Ράδιο Γρεβενά – 101.5

Grevenamedia @facebook

Κινηματογράφος Γρεβενών
PAPAGEORGIOU

Ράδιο Γρεβενά Συνεντεύξεις

Jumbo
tsiarsiotis
ΙΩΑΝΝΑ
ΓΚΙΦΑΣ ΙΩΑΝΝΗΣ
delivery LOCO
Ανταλλακτικά αυτοκινήτων

Κατηγορίες

Ευχαριστήριο μήνυμα Υπ. Ευρωβουλευτή Φωλίνα Αθανάσιου

Ένας δύσκολος αλλά εποικοδομητικός αγώνας έφτασε στο τέλος του. Οι 2.719 ψήφοι με ποσοστό 12,49 % που συγκέντρωσα στο Νομό μας με το κόμμα των Ελλήνων Ευρωπαίων Πολιτών (πρωτοβουλία Χατζημαρκάκη) δημιουργούν συναισθήματα απεριόριστης ικανοποίησης αλλά ταυτόχρονα και μεγάλης ευθύνης.

Σας ευχαριστώ πραγματικά όλους από καρδιάς για την συμπαράσταση σας στο πρωτόγνωρο αυτό εγχείρημα και για την εμπιστοσύνη που δείξατε στο πρόσωπο μου με την ψήφο σας. Επίσης θέλω να ευχαριστήσω τους συνεργάτες μου , τους φίλους μου και κυρίως την οικογένεια μου.

Δεσμεύομαι απέναντι σας πως θα συνεχίσω τις προσπάθειες μου για αλλαγή πορείας αυτού του τόπου. Η εμπιστοσύνη η δική σας με γεμίζει δύναμη για να συνεχίσω την ενεργή συμμετοχή μου στα κοινά μέσω δράσεων και εκδηλώσεων με μοναδικό σύμμαχο τον απλό πολίτη.

Στην ανάγκη των δύσκολων καιρών που βιώνουμε έμπρακτη υπόσχεση μου είναι ότι θα σταθώ αρωγός σε οποιαδήποτε προσπάθεια για το καλό αυτού του τόπου και των πολιτών του.
Ο αγώνας για την εκπλήρωση των στόχων μας για μια κοινωνία πιο δίκαιη και ανθρώπινη είναι μακρύς και να είστε σίγουροι πως στον αγώνα αυτό θα είμαστε όλοι μαζί .

 

Με εκτίμηση
Φωλίνας Αθανάσιος

Σχετικά άρθρα

Χρυσή Τομή
POTIKA MYRTO
Αγγελία
Διαφήμιση ΛΑΔΙΑ
Ράδιο 101.5
ΤΣΙΟΓΚΑΣ

Follow Us

ΦΥΛΑΞΗ
 
ΗΛΕΚΤΡΟΝ
Σεμερτζίδης
TSIOVAKAS

Καιρός

Γρεβενά

Grevena

Fog
Humidity: 100
Wind: 0 km/h
1 °C
3 11
19 Jan 2015
3 11
20 Jan 2015
Κανάλι 28 | Ράδιο Γρεβενά 101,5