Ράδιο Γρεβενά – 101.5

Κτηματολόγιο
Ράδιο 101.5
PAPAGEORGIOU

Grevenamedia @facebook

POTIKA MYRTO
SPONSORS

Grevena

Fog
Humidity: 100
Wind: 0 km/h
1 °C
3 11
19 Jan 2015
3 11
20 Jan 2015
ΓΚΙΦΑΣ ΙΩΑΝΝΗΣ
ΙΩΑΝΝΑ
tsiarsiotis
delivery LOCO
Ανταλλακτικά αυτοκινήτων

Κατηγορίες

Επιστολή διαμαρτυρίας για την κατάσταση που δημιουργήθηκε στις Ε1 και Ε2 τάξεις του 2ου δημοτικού σχολειού Γρεβενων (8/12/2011)

Προβληματισμό προκαλούσε από την πρώτη χρονιά η σύνθεση «της σειράς των μαθητών του 2001», τόσο στους εκάστοτε Διευθυντές όσο και στους δασκάλους του 2ου Δημοτικού σχολείου, για την ανομοιομορφία  του τμήματος αυτού που είχε δημιουργηθεί το2007, 21 αγόρια και 5 κορίτσια, η οποία συνεχίζεται και σήμερα  με 20 αγόρια και 5 κορίτσια, και στόχος όλων ήταν να χωριστεί.

Φέτος αυτό στη Ε΄ τάξη πλέον επιτεύχθηκε. Αλλά μόνο για τρεις μήνες. Μία αναστάτωση με το δάσκαλο της ΣΤ΄ τάξης , παροδική κατά την Διεύθυνση της πρωτοβάθμιας εκπαίδευσης, «μέχρι τα Χριστούγεννα» δηλώνουν, έγινε αφορμή τα δύο νεοδημιουργημένα τμήματα  το Ε1 και το Ε2 να ξαναενωθούν στις 6/12/11, με τα αποτελέσματα που ο καθένας μπορεί να φανταστεί που προκάλεσε και θα προκαλέσει αυτή ή ένωση,

Και αφού όλα είναι μέχρι τα Χριστούγεννα, συγκεκριμένα μόνο για 14 εργάσιμες μέρες, γιατί αυτός ο ανορθόδοξος χειρισμός;

Να διαλυθούν μαθησιακά τρία τμήματα, συμπεριλαμβανομένης και της ΣΤ΄, ενώ πιστεύουμε ότι θα μπορούσε απλά να βρεθεί ένας άλλος εκπαιδευτικός, πέραν των εκπαυδευτικών της Ε΄τάξης, να καλύψει το κενό που δημιουργήθηκε μέχρι τα Χριστούγεννα.

Ερχόμαστε εδώ να επισημάνουμε ότι τα παιδιά μας δεν είναι ούτε πιόνια ούτε απλοί αριθμοί για να υπόκεινται σε τέτοιου είδους μεταχείριση.

Για το λόγο αυτό παρακαλούμε και απαιτούμε την άμεση και πριν τα Χριστούγεννα , επαναφορά στην προηγούμενη κατάσταση, δηλαδή στα  τμήματα Ε1΄ και Ε2΄ και το πρόβλημα να περιοριστεί μόνο στην ΣΤ ΄ τάξη που είναι και πραγματικό.

ΓΟΝΕΙΣ

Σχετικά άρθρα

Χρυσή Τομή
Κινηματογράφος Γρεβενών
ΤΣΙΟΓΚΑΣ
ΕΝΟΙΚΙΑΖΕΤΑΙ
Ζητείται
ΟΠΑΠ

Follow Us

 
TSIOVAKAS
ΗΛΕΚΤΡΟΝ
Σεμερτζίδης
Κανάλι 28 | Ράδιο Γρεβενά 101,5

Καιρός

Γρεβενά

Αναγνώστου Ιωάννης