατανιστών- Πώς φτάνει κανείς στο σημείο να σκοτώνει;

«Η πέτρα της δολοφονίας ήταν ιερή και δεν έπρεπε να βρεθεί από τους αστυνομικούς». Κάθε φράση του 22χρονου σατανιστή, κάθε λεπτομέρεια που έρχεται στο φως της επικαιρότητας προκαλεί ένα ακόμα μικρό σοκ. Η αποτρόπαια πράξη έγινε ανήμερα το Πάσχα. Ήταν μια πράξη λατρείας, μια πράξη που θα αποδείκνυε την αφοσίωσή του στον σατανά.

Στις περισσότερες περιπτώσεις- δεν μπορούμε να είμαστε βέβαιοι για τη συγκεκριμένη περίπτωση- αλλά είναι πολύ πιθανόν να μιλάμε για άτομα με σχιζοφρένεια που στα πλαίσια ενός παραλληρήματος χάνπουν την αίσθηση της πραγματικότητας κάνουν πράξεις παράδοξες, δεν έχουν αναστολές ούτε ηθικούς φραγμούς γιατί αυτές οι πράξεις θεωρούν ότι εξυπηρετούν κάποιες φωνές που ακούν, φανταστικές που όμως εκείνοι θεωρούν ότι είναι στην πραγματικότητα, τονίζει ο νευρολόγος- ψυχίατρος κύριος Παύλος Σακκάς.

Ο νεαρός πολτοποίησε με μία πέτρα το κεφάλι της άστεγης γυναίκας στην κεντρική πλατεία της Γλυφάδας. Σύμφωνα με τα όσα ομολόγησε στις Αρχές, πριν προχωρήσει στην ανθρωποθυσία ακολούθησε ολόκληρο τελετουργικό! Χάραξες το χέρι του με ένα γυαλί με το αίμα του έγραψε σε ένα παγκάκι της πλατείας τον αριθμό «666» και έναν ανάποδο σταυρό. Στη συνέχεια πήρε μία πέτρα και πολτοποίησε το κεφάλι της άτυχης γυναίκας μέσα σε πλήθος κόσμου. Ψύχραιμος έβαλε την πέτρα σε μία σακούλα και την πέταξε σε έναν κάδο απορριμμάτων.

Ο νέος γυρίζοντας σπίτι αποκάλυψε τη δολοφονία στους γονείς του. Εκείνοι όπως ισχυρίζονται δεν τον πίστεψαν. «Ο γιος μου είναι ψυχικά άρρωστος» δηλώνει αποκλειστικά στο enikos.gr ο πατέρας του 22χρονου σατανιστή. Ο Τηλέμαχος Παπαγεωργίου, παλιός ηθοποιός, φανερά συγκλονισμένος κλαίει με λυγμούς και λέει στο enikos.gr : «Θέλω να εκφράσω την βαθιά μου λύπη και οδύνη για τον άδικο χαμό της γυναίκας αυτής. Ο γιος μου Αλέξανδρος είναι βαριά άρρωστος ψυχικά και χρήστης ουσιών».

Θέλω να γίνω σατανιστής είχε γράψει στo facebook και έδινε το τηλέφωνό του προκειμένου να γνωρίσει τα κατάλληλα άτομα.Όπως αναφέρουν οι πληροφορίες που δίνονται στον τύπο η περίεργη συμπεριφορά του νέου είχε ξεκινήσει από την εφηβεία, στα 15 του χρόνια…

Όπως μας αναφέρει ο κύριος Σακκάς. Οι γονείς πολλές φορές δεν δίνουν την απαραίτητη σημασία σε κάποιες συμπεριφορές των παιδιών παράδοξες, πιστεύουν ότι είναι κάτι που θα περάσει, αλλά οι συμπεριφορές αυτές όλοένα και χειροτερεύουν και μερικές φορές οι πράξεις μπορεί να είναι και αποτρόπαιες. Αν οι γονείς αντιλαμβάνονται κάτι περίεργο θα πρέπει αμέσως να επισκέπτονται έναν ειδικό και να διερευνούν ότι συμβαίνει. Στη σχιζοφρένεια ας πούμε οι άνθρωποι μπορεί ακόμα και να ακούν φωνές και να έχουν παραλληρήματα. Οι σχιζοφρενείς δεν είναι επικίνδυνοι αλλά αν δεν υπάρχει η κατάλληλη φροντίδα από τους ειδικούς ψυχικής υγείας μπορεί να πάρει μια επικίνδυνη τροπή η όλη κατάσταση. Στους άνδρες εμφανίζεται ακόμα και στην εφηβεία, στα 18 χρόνια. Στα κορίτσια λίγο αργότερα. Βέβαια, όπως προείπαμε δεν μπορούμε να είμαστε σίγουροι ότι έχουμε εδώ περιστατικό σχιζοφρένειας.

Η 40 χρονη γυναίκα που βρέθηκε νεκρή στο πάρκο της Γλυφάδας ήταν μόνο η αρχή. Ο 22χρονος δηλώνοντας αμετανόητος σατανιστής, σχεδίαζε να διαπράξει και δεύτερη δολοφονία την ημέρα του θερινού ηλιοστασίου, 21η Ιουνίου που θεωρείται ως μέρα εορτασμού για τους σατανιστές

«Είναι πολύ πιο πιθανόν να έχουμε πάντως μια ψυχική νόσο στην περίπτωση του νεαρού γιοατί η δράση του δεν έγινε στα πλαίσια μιας Ομάδας που το ένα μέλος σπρώχνει το άλλο να κάνουν πράξεις εγκληματικές. Στους σατανιστές συνήθως βλέπουμε ότι υπάρχει ένας πυρήνας μια ομάδα όπου ο ένας παροτρύνει τον άλλο… τα μέλη δηλαδή μπαίνουν σε κάποιος συγκεκριμένους ρόλους όπως και στις ναζιστικές ομάδες ή ακόμα και στις εγκληματικές ομάδες. Τα άτομα προσπαθούν να βρουν μια ταυτότητα, πολλές φορές με περηφάνεια δηλώνουν ότι είναι ακόμα και εκτελεστές μόνο και μόνο για να αποδείξουν στην ομάδα ότι πραγματικά αξίζουν ως ενεργά μέλη. Μιλάμε δηλαδή και για προσωπικότητες με έντονη μειονεξία που κάνουν μια υπέρβαση με έναν δήθεν ηρωισμό…  Εδώ έχουμε ένα απομονωμένο άτομο πράγμα που είναι αρκετά περίεργο» αναφέρει ο κ. Σακκάς.

Την άγνωστη ζωή του θύματος του νεαρού σατανιστή αποκάλυψε μιλώντας στο Βήμα ο πατέρας της, ναυτικός από την Κινέττα. Εκείνος δεν πιστεύει πως η κόρη του ήταν ένα τυχαίο θύμα, πως ο 22χρονος την είδε στην πλατεία της Γλυφάδας και αποφάσισε εκείνη τη στιγμή να τη σκοτώσει για να την προσφέρει στον Σατανά. «Πιστεύω ότι ο δολοφόνος την ακολουθούσε ημέρες. Τα τελευταία χρόνια τριγυρνούσε σε πάρκα, πλατείες και σε άλλα σημεία στα νότια προάστια και προσπαθούσαμε να την βρούμε να την γυρίσουμε σπίτι. Όμως εκείνες τις ημέρες δεν μπορούσαμε να την εντοπίσουμε», λέει στο Βήμα.


Όπως σημειώνει, η οικογένεια δήλωνε την εξαφάνισή της στην αστυνομία αλλά δεν γινόταν τίποτα. «Κάναμε ότι μπορούσαμε για να ξεπεράσει το πρόβλημα και μπλέξαμε με σκοπιμότητες γιατρών. Ποτέ δεν περιμέναμε όμως αυτήν την κατάληξη», αναφέρει.

Σύμφωνα με πληροφορίες η άτυχη γυναίκα οδηγήθηκε στον δρόμο μετά από ερωτική απογοήτευση. Σύμφωνα με όσους τη γνώριζαν, η 41χρονη ήταν μία άριστη μαθήτρια με σπουδές στο Πανεπιστήμιο. Ο χωρισμός την τσάκισε…

«Είμαι αρκετά επιφυλακτικός ως προς αυτό που συνηθίζουμε να λέμε ότι μπορεί κάποιος να βρεθεί ακόμα και στο δρόμο λόγω μιας ερωτικής απογοήτευσης, αναφέρει ο κύριος Σακκάς. Για να φτάσει κανείς σε μια τέτοια έκπτωση δεν μιλάμε απλά για ένα πένθος που μπορεί να συμβεί στον οποιονδήποτε. Αλλά όταν έχουμε μια πλήρη κοινωνική και προσωπική έκπτωση σημαίνειν ότι συνήθως Προυπάρχει μια ψυχική διαταραχή και η ερωτική απογοήτευση είναι απλά η αφορμή, το ερέθισμα.

 

 

Eπιμέλεια Κολέτσος Γιώργος

Σχετικά άρθρα

email επικοινωνίας

grevenamedia@gmail.com

AUTOΚΙΝΗΣΗ
ΚΟΜΜΩΤΗΡΙΟ
Τζιόβας Ανδρέας
ΔΕΗ banner
Argo Grevena
ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ

Αγγελία Ζωοτροφών
Ενοικιάζεται κατάστημα 45 τμ
Ενοικιάζεται και πωλείται Μ. Αλεξάνδου
Ενοικιάζεται 120 τ.μ.
ΠΩΛΟΥΝΤΑΙ 200 ΠΡΟΒΑΤΑ
Πωλείται Διαμέρισμα Σόλωνος 3
Δυάρι διαμέρισμα Ίωνος Δραγούμη 2
Γκαρσονιέρα Αριστείδου 27
Γκαρσονιέρα Καραϊσκάκη 7 (πολιτιστικό κέντρο)
Καφέ Crystal
ΖΗΤΕΙΤΑΙ ΥΠΑΛΛΗΛΟΣ
Πωλείται διαμέρισμα-Εμμανουήλ Παπά 7
Κεντρική πλατεία Γρεβενών
Πωλείται στο Περιβόλι
Πωλείται οικόπεδο
Για εργασία-Μόναχο
Παύλου Μελά
Απέναντι από τα Δικαστήρια
Παλαιολόγου 58
ΕΝΟΙΚΙΑΖΕΤΑΙ- Κέντρο πόλης
ΤΑΞΙ
ΕΘΝΙΚΗ ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΗ
-Διεύθυνση-GrevenaMedia
Ενοικιάζεται ή Πωλείται
Διαφήμιση ΛΑΔΙΑ
 

Follow Us

ΤΣΙΟΓΚΑΣ
Σεμερτζίδης
TSIOVAKAS

Καιρός

Γρεβενά

Grevena

Fog
Humidity: 100
Wind: 0 km/h
1 °C
3 11
19 Jan 2015
3 11
20 Jan 2015
Κανάλι 28 | Ράδιο Γρεβενά 101,5
Ανταλλακτικά αυτοκινήτων
ΗΛΕΚΤΡΟΝ
WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com