Ράδιο Γρεβενά – 101.5

POTIKA MYRTO
ΖΗΤΕΙΤΑΙ

Grevenamedia @facebook

Ράδιο Γρεβενά Συνεντεύξεις

Ράδιο 101.5
Ζιώγας
tsiarsiotis
ΙΩΑΝΝΑ
delivery LOCO
Ανταλλακτικά αυτοκινήτων

Κατηγορίες

Ευρωεκλογές και Αυτοδιοικητικές Εκλογές – Του Δ. Πρίντζα

Μια και η προεκλογική διαμάχη για τις αυτοδιοικητικές εκλογές έχει φουντώσει θα ήθελα να καταθέσω κάποιες απόψεις μου για το συγκεκριμένο ζήτημα καθώς και για τις Ευρωεκλογές που θα πραγματοποιηθούν τον ερχόμενο Μάϊο.
Κατ’ αρχάς, σ’ αυτή τη διπλή εκλογική μάχη θα συγκρουστούν οι δυνάμεις που έσωσαν την Ελλάδα από τη χρεοκοπία απέναντι σ’ αυτούς που την κρίσιμη στιγμή κρύφτηκαν στα «Ζάππεια» ή χάθηκαν ανάμεσα στις «συνιστώσες». Εν πολλοίς, θα κριθεί η πορεία της χώρας για την έξοδο από την κρίση που συνεπάγεται και το τέλος των μνημονίων.
Ταυτόχρονα, είναι ευκαιρία για τον ευρύτερο χώρο της κεντροαριστεράς να ανασυντάξει τις δυνάμεις του και να αναγεννηθεί.Η συγκρότηση της ελληνικής «Ελιάς» είναι γεγονός.Οφείλουμε όλοι, πέρα από προσωπικές φιλοδοξίες και κίνητρα, να βοηθήσουμε στην κατεύθυνση να δημιουργηθούν οι κοινωνικές συμμαχίες εκείνες που θα προτείνουν ένα εναλλακτικό σχέδιο ανάπτυξης της χώρας με προοοδευτικό πρόσημο. Στο νέο κάλεσμα της μεγάλης δημοκρατικής παράταξης κανείς δεν συζητάει από θέση ισχύος και κανένας δεν περισσεύει.
Κλείνοντας, σε τοπικό επίπεδο, ο δημοκρατικός κόσμος επιβάλλεται και πρέπει να εκφραστεί μέσω υποψηφίων που θα προέρχονται από τους κόλπους του. Μόνο έτσι θα επέλθει πολιτική αλλαγή σε επίπεδο Περιφέρειας και θα υπάρχει «ΕΛΠΙΔΑ» για τη Δυτική Μακεδονία.
Πρίντζας Δημήτριος
Γραμματέας Ν.Ε. ΠΑ.ΣΟ.Κ. Γρεβενών

Σχετικά άρθρα

Χρυσή Τομή
-Διεύθυνση-GrevenaMedia
Ζητούνται
Ζητούνται άτομα στην Ζάκυνθο
Ενοικιάζεται ή Πωλείται
Διαφήμιση ΛΑΔΙΑ
Πωλείται
ΦΥΛΑΞΗ
 

Follow Us

ΤΣΙΟΓΚΑΣ
ΗΛΕΚΤΡΟΝ
Σεμερτζίδης
TSIOVAKAS

Καιρός

Γρεβενά

Grevena

Fog
Humidity: 100
Wind: 0 km/h
1 °C
3 11
19 Jan 2015
3 11
20 Jan 2015
Κανάλι 28 | Ράδιο Γρεβενά 101,5