Ράδιο Γρεβενά – 101.5

PAPAGEORGIOU
Κινηματογράφος Γρεβενών
ΠΑΙΔΙΑΤΡΟΣ ΡΑΠΤΗ
Ζητούνται άτομα στην Ζάκυνθο

Grevenamedia @facebook

Ράδιο Γρεβενά Συνεντεύξεις

Jumbo
tsiarsiotis
ΙΩΑΝΝΑ
ΓΚΙΦΑΣ ΙΩΑΝΝΗΣ
delivery LOCO
Ανταλλακτικά αυτοκινήτων

Κατηγορίες

Η Συνεταιριστική τράπεζα Δυτικής Μακεδονίας ξεκίνησε την Αύξηση του Συνεταιριστικού της Κεφαλαίου

Στα Σέρβια σήμερα Δευτέρα  18-11-2013 στο Δημαρχείο Σερβίων-Βελβεντού στην αίθουσα του Δημοτικού συμβουλίου παρουσία του  πρόεδρου του Δ.Σ. κο Αποστολίδη Ιωάννη και  του Γραμματέα κο Ελευθεριάδη Ισαάκ πραγματοποιήθηκε ενημέρωση με αφορμή την Αύξηση Συνεταιριστικού Κεφαλαίου. Ο Πρόεδρος αναφέρθηκε στις εξελίξεις και στις νέες συνθήκες που διαμορφώνονται πλέον στον ελληνικό τραπεζικό κλάδο, οι οποίες καθιστούν την παρουσία των ισχυρών τοπικών Τραπεζών ακόμα πιο αναγκαία και ουσιαστική. Επισήμανε ότι στο πλαίσιο αυτό τοποθετείται η Αύξηση του Συνεταιριστικού Κεφαλαίου της Τράπεζας, μέσω της οποίας επιδιώκεται η ενίσχυση των κεφαλαίων της και της θέσης της στην τοπική αγορά, με στόχο τη δημιουργία νέων προοπτικών για την οικονομία και τις επιχειρήσεις της Δυτικής Μακεδονίας.

Στην συνάντηση παρευρέθηκαν οι κύριοι Κωνσταντόπουλος Βασίλειος  δήμαρχος Σερβίων-Βελβεντού , Λαζαριώτης Νικόλαος αντιδήμαρχος , Κουτλιάμπας  Νίκος πρόεδρος του ΑΣΕΠΟΠ Βελβεντού, οι πρόεδροι των εμπορικών συλλόγων Σερβίων και Βελβεντού καθώς και φορείς και επιχειρήσεις της περιοχής.

Όλοι τους τόνισαν την αναγκαιότητα και τον ουσιαστικό ρόλο που διαδραματίζει η Τράπεζα στη στήριξη της τοπικής οικονομίας και των επιχειρήσεων ιδιαίτερα στις δύσκολες αυτές συνθήκες. Εξέφρασαν την αμέριστη συμπαράσταση τους στην προσπάθειά της Τράπεζας και πρότειναν ο καθένας ενέργειες και δράσεις, για την έμπρακτη στήριξη και συμμετοχή τους στην προσπάθεια αυτή, που αφορά όλους τους πολίτες της Δυτικής Μακεδονίας.

Το εξαιρετικό κλίμα της συνάντησης και ο γόνιμος διάλογος που πραγματοποιήθηκε επιβεβαιώνει τους στενούς δεσμούς όλων των παραγωγικών φορέων της Δυτικής Μακεδονίας με την Τράπεζα μας.

Σχετικά άρθρα

Χρυσή Τομή
POTIKA MYRTO
Μπουραλέκος
Πωλείται
Ζητούνται
Διαφήμιση ΛΑΔΙΑ
Ράδιο 101.5
ΦΥΛΑΞΗ
 

Follow Us

ΤΣΙΟΓΚΑΣ
ΗΛΕΚΤΡΟΝ
Ζητείται προσωπικό
Σεμερτζίδης
TSIOVAKAS

Καιρός

Γρεβενά

Grevena

Fog
Humidity: 100
Wind: 0 km/h
1 °C
3 11
19 Jan 2015
3 11
20 Jan 2015
Κανάλι 28 | Ράδιο Γρεβενά 101,5