Ράδιο Γρεβενά – 101.5

Πίνδος
PAPAGEORGIOU

Grevenamedia @facebook

POTIKA MYRTO
SPONSORS

Grevena

Fog
Humidity: 100
Wind: 0 km/h
1 °C
3 11
19 Jan 2015
3 11
20 Jan 2015
ΓΚΙΦΑΣ ΙΩΑΝΝΗΣ
ΙΩΑΝΝΑ
ΝΟΣΗΛΙΑΣΙΣ
tsiarsiotis
delivery LOCO
Ανταλλακτικά αυτοκινήτων

Κατηγορίες

Επιτυχής ολοκλήρωση της Ποδηλατοβόλτας στους δρόμους των Γρεβενών (30/9/2011)

Με επιτυχία ολοκληρώθηκε η ποδηλατοβόλτα που διοργάνωσε το Κέντρο Περιβαλλοντικής Εκπαίδευσης (Κ.Π.Ε.) Γρεβενών, σε συνεργασία με το 4ο Δημοτικό Σχολείο Γρεβενών και την Ένωση Ποδηλατιστών Γρεβενών την Πέμπτη 29 Σεπτεμβρίου 2011, στα πλαίσια του εορτασμού της «Παγκόσμιας Ημέρας Χωρίς Αυτοκίνητο» .

Η ποδηλατοβόλτα ξεκίνησε στις 12:00μ.μ. από τη Μαθητική Εστία Γρεβενών, με τη συμμετοχή τριάντα πέντε (35) ποδηλατιστών, εκ των οποίων εικοσιένα (21) μαθητές της                  Ε΄ Δημοτικού του 4ου Δημοτικού Σχολείου Γρεβενών, με υπεύθυνο συνοδό εκπαιδευτικό. Η διαδρομή που ακολουθήθηκε ήταν η :

(Αφετηρία) Μαθητική Εστία Γρεβενών -> Δημαρχείο Γρεβενών -> Κεντρική Πλατεία Γρεβενών (έγινε στάση και μοιράστηκαν φυλλάδια από τους μαθητές στους πολίτες των Γρεβενών για την ανάδειξη του εναλλακτικού αυτού  τρόπου  μετακίνησης, που συμβάλει στην βελτίωση της υγείας μας και είναι φιλικός προς το περιβάλλον) -> Παύλου Μελά -> Μακεδονομάχων -> 13ης Οκτωβρίου -> Κ. Ταλιαδούρη (έως Μαθητική Εστία Γρεβενών).

Το Κ.Π.Ε. Γρεβενών επιθυμεί να εκφράσει τις θερμότερες ευχαριστίες του στο Τμήμα Τροχαίας Γρεβενών, για το σχεδιασμό και την υλοποίηση των μέτρων συνοδείας για τη διοργάνωση της ποδηλατοβόλτας καθώς και στην Ένωση Ποδηλατιστών Γρεβενών, στη Διεύθυνση Α/θμιας Εκπαίδευσης Γρεβενών και στο 4ο Δημοτικό Σχολείο Γρεβενών για την πολύτιμη συνεργασία και συμμετοχή τους.

Φωτογραφίες από την ποδηλατοβόλτα έχουν αναρτηθεί στην ενότητα «Φωτογραφίες» (Ποδηλατοβόλτα – 29/09/2011) της ιστοσελίδας μας (http://www.kpe-ziaka.gr).

Σχετικά άρθρα

Χρυσή Τομή
Κινηματογράφος Γρεβενών
Ράδιο 101.5
ΤΣΙΟΓΚΑΣ
ΟΠΑΠ
ΦΥΛΑΞΗ

Follow Us

 
TSIOVAKAS
Αγγελία για εργασία
ΗΛΕΚΤΡΟΝ
Σεμερτζίδης
Κανάλι 28 | Ράδιο Γρεβενά 101,5

Καιρός

Γρεβενά

Αναγνώστου Ιωάννης