email επικοινωνίας

Ακούστε εδώ Ράδιο Γρεβενά – 101.5

POTIKA MYRTO
Τζιόβας Ανδρέας
Loco delivery
ΥΓΡΑΕΡΙΟ

Ράδιο Γρεβενά Συνεντεύξεις

ΕΙΕΤ
Ράδιο 101.5

Grevenamedia @facebook

Ζιώγας
tsiarsiotis
Ανταλλακτικά αυτοκινήτων
ΙΩΑΝΝΑ

Κατηγορίες

Επιστολή Διαμαρτυρίας για την κατάσταση που δημιουργήθηκε στις Ε1 & Ε2 τάξεις του 2ου Δημοτικού (12/1/2012)

Ως πολίτες με προσδοκίες για το μέγιστο αγαθό της παιδείας, και ως γονείς των μαθητών της Ε’ τάξης του  Β’ δημοτικού σχολείου Γρεβενών, αισθανθήκαμε την ανάγκη να διαμαρτυρηθούμε και να αναζητήσουμε λύση για το πρόβλημα της συγχώνευσης   των δυο τμημάτων της Ε’ τάξης στις αρχές του Δεκέμβρη. Η αφορμή παρουσιάστηκε με την αδειοδότηση της δασκάλας της ΣΤ’ τάξης με αποτέλεσμα στη μέση της χρονιάς σε τρία σχολικά τμήματα να προκύψει μεγάλη αναστάτωση.
Σημειωτέο ότι η συγκεκριμένη τάξη της Ε’ Δημοτικού έχει την ιδιαιτερότητα εκτός από πολυάριθμη να είναι και ανομοιόμορφη, απαρτίζεται από 20 αγόρια και 5 κορίτσια.

Απευθυνόμενοι τότε στους αρμόδιους φορείς της πρωτοβάθμιας εκπαίδευσης αποκομίσαμε την υπόσχεση ότι το ζήτημα θα αποκατασταθεί άμεσα μετά τις διακοπές των Χριστουγέννων ώστε τα τμήματα να επανέλθουν στον  κανονικό τους ρυθμό.
Με  λύπη ωστόσο το σχολείο μας ενημέρωσε ότι δεν υπάρχει αυτή η δυνατότητα.

Επανερχόμαστε  έτσι δυστυχώς με απογοήτευση και με αίσθηση αδίκου , να απευθυνθούμε στους αρμόδιους λειτουργούς αυτού του κράτους για την εύρυθμη λειτουργία των σχολείων.  Συνεχίζουμε να αξιωνόμαστε της καλύτερης δυνατής λύσης και όχι της ισοπέδωσης και του συμβιβασμού της εκπαιδευτικής λειτουργίας .

Τέτοια είναι η μετακύλιση του προβλήματος άλλης τάξης στην εκ φύσεως προβληματική Πέμπτη τάξη του β´ δημοτικού σχολείου.

Δεν είμαστε διατεθειμένοι να αναπαράγουμε και να αποδεχτούμε τον υποβιβασμό και τη “δήθεν” παραγωγή εκπαιδευτικού έργου , όταν πιστεύουμε ακράδαντα ότι λύση μπορεί να βρεθεί δεδομένης καλής προαίρεσης.

Ζητούμε άλλωστε πρωτίστως  αξιοποίηση των ήδη υπαρχόντων εκπαιδευτικών λειτουργών και όχι την επιβάρυνση του κρατικού προϋπολογισμού .Θα μπορούσαν να χρησιμοποιηθούν εκπαιδευτικοί που απασχολούνται στα γραφεία της πρωτοβάθμιας ή ακόμα εκπαιδευτικοί που έχουν ζητήσει αποσπάσεις στον τόπο μας.

Είναι παράλογο λοιπόν, να επιθυμούμε τις καλύτερες  εφικτές λύσεις για τα παιδιά μας, που έτσι κι αλλιώς ετούτη η κοινωνία τους χρωστάει και θα τους στερήσει  πλέον βασικά και αυτονόητα αγαθά;
Ζητούμε την ευθιξία και την αρωγή σας ως εκπρόσωποι και λειτουργοί  στο πιο ευαίσθητο και αποδοτικό κομμάτι της πατρίδας μας. Για αυτή τη χώρα οι κοινωνικές επιταγές προστάζουν σε όλους μας πια  να “μπορούμε”!!

Οι γονείς της Ε1 και Ε2

Του 2ου Δημοτικού Σχολείου

Γρεβενών

Σχετικά άρθρα

ΚΟΜΜΩΤΗΡΙΟ

Πωλείται οικία στην Καληράχη Γρεβενών
Ζητείται για εργασία
Αγ.Κοσμά 109
Ενοικιάζεται στην κεντρική πλατεία Γρεβενών
ΕΝΟΙΚΙΑΖΕΤΑΙ- ΙΩΝΟΣ ΔΡΑΓΟΥΜΗ
ΔΥΑΡΙ-ΕΜΜΑΝΟΥΗΛ ΠΑΠΠΑ
ΤΑΞΙ
Γκαρσονιέρα- Εμμανουήλ Παππά
Ιδιαίτερα μαθήματα
ΕΝΟΙΚΙΑΖΕΤΑΙ-Φαρδυκάμπου
ΖΗΤΕΙΤΑΙ ΑΝΔΡΑΣ ΥΠΑΛΛΗΛΟΣ
-Διεύθυνση-GrevenaMedia
ΠΩΛΕΙΤΑΙ
ΕΝΟΙΚΙΑΖΕΤΑΙ
ΠΩΛΕΙΤΑΙ
Ενοικιάζεται ή Πωλείται
Διαφήμιση ΛΑΔΙΑ
 

Follow Us

ΤΣΙΟΓΚΑΣ
Σεμερτζίδης
TSIOVAKAS

Καιρός

Γρεβενά

Grevena

Fog
Humidity: 100
Wind: 0 km/h
1 °C
3 11
19 Jan 2015
3 11
20 Jan 2015
Κανάλι 28 | Ράδιο Γρεβενά 101,5
ΗΛΕΚΤΡΟΝ