Ράδιο Γρεβενά – 101.5

PAPAGEORGIOU

Grevenamedia @facebook

POTIKA MYRTO
SPONSORS

Grevena

Fog
Humidity: 100
Wind: 0 km/h
1 °C
3 11
19 Jan 2015
3 11
20 Jan 2015
ΓΚΙΦΑΣ ΙΩΑΝΝΗΣ
ΙΩΑΝΝΑ
ΝΟΣΗΛΙΑΣΙΣ
tsiarsiotis
delivery LOCO
Ανταλλακτικά αυτοκινήτων

Κατηγορίες

Η μελέτη Γρεβενών-Βασιλίτσας του 1.130.000 €. – Η συνέντευξη του κ. Δασταμάνη και οι δικαιολογίες του κ. Κουπτσίδη – Η αστυνομία στο Γραφείο του Δημάρχου…

Θα επενταχθεί ο δρόμος Γρεβενών-Βασιλίτσας, ένα έργο15 εκ.ευρώ εάν η ΑΝ.ΓΡΕ .δεν προχωρήσει στην παράδοση των στοιχείων της μελέτης που εκπόνησε η ΑΝ.ΓΡΕ.επί Νομαρχίας του Δ.Κουπτσίδη.

Στην συνέντευξή του ο Αντιπεριφεριάρχης κ. Δασταμάνης με μια δραματική δήλωσή του αναφέρθηκε στην άρνηση της Αναπτυξιακής Γρεβενών να παραδώσει όλα τα στοιχεία της μελέτης για τα οποία έχει πληρωθεί συνολικά η ΑΝ.ΓΡΕ.συνολικά 980.000 € συν 150000 € υπόλοιπα , άρα συνολικά 1.130.000 €.

« Θα χάσουμε ένα σημαντικό έργο γιατί δεν μας χορηγούν ένα CD αξίας 1 €.!!!» είπε ο κ.Δασταμάνης.

Σήμερα ο κ.Κουπτσίδης περισσότερο απολογητικός στην ουσία είπε πως δεν έχει τα πνευματικά δικαιώματα της μελέτης και δεν μπορεί να την παραδώσει…

Να σημειώσουμε πως ο κ.Δασταμάνης επισκέφθηκε τον Εισαγγελέα Γρεβενών προ 20 ημερών και ζήτησε την συνδρομή του.

Ο Εισαγγελέας έδωσε εντολή στην Αστυνομία Γρεβενών να αναζητήσει το CD της μελέτης.

Έτσι, λόγω της σοβαρότητας του ζητήματος  Διευθυντής Αστυνομίας Γρεβενών επισκέφθηκε το Δήμαρχο Γρεβενών στο γραφείο του και μετέφερε το αίτημα του κ. Εισαγγελέα.

Από τους παρόντες ο αντιπρόεδρος της ΑΝ.ΓΡΕ. κ. Αρμπάρας τάχθηκε υπέρ της παράδοσης όλων των στοιχείων της μελέτης. Έτσι το Δ.Σ. της ΑΝ.ΓΡΕ. αποφάσισε να δοθούν όλα τα στοιχεία  στην Περιφέρεια ώστε να προχωρήσει το έργο αλλά έως και σήμερα, 20η ημέρα, δεν έχουν σταλεί τα απαραίτητα στοιχεία.

Είναι φανερός ο κίνδυνος πλέον να χαθεί ένα σημαντικό έργο 1.555.00 € από την άρνηση παράδοσης των στοιχείων της μελέτης.

Σχετικά άρθρα

Χρυσή Τομή
Κινηματογράφος Γρεβενών
Ράδιο 101.5
ΤΣΙΟΓΚΑΣ
ΟΠΑΠ
ΦΥΛΑΞΗ

Follow Us

 
TSIOVAKAS
Αγγελία για εργασία
ΗΛΕΚΤΡΟΝ
Σεμερτζίδης
Κανάλι 28 | Ράδιο Γρεβενά 101,5

Καιρός

Γρεβενά

Αναγνώστου Ιωάννης