Ράδιο Γρεβενά – 101.5

PAPAGEORGIOU

Grevenamedia @facebook

POTIKA MYRTO
SPONSORS

Grevena

Fog
Humidity: 100
Wind: 0 km/h
1 °C
3 11
19 Jan 2015
3 11
20 Jan 2015
ΓΚΙΦΑΣ ΙΩΑΝΝΗΣ
ΙΩΑΝΝΑ
tsiarsiotis
delivery LOCO
Ανταλλακτικά αυτοκινήτων

Κατηγορίες

Γρεβενά: Επιστολή Μητέρας: ΄΄ Όταν αυτοκίνητο του Δήμου κλείνει δρόμο και πεζοδρόμιο της πόλης … ΄΄

Από μία μητέρα που διαμένει επί της οδού Αγίου Κοσμά πήραμε την παρακάτω επιστολή:

΄΄ Παρακολουθώ εδώ και πολλούς μήνες πως ένα αυτοκίνητο του Δήμου Γρεβενών καθημερινά παρκάρει στην διασταύρωση των οδών Πίνδου και Αγίου Κοσμά, κλείνοντας τον δρόμο και το πεζοδρόμιο. Όπως πληροφορήθηκα, το συγκεκριμένο αυτοκίνητο το κυκλοφορεί αντιδήμαρχος των Γρεβενών όλες τις ημέρες της εβδομάδος , ως Ι.Χ. Το πρόβλημα που δημιουργεί στην γειτονιά μας είναι καθημερινό. Σχεδόν κάθε μεσημέρι και βράδυ κλείνει και ένα πεζοδρόμιο της περιοχής παρανόμως και αυθαιρέτως .

Σας στέλνω δύο φωτογραφίες από το βράδυ της 31ης Οκτωβρίου όπου το αυτοκίνητο του Δήμου όχι μόνο έκλεισε παντελώς το πεζοδρόμιο και μέρος του δρόμου αλλά πάρκαρε στο  αντίθετο ρεύμα της Αγίου Κοσμά.

 Δεν γνωρίζω αν αυτός ο κύριος έχει δικαίωμα να χρησιμοποιεί υπηρεσιακό αυτοκίνητο όπως εμείς τα αυτοκίνητα μας αλλά σε κάθε περίπτωση δεν πρέπει να κλείνει πεζοδρόμια και να παραβιάζει πινακίδες στους μονόδρομους. Δυστυχώς, τα υπηρεσιακά αυτοκίνητα του Δήμου φαίνεται πως δεν ελέγχονται από την τροχαία. ΄΄

Υ.Γ: (1) Το παραπάνω αυτοκίνητο ανήκε στον πρώην Δήμο Αγίου Κοσμά και το οποίο τώρα το κυκλοφορεί και το οδηγεί ο αντιδήμαρχος Κων/νος Παλάσκας.

φωτογραφία (7) φωτογραφία (8)

 

Σχετικά άρθρα

Χρυσή Τομή
Κινηματογράφος Γρεβενών
Ράδιο 101.5
ΤΣΙΟΓΚΑΣ
ΟΠΑΠ
ΦΥΛΑΞΗ

Follow Us

 
TSIOVAKAS
ΗΛΕΚΤΡΟΝ
Σεμερτζίδης
Κανάλι 28 | Ράδιο Γρεβενά 101,5

Καιρός

Γρεβενά

Αναγνώστου Ιωάννης