Ράδιο Γρεβενά – 101.5

PAPAGEORGIOU

Grevenamedia @facebook

POTIKA MYRTO
SPONSORS

Grevena

Fog
Humidity: 100
Wind: 0 km/h
1 °C
3 11
19 Jan 2015
3 11
20 Jan 2015
ΓΚΙΦΑΣ ΙΩΑΝΝΗΣ
ΙΩΑΝΝΑ
tsiarsiotis
delivery LOCO
Ανταλλακτικά αυτοκινήτων

Κατηγορίες

Ερώτηση στη Βουλή για αποκλεισμένους αγροτικούς δρόμους επί της Εγνατία Οδού

Ερώτηση στη Βουλή προς τον Υπουργό Υποδομών Μεταφορών και Δικτύων κατέθεσε ο Βουλευτής του Ν. Γρεβενών κ. Θανάσης Χαντάβας, σχετικά με το ζήτημα της παρεμπόδισης της εισόδου των ιδιοκτητών στα αγροτεμάχιά τους, στην περιοχή του κόμβου Βενέτικου της Εγνατίας Οδού, λόγω της τοποθέτησης προστατευτικού κιγκλιδώματος από την εταιρεία «Εγνατία Οδός Α.Ε.».

Ο κ. Χαντάβας επισημαίνει ότι παρά τις επανειλημμένες διαμαρτυρίες των αγροτών και την παρέλευση τριών ετών, δεν έχει δοθεί μέχρι σήμερα καμία λύση και ερωτά τον αρμόδιο Υπουργό τι λύση αναμένεται να δοθεί κι αν προτίθεται το Υπουργείο να αποζημιώσει τους αγρότες για την οικονομική ζημιά που υφίστανται.

Αναλυτικά ο Βουλευτής του Ν. Γρεβενών στην ερώτησή του αναφέρει:

«Κύριε  Υπουργέ,

Στο Ν. Γρεβενών, στην περιοχή του κόμβου Βενέτικου της Εγνατίας Οδού και συγκεκριμένα στη θέση Πολτσάρι, τμήμα 4.3.1.S, η Εταιρεία « Εγνατία Οδός Α.Ε» τοποθέτησε προστατευτικό κιγκλίδωμα σε παρακείμενο υφιστάμενο δρόμο, με αποτέλεσμα να αποκλειστεί η είσοδος των ιδιοκτητών στα αγροτεμάχια τους, έκτασης περίπου 300 στρεμμάτων.

Παρά τις επανειλημμένες διαμαρτυρίες των αγροτών, και την παρέλευση περίπου 3 ετών, δεν δόθηκε μέχρι σήμερα λύση με αποτέλεσμα οι αγρότες να μη μπορούν να καλλιεργήσουν τα χωράφια τους, να υφίστανται οικονομική ζημιά και να μη γνωρίζουν αν και πότε θα δοθεί λύση.

Ερωτάστε:

  1. Είναι δικαιολογημένη αυτή η συμπεριφορά της « ΕΓΝΑΤΙΑ ΟΔΟΣ Α.Ε» προς τους αγρότες;
  2. Τι λύση θα δοθεί και πότε;
  3. Προτίθεστε να αποζημιώσετε τους αγρότες για την οικονομική ζημιά που υφίστανται;»

Σχετικά άρθρα

Χρυσή Τομή
Κινηματογράφος Γρεβενών
ΤΣΙΟΓΚΑΣ
Ζητείται
ΟΠΑΠ

Follow Us

 
TSIOVAKAS
ΗΛΕΚΤΡΟΝ
Σεμερτζίδης
Κανάλι 28 | Ράδιο Γρεβενά 101,5

Καιρός

Γρεβενά

Αναγνώστου Ιωάννης