Ράδιο Γρεβενά – 101.5

Grevenamedia @facebook

Κινηματογράφος Γρεβενών
PAPAGEORGIOU

Ράδιο Γρεβενά Συνεντεύξεις

Jumbo
tsiarsiotis
ΙΩΑΝΝΑ
ΓΚΙΦΑΣ ΙΩΑΝΝΗΣ
delivery LOCO
Ανταλλακτικά αυτοκινήτων

Κατηγορίες

Η ΄΄ΕΛΠΙΔΑ΄΄ αναγνωρίζεται στον τόπο της

Με αφορμή τη βράβευση του Συλλόγου Αλληλεγγύης Νομού Γρεβενών ΄΄ ΕΛΠΙΔΑ΄΄ από το Πολιτιστικό Κέντρο Εργαζομένων  του ΟΤΕ, ως Διοιοκητικό ΣΔυμβούλιο, επιθυμούμε να εκφράσουμε τις θερμές μας ευχαριστίες για την τιμή που μας επιφύλαξαν η Πρόεδρος κ. Βασιλική Σπυροπούλου και οι εργαζόμενοι μέλη του Π.Κ. κατά τη διάρκεια του 36ου ΠΡΟΣΥΝΕΔΡΙΟΥ Π.Κ. ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΩΝ Ο.Τ.Ε. ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ – ΘΡΑΚΗΣ.

Είναι γεγονός ότι σε μία δύσκολη περίοδο η αναγνώριση του έργου της ΄΄ΕΛΠΙΔΑΣ΄΄ και όταν μάλιστα αυτή προέρχεται από εργαζομένους , για εμάς στο Διοικητικό Συμβούλιο, έχει ιδιαίτερη σημασία. Μας ενδυναμώνει για να συνεχίσουμε με μεγαλύτερη υπευθυνότητα και μας χαροποιεί που οι προσπάθειες μας έχουν αντίκρισμα στον τόπο μας.

Οφείλουμε επίσης να συγχαρούμε το προεδρείο τόσο για τη φιλοξενία στα Γρεβενά του 36ου Προσυνεδρίου, όσο και για την επιλογή του θέματος ΄΄ Ο ΕΘΕΛΟΝΤΙΣΜΟΣ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ΄΄ το οποίο με γλαφυρότητα εισηγήθηκε η συμπατριώτισσα μας και Πρόεδρος της μη κυβερνητικής οργάνωσης Ν.Ε.Ο.Ι. Άννα Ευθυμίου.

Το Δ.Σ. της ΄΄ΕΛΠΙΔΑΣ΄΄

Σχετικά άρθρα

Χρυσή Τομή
POTIKA MYRTO
Αγγελία
Διαφήμιση ΛΑΔΙΑ
Ράδιο 101.5
ΤΣΙΟΓΚΑΣ

Follow Us

ΦΥΛΑΞΗ
 
ΗΛΕΚΤΡΟΝ
Σεμερτζίδης
TSIOVAKAS

Καιρός

Γρεβενά

Grevena

Fog
Humidity: 100
Wind: 0 km/h
1 °C
3 11
19 Jan 2015
3 11
20 Jan 2015
Κανάλι 28 | Ράδιο Γρεβενά 101,5