Ράδιο Γρεβενά – 101.5

PAPAGEORGIOU

Grevenamedia @facebook

POTIKA MYRTO
SPONSORS

Grevena

Fog
Humidity: 100
Wind: 0 km/h
1 °C
3 11
19 Jan 2015
3 11
20 Jan 2015
ΓΚΙΦΑΣ ΙΩΑΝΝΗΣ
ΙΩΑΝΝΑ
tsiarsiotis
delivery LOCO
Ανταλλακτικά αυτοκινήτων

Κατηγορίες

Η οικονομική κρίση ΄΄χτύπησε΄΄ και τα καφέ του πεζόδρομου Γρεβενών

Η οικονομική κρίση είναι η κύρια αιτία που απομάκρυνε την τοπική κοινωνία από αρκετά κεντρικά καταστήματα και ιδιαίτερα από τα καφέ του Πεζόδρομου της πόλη των Γρεβενών.

Τα υψηλά -κυρίως- ενοίκια των καταστηματαρχών σε συνδυασμό με την κάθετη μείωση του κύκλου εργασιών λόγω της οικονομικής κρίσεως έφερε σε απόγνωση αρκετούς επαγγελματίες.

Οι ΄΄ ανεβασμένες τιμές ΄΄ αυτών των καταστημάτων ΄΄ έσπρωξαν ΄΄ πολλούς νέους σε άλλες κατευθύνσεις ενώ τα συνοικιακά ΄΄ στέκια ΄΄ έχουν πλέον αποκτήσει πελάτες του κέντρου.

Σωστά οι καταστηματάρχες του κέντρου ζητούν ΄΄ μείωση ενοικίου από τους ιδιοκτήτες ΄΄ ώστε να μειώσουν και οι ίδιοι τις τιμές των ποτών, του καφέ κ.τ.λ. Πολλά καφέ έχουν αλλάξει τις τιμές και προσφέρουν ΄΄ καφέ και νερό ΄΄ με ένα μόλις ευρώ.

Τα ποτά με 6 ευρώ το καθένα ή καφές με 3 ή 3,5 ευρώ σε λίγο θα … ανήκουν στο παρελθόν. Καταστηματάρχης του κέντρου έλεγε χθες πως ΄΄ ο τζίρος από τα οινοπνευματώδη ποτά έπεσε στο 80% των προηγούμενων ετών ΄΄ , για να συμπληρώσει ΄΄ έχει δίκαιο και η κοινωνία. Ένα μπουκάλι απλό ουίσκι στοιχίζει 15 ευρώ και ένα σφηνάκι 4 ευρώ. Είμαστε πιο ακριβή πόλη από τη Ρόδο και την Κέρκυρα. ΄΄

Μετά από μία 15ετία , όπου ο Πεζόδρομος των Γρεβενών γνώρισε ΄΄ δόξες ΄΄  ως η καρδιά της ΄΄ ήπιας διασκέδασης ΄΄ τώρα διέρχεται μία περίοδο κάθετης κάμψης που κανείς δεν γνωρίζει που θα σταματήσει. Οι  ίδιοι λένε, πως η ανάκαμψη αυτών των καταστημάτων μπορεί να έρθει μόνο με ΄΄ πτώση των ενοικίων κατά 50% και των τιμών με το ίδιο ποσοστό. ΄΄

Σχετικά άρθρα

Χρυσή Τομή
Κινηματογράφος Γρεβενών
ΤΣΙΟΓΚΑΣ
Ζητείται
ΟΠΑΠ

Follow Us

 
TSIOVAKAS
ΗΛΕΚΤΡΟΝ
Σεμερτζίδης
Κανάλι 28 | Ράδιο Γρεβενά 101,5

Καιρός

Γρεβενά

Αναγνώστου Ιωάννης