Ράδιο Γρεβενά – 101.5

Grevenamedia @facebook

Κινηματογράφος Γρεβενών
PAPAGEORGIOU

Ράδιο Γρεβενά Συνεντεύξεις

Jumbo
tsiarsiotis
ΙΩΑΝΝΑ
ΓΚΙΦΑΣ ΙΩΑΝΝΗΣ
delivery LOCO
Ανταλλακτικά αυτοκινήτων

Κατηγορίες

Η ΠΕ ΠΑΣΟΚ Δυτικής Μακεδονίας σχετικά με τις γερμανικές αποζημιώσεις

Ψεύτικες και ανυπόστατες οι καταγγελίες του ΣΥΡΙΖΑ ΠΕ Δυτικής Μακεδονίας για τις γερμανικές αποζημιώσεις.

Με ψεύδη και ανυπόστατες καταγγελίες ο ΣΥΡΙΖΑ προσπαθεί να κερδίσει τις εντυπώσεις. Η ψηφοφορία που ποτέ δεν έγινε στον Ευρωκοινοβούλιο σχετικά με τις γερμανικές αποζημιώσεις, αποτελεί μείζον ζήτημα για τον ΣΥΡΙΖΑ ΠΕ Δυτικής Μακεδονίας. Η αλήθεια όμως είναι αυτή:

Ο Ευρωβουλευτής Μαριάς, των ΑΝ.ΕΛ., που στη συνέχεια εξέδωσε και μια περίπλοκη και μπερδεμένη ανακοίνωση τύπου, κατέθεσε στην Επιτροπή Αναφορών του Ευρωκοινοβουλίου (της οποίας είναι μέλος) πρόταση για να εγγραφεί το θέμα των γερμανικών αποζημιώσεων ώστε να απασχολήσει σε επόμενο στάδιο την Ολομέλεια. Πρόκειται, με άλλα λόγια, για μια προκαταρκτική διαδικασία.

Η Επιτροπή Αναφορών έχει 34 μέλη και (επειδή δεν έχει ουσιαστικές αλλά διαδικαστικές αρμοδιότητες) μόνο δύο Έλληνες είναι τακτικά μέλη της. Ο ίδιος ο κ. Μαριάς και η κ. Σακοράφα του ΣΥΡΙΖΑ. Επομένως, κανένας άλλος από τους Έλληνες Ευρωβουλευτές δεν μπορούσε να είναι εκεί για να ψηφίσει – και γι αυτό δεν ψήφισε ούτε ΝΑΙ, ούτε ΟΧΙ. Πολύ απλά γιατί δεν μετέχουν στην Επιτροπή.

Επίσης, δεν προκύπτει από πουθενά ότι ειδοποιήθηκαν οι Έλληνες Ευρωβουλευτές για να ενεργοποιηθούν σχετικά με το θέμα – και φυσικά να κριθούν για τη στάση τους. Γι’ αυτό και είδαν με έκπληξη, ακόμη και όσοι φέρονταν να έχουν ψηφίσει ΝΑΙ, ότι μετείχαν στην ψηφοφορία μιας Επιτροπής που δεν είναι καν μέλη!

Αυτή η στεγνή επικοινωνιακή πολιτική του ΣΥΡΙΖΑ δείχνει και το ποιόν τους.

Π.Ε ΠΑΣΟΚ Δ. Μακεδονίας

 

Σχετικά άρθρα

Χρυσή Τομή
POTIKA MYRTO
Αγγελία
Διαφήμιση ΛΑΔΙΑ
Ράδιο 101.5
ΤΣΙΟΓΚΑΣ

Follow Us

ΦΥΛΑΞΗ
 
ΗΛΕΚΤΡΟΝ
Σεμερτζίδης
TSIOVAKAS

Καιρός

Γρεβενά

Grevena

Fog
Humidity: 100
Wind: 0 km/h
1 °C
3 11
19 Jan 2015
3 11
20 Jan 2015
Κανάλι 28 | Ράδιο Γρεβενά 101,5