ΟΠΑΠ
SPONSORS
ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΕΣΩΤΕΡΙΚΩΝ
POTIKA MYRTO
PAPAGEORGIOU
ΠΩΛΕΙΤΑΙ
ΟΠΑΠ

Grevena

Fog
Humidity: 100
Wind: 0 km/h
1 °C
3 11
19 Jan 2015
3 11
20 Jan 2015
ΝΟΣΗΛΙΑΣΙΣ
DONAS

Grevenamedia @facebook

ΙΩΑΝΝΑ
IKTEO
ΓΚΙΦΑΣ ΙΩΑΝΝΗΣ
Κέντρο Ξένων Γλωσσών
tsiarsiotis
Καφενείο
KARTSIOUNIS
GRAMMENOS
delivery LOCO
Ανταλλακτικά αυτοκινήτων
Λίτσας

Κατηγορίες

ΚΕΝΤΡΟ ΞΕΝΩΝ ΓΛΩΣΣΩΝ

Η Ν.Ε. ΠΑΣΟΚ Γρεβενών και το Γενικό Νοσοκομείο Γρεβενών – Πιέσεις για την αποφυγή υποβάθμισης του Νοσοκομείου

Τις προηγούμενες ημέρες κλιμάκιο της Ν.Ε. ΠΑΣΟΚ Γρεβενών επισκέφθηκε το Γενικό Νοσοκομείο Γρεβενών όπου είχε ενημερωτική συνάντηση με τον Διοικητή, ιατρούς και τον πρόεδρο των εργαζομένων για ζητήματα που αφορούν την κατάσταση που επικρατεί στη συγκεκριμένη μονάδα υγείας.

Από την επίσκεψη διαπιστώθηκε ότι η διοίκηση ,οι ιατροί, το νοσηλευτικό και διοικητικό προσωπικό με την προσπάθεια τους και το φιλότιμο τους, παρά την οικονομική συγκυρία που διανύουμε και τα προβλήματα που υπάρχουν, συμβάλλουν  στην ομαλή λειτουργία  του νοσοκομείου και γι’ αυτό όλοι τους είναι άξιοι συγχαρητηρίων.

Βέβαια, θα πρέπει να τονιστεί ότι μια σειρά από προβλήματα όπως το μη επαρκές ιατρικό προσωπικό, οι ελλείψεις σε ιατροφαρμακευτικά υλικά και οι μειωμένοι πόροι χρίζουν άμεσης επίλυσης έτσι ώστε το νοσοκομείο να συνεχίσει να λειτουργεί κανονικά καθώς και για να διαφυλαχθεί ο δημόσιος χαρακτήρας του.

Επιβάλλεται, όλοι μας, να προστατέψουμε αυτό το στολίδι και να είμαστε σε καθημερινή επαγρύπνηση διότι υπάρχει σοβαρή περίπτωση να «υποβαθμιστεί» και να χαθούν πολλές ειδικότητες ιατρών και νοσηλευτικού προσωπικού από τον νομό μας. Κριτήρια για την σωτηρία αλλά και την αναβάθμιση αυτού σε  νοσοκομείου Δυτικής Μακεδονίας είναι η ήδη υπάρχουσα υποδομή σε κτιριακές εγκαταστάσεις , η Εγνατία οδός που περνάει  δίπλα από το νοσοκομείο, τα άμεσα ραντεβού που κλείνει ο ασθενής χωρίς να περιμένει ημέρες ή ακόμη και μήνες, το άριστο ιατρικό και νοσηλευτικό προσωπικό.

Στη συγκεκριμένη κατεύθυνση θα πρέπει να ασκηθούν πιέσεις προς την κεντρική εξουσία και να ευαισθητοποιηθεί ολόκληρη η κοινωνία των Γρεβενών. Καλό θα ήταν σ’ αυτή την προσπάθεια να συμμετέχουν και οι τοπικοί «άρχοντες» (βουλευτής, αιρετοί) και όχι να αναλώνονται σε κινήσεις «δημοσίων σχέσεων» μόνο για την αυτοπροβολή τους.

 

 

 

 

 

 

 

 

Ο ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ Ν.Ε.  ΠΑ.ΣΟ.Κ .ΓΡΕΒΕΝΩΝ

ΠΡΙΝΤΖΑΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ

Σχετικά άρθρα

Χρυσή Τομή
Χρυσή Τομή
Κινηματογράφος Γρεβενών
ΤΣΙΟΓΚΑΣ
MPANTHS
ΠΩΛΕΙΤΑΙ
ΠΩΛΕΙΤΑΙ

Follow Us

ΕΝΟΙΚΙΑΖΕΤΑΙ
Πωλείται
Πωλείται
ΠΩΛΕΙΤΑΙ
ΠΩΛΕΙΤΑΙ
ΠΩΛΕΙΤΑΙ
Ανταλλαγή διαμερίσματος
Ζητείται
ΕΝΟΙΚΙΑΖΕΤΑΙ
ENOIKIAZETAI
ΠΩΛΕΙΤΑΙ
Πωλείται
ΗΛΕΚΤΡΟΝ
 
TSIOVAKAS
Σεμερτζίδης
Κανάλι 28 | Ράδιο Γρεβενά 101,5

Καιρός

Γρεβενά

Αναγνώστου Ιωάννης