Ράδιο Γρεβενά – 101.5

Κτηματολόγιο
PAPAGEORGIOU

Grevenamedia @facebook

POTIKA MYRTO
SPONSORS

Grevena

Fog
Humidity: 100
Wind: 0 km/h
1 °C
3 11
19 Jan 2015
3 11
20 Jan 2015
ΓΚΙΦΑΣ ΙΩΑΝΝΗΣ
ΙΩΑΝΝΑ
tsiarsiotis
delivery LOCO
Ανταλλακτικά αυτοκινήτων

Κατηγορίες

Η Βιολογική Κτηνοτροφία στο Δήμο Δεσκάτης (9/1/2012)

Την Πέμπτη, 19 Ιαν 2012, στις 10.00, στο παλαιό ΚΕΓΕ Δεσκάτης, ο Δήμος Δεσκάτης οργανώνει εκδήλωση για την βιολογική κτηνοτροφία.

Ο Δήμος Δεσκάτης έχει θέσει στο επίκεντρο των πολιτικών προτεραιοτήτων του τα αγροτικά ζητήματα. Έχει ήδη διοργανώσει εκδηλώσεις για τις άδειες χρήσης νερού, για την παραγωγή βιοαιθανόλης από γλυκό σόργο και για τους συνεταιρισμούς νέας γενιάς.

Η εκδήλωση διοργανώνεται τώρα, καθώς η προκήρυξή του Μέτρου για την βιολογική κτηνοτροφία αναμένεται εντός των ημερών, και έτσι κάθε ενδιαφερόμενος αφού ενημερωθεί, θα μπορεί να προγραμματίσει έγκαιρα τις ενέργειες του.

Η Βιολογική κτηνοτροφία αποτελεί μια αγροτική οικονομική δραστηριότητα που μπορεί από μονή της να στηρίξει και να ενισχύσει αναπτυξιακά μια περιοχή, εφόσον τηρηθούν οι κατάλληλες προϋποθέσεις γνώσεων και υποδομών.

Για το λόγο αυτό ο Δήμος Δεσκάτης έχει προσκαλέσει την Πέμπτη, 19 Ιαν 2012, στις 10.00, στην αίθουσα του παλαιού ΚΕΓΕ, εμπειρογνώμονες και συμβούλους για να μεταβιβάσουν τεχνικά στοιχεία και να ανταλλάξουν απόψεις σε κρίσιμα θέματα όπως: Κριτήρια επιλεξιμότητας για την ένταξη των κτηνοτρόφων στο Μέτρο, Δικαιολογητικά, Βαθμολογία, Ειδικά προβλήματα που πρέπει να επιλυθούν.

Θα ακολουθήσουν εισηγήσεις για την αγροτική επιχειρηματικότητα από τους κκ: Κουρέλλα Σωκράτη «Επιχειρήστε Βιολογικά», Παπακωνσταντίνου Δημήτριο «Κατάρτιση σιτηρεσίου Αιγοπροβάτων», Ρουκά Δημήτριο «Μικρά οικογενειακά τυροκομεία» και Τσιμνιόπουλο Στέργιο «Η βιολογική αιγοτροφία».

Στην Κοινή Γεωργική Πολιτική 2014-2020 της ΕΕ, η μόνη πρόβλεψη για χρηματοδοτικές ενισχύσεις σε αγροτικά προϊόντα είναι για τα βιολογικά προϊόντα και τα προϊόντα ΠΟΠ & ΠΓΕ. Η έγκαιρη ενημέρωση και οι σωστές επιλογές μπορεί να δημιουργήσουν καλές αναπτυξιακές προοπτικές στον αγροτικό κόσμο.

Πληροφορίες: Δημήτρης Παπακωνσταντίνου, 6977239066

Για την καταγραφή, Δημήτρης Μιχαηλίδης, 6998282382

Σχετικά άρθρα

Χρυσή Τομή
Κινηματογράφος Γρεβενών
Ράδιο 101.5
ΤΣΙΟΓΚΑΣ
ΟΠΑΠ

Follow Us

 
TSIOVAKAS
ΗΛΕΚΤΡΟΝ
Σεμερτζίδης
Κανάλι 28 | Ράδιο Γρεβενά 101,5

Καιρός

Γρεβενά

Αναγνώστου Ιωάννης