email επικοινωνίας

email επικοινωνίας: [email protected]

Ράδιο Γρεβενά – 101.5

Επιμελητήριο Γρεβενών
Θεατρική παράσταση «Αχ έρωτα»
POTIKA MYRTO

Ράδιο Γρεβενά Συνεντεύξεις

ΕΙΕΤ
Ράδιο 101.5
Ζιώγας

Grevenamedia @facebook

tsiarsiotis
Ανταλλακτικά αυτοκινήτων
ΙΩΑΝΝΑ

Κατηγορίες

Ε.Α.Υ. ΓΡΕΒΕΝΩΝ: Συνάντηση με τον Γενικό Αστυνομικό Διευθυντή Περιφέρειας Δυτ. Μακεδονίας Ταξίαρχο κ. ΣΤΕΦΑΝΗ Ηλία και συμμετοχή στην ένστολη πανελλαδική διαμαρτυρία της Π.Ο.ΑΣ.Υ.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA
Την 4-9-2013 το Προεδρείο της Ε.Α.Υ. ΓΡΕΒΕΝΩΝ συναντήθηκε με τον Γενικό Αστυνομικό Διευθυντή Περιφέρειας Δυτ. Μακεδονίας Ταξίαρχο κ. ΣΤΕΦΑΝΗ Ηλία και τον Αστυνομικό Διευθυντή Γρεβενών κ. ΝΤΑΛΕΤΣΙΟ Κωνσταντίνο όπου συζητήθηκαν διεξοδικά τα ζητήματα που απασχολούν το αστυνομικό προσωπικό των Γρεβενών με κυρίαρχα την επιδεικτική αδιαφορία πολιτικών και υπηρεσιακών παραγόντων για την επίλυση του χρόνιου κτιριακού προβλήματος παρότι είχαν δημιουργηθεί οι προϋποθέσεις διευθέτησης του (παραχώρηση κτιρίου – επαρκής χρηματοδότηση), την υπεραπασχόληση μεγάλου αριθμού συναδέλφων στην επιτήρηση των φυλακών Γρεβενών σε βάρος άλλων αστυνομικών δράσεων, καθώς και την μη εφαρμογή σε αρκετές περιπτώσεις της πρόσφατης διαταγής του κ. Αρχηγού της ΕΛ.ΑΣ. για έκδοση της διάταξης Υπηρεσίας τουλάχιστον ανά διήμερο ώστε ο κάθε αστυνομικός να μπορεί να προγραμματίσει στοιχειωδώς την οικογενειακή και προσωπική ζωή του.
ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΜΕ ΣΤΕΦΑΝΗ 4-9-2013 ΜΜΕO
   Ο κ. Γενικός ανταποκρινόμενος στους προβληματισμούς και τα αιτήματα μας, αναγνώρισε ότι πράγματι υπάρχει στασιμότητα στο θέμα του κτιριακού ζητήματος και κατά την πρόοδο της συζήτησης προκρίθηκε από όλους τους συμμετέχοντες ότι εφόσον η κατάσταση συνεχισθεί ως έχει, θα πρέπει να αναζητηθούν νέοι τρόποι επίλυσης του. Όσον αφορά το θέμα των φυλακών Γρεβενών, ανέφερε ότι από πλευράς του έχει καταβάλει κάθε δυνατή προσπάθεια ώστε να μην αποδυναμώνεται η Αστυνομική Διεύθυνση Γρεβενών με μετακινήσεις προσωπικού σε άλλες περιοχές της Χώρας για να μπορεί να ανταποκριθεί στην επιπλέον αυτή υποχρέωση η οποία αποτελεί επιλογή της κεντρικής φυσικής Ηγεσίας. Τέλος, για το μέτρο της έκδοσης της Υπηρεσίας τουλάχιστον ανά διήμερο ανέφερε ότι θα δώσει τις δέουσες εντολές για την εφαρμογή του σύμφωνα με όσα έχουν διαταχθεί από τον κ. Αρχηγό.
   Την 6-9-2013 η Ε.Α.Υ. ΓΡΕΒΕΝΩΝ συμμετείχε δυναμικά στην ένστολη πανελλαδική διαμαρτυρία της Π.Ο.ΑΣ.Υ. στη Θεσσαλονίκη ενώνοντας τη φωνή της μαζί με όλους τους ένστολους της Χώρας απέναντι στις συνδικαλιστικές διώξεις που δεν μας φοβίζουν αλλά μας ενώνουν και μας δυναμώνουν, στην απαξίωση, στην εξαθλίωση και τη φτωχοποίηση τόσο των Σωμάτων Ασφαλείας όσο και όλου του Ελληνικού Λαού αναζητώντας μέσα από συνεχή αγώνα την ελπίδα για ένα καλύτερο αύριο.
   Η Ε.Α.Υ. ΓΡΕΒΕΝΩΝ με τη δύναμη που της δίνουν τα μέλη της θα συνεχίσει αδιάλειπτα, τόσο σε τοπικό όσο και σε πανελλήνιο επίπεδο, τον αγώνα για την υπεράσπιση των δικαιωμάτων τους και την εξασφάλιση εκείνων των συνθηκών εργασίας που θα βελτιστοποιούν την υπηρεσιακή απόδοση προς όφελος των πολιτών και της κοινωνίας, κάτι που θα έπρεπε να έχουν ήδη πράξει όσοι δημοκρατικά έχουν επιλεγεί από το Λαό να διαχειρίζονται την εξουσία του.
                                                                      ΓΙΑ ΤΟ Δ.Σ.
                          Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ                                                                 Ο ΓΕΝ. ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ
                   Χρήστος ΤΡΙΓΩΝΗΣ                                                               Κωνσταντίνος ΛΑΧΑΝΟΣ
                 [email protected]                                                               [email protected]
 

Σχετικά άρθρα

Τζιόβας Ανδρέας
ΕΝΟΙΚΙΑΖΕΤΑΙ
ΠΩΛΗΣΕΙΣ
Loco delivery
-Διεύθυνση-GrevenaMedia
Ενοικιάζεται ή Πωλείται
Διαφήμιση ΛΑΔΙΑ
Πωλείται
ΦΥΛΑΞΗ
 

Follow Us

ΤΣΙΟΓΚΑΣ
ΗΛΕΚΤΡΟΝ
Σεμερτζίδης
TSIOVAKAS

Καιρός

Γρεβενά

Grevena

Fog
Humidity: 100
Wind: 0 km/h
1 °C
3 11
19 Jan 2015
3 11
20 Jan 2015
Κανάλι 28 | Ράδιο Γρεβενά 101,5