Ράδιο Γρεβενά – 101.5

PAPAGEORGIOU
Κινηματογράφος Γρεβενών
ΠΑΙΔΙΑΤΡΟΣ ΡΑΠΤΗ

Ράδιο Γρεβενά Συνεντεύξεις

Ζητούνται άτομα στην Ζάκυνθο
Ράδιο 101.5

Grevenamedia @facebook

tsiarsiotis
ΙΩΑΝΝΑ
delivery LOCO
Ανταλλακτικά αυτοκινήτων

Κατηγορίες

Η επίσημη πρόταση του ΣΕΓ για την αυτοδιάλυση των φορέων της γούνας

Την άμεση έναρξη διαδικασίας αυτοδιάλυσης όλων των φορέων και την προετοιμασία συγκεκριμένων θέσεων διαλόγου έως 31 Αύγουστου 2014 και την έναρξη διαλόγου από μηδενική βάση έως τις 15 Δεκεμβρίου, προτείνει ο ΣΕΓ, με επίσημη επιστολή του προς όλα τα όργανα της γούνας…
Δείτε όλο το κείμενο της επιστολής!

Συνένωση όλων των γουνοποιητικών φορέων
Εκφράζοντας το αίσθημα και την βούληση της συντριπτικής πλειοψηφίας των συναδέλφων γουνοποιών για συνένωση δυνάμεων και εξάλειψη της πολυφωνίας στον κλάδο , καλούμε και τους 8 φορείς οι όποιοι δραστηριοποιούνται σε σχέση με την γουνοποιία , σε άμεσο διάλογο ώστε με συγκεκριμένο χρονοδιάγραμμα να προχωρήσουμε σε σύνθεση και συνένωση όλων κάτω από μια ομπρέλα .
Προτείνουμε :
Την άμεση έναρξη διαδικασίας αυτοδιάλυσης όλων των φορέων και την προετοιμασία συγκεκριμένων θέσεων διαλόγου έως 31 Αύγουστου 2014 .
Την έναρξη διαλόγου από μηδενική βάση χωρίς προαπαιτούμενα και κόκκινες γραμμές από 01 Σεπτεμβρίου έως 15 Δεκεμβρίου 2014 με δέσμευση υποχρέωσης από όλους για ύπαρξη συμφωνίας .
Σύγκλιση Γενικής Συνέλευσης την Τετάρτη 17 Δεκεμβρίου 2014 και ανάδειξη Διοικητικού Συμβουλίου του Νέου Συνδέσμου Γουνοποιών , στον οποίο συμμετέχουν όλοι, που αναλαμβάνει τα καθήκοντα του 01 Ιανουαρίου 2015 .
Χρειάζεται ωριμότητα και υψηλό αίσθημα ευθύνης ώστε ξεφεύγοντας από εγωισμούς και προσωπικές στρατηγικές , να αναδείξουμε έμπρακτα και άμεσα ότι πιστεύουμε στην μεγάλη ιδέα του ενός ενιαίου και μεγάλου φορέα που θα διαχειριστεί με συναίνεση , για το κάλο του τόπου, τα θέματα της ελληνικής γουνοποιίας .
Εκ μέρους της Διοίκησης
του
«Συνδέσμου Ελλήνων Γουνοποιών»

Σχετικά άρθρα

Χρυσή Τομή
POTIKA MYRTO
Jumbo
Ζητούνται
Διαφήμιση ΛΑΔΙΑ
Ζιώγας
Πωλείται
Μπουραλέκος
ΦΥΛΑΞΗ
 

Follow Us

ΤΣΙΟΓΚΑΣ
ΗΛΕΚΤΡΟΝ
Σεμερτζίδης
TSIOVAKAS

Καιρός

Γρεβενά

Grevena

Fog
Humidity: 100
Wind: 0 km/h
1 °C
3 11
19 Jan 2015
3 11
20 Jan 2015
Κανάλι 28 | Ράδιο Γρεβενά 101,5