Ράδιο Γρεβενά – 101.5

Grevenamedia @facebook

Κινηματογράφος Γρεβενών
PAPAGEORGIOU

Ράδιο Γρεβενά Συνεντεύξεις

Jumbo
tsiarsiotis
ΙΩΑΝΝΑ
ΓΚΙΦΑΣ ΙΩΑΝΝΗΣ
delivery LOCO
Ανταλλακτικά αυτοκινήτων

Κατηγορίες

Επισκέψεις κλιμακίου του ΣΥΡΙΖΑ Π.Ε. Κοζάνης με επικεφαλής την Ε.Ουζουνίδου, στη Μονάδα Υγείας της ΠΕ.ΔΙ Πτολεμαΐδας & στη ΔΟΥ Πτολεμαΐδας

Κλιμάκιο του ΣΥΡΙΖΑ Π.Ε. Κοζάνης με επικεφαλής τη βουλευτή Ουζουνίδου Ευγενία πραγματοποίησε την Πέμπτη 18/9/14 επισκέψεις στη Μονάδα Υγείας της ΠΕ.ΔΙ Πτολεμαΐδας και στη ΔΟΥ Πτολεμαΐδας.
Στη Μονάδα Υγείας ΠΕ.ΔΙ Πτολεμαΐδας οι διευθυντές κ. Σεχουλίδης Χαράλαμπος και κ. Πέγιου Ναυσικά τόνισαν:
Την αδυναμία λειτουργίας του άρτια εξοπλισμένου μικροβιολογικού εργαστηρίου, λόγω έλλειψης γιατρού μικροβιολόγου, πρόβλημα το οποίο υποστήριξαν ότι μπορεί να αντιμετωπιστεί άμεσα σε συνεργασία με το Μποδοσάκειο Νοσοκομείο.
Την ανάγκη πρόσληψης γυναικολόγου, οφθαλμίατρου, νευρολόγου, καρδιολόγου και ειδικού παθολόγου, έστω από τη λίστα των 400 επικουρικών που εξαγγέλθηκαν, από τους οποίους ευελπιστούν λόγω της μεγάλης κίνησης του πολυϊατρείου να προσληφθούν κάποιοι στη συγκεκριμένη μονάδα.
Την άρση τεχνικών δυσκολιών στο πρόγραμμα ΙΔΙΚΑ, το οποίο δημιουργεί προβλήματα στη συνταγογράφηση,
Την ανάγκη αύξησης του αριθμού συνταγογραφήσεων για τους γιατρούς των Ταμείων και των Νοσοκομείων, καθώς και αύξησης του αριθμού των μικροβιολογικών εξετάσεων.
Την ανάγκη άμεσης υπογραφής συμβάσεων με προμηθευτές για αναλώσιμα, κυρίως μικροβιολογικά και ακτινολογικά.
Τα στελέχη του ΣΥΡΙΖΑ τάχθηκαν υπέρ της πλήρους επάνδρωσης των μονάδων υγείας όλων των ΠΕ.ΔΙ. με μόνιμο και εξειδικευμένο ιατρικό προσωπικό για την παροχή του αγαθού της υγείας σε όλους ανεξαιρέτως τους πολίτες, ενώ η βουλευτής δεσμεύτηκε να προβεί σε κοινοβουλευτικές ενέργειες και παρεμβάσεις σε κεντρικό επίπεδο για την επίλυση των παραπάνω προβλημάτων της μονάδας υγείας.
Στη συνάντηση με τη διευθύντρια της ΔΟΥ Πτολεμαΐδας, τα στελέχη του ΣΥΡΙΖΑ ενημερώθηκαν σε γενικές γραμμές για τη λειτουργία του καταστήματος και τα προβλήματα που απορρέουν από την έλλειψη προσωπικού, ενώ τέθηκε από την πλευρά της βουλευτού το ενδεχόμενο περαιτέρω συρρίκνωσης των υπηρεσιών της συγκεκριμένης ΔΟΥ, γεγονός που, όπως συμφώνησε και η διευθύντρια, θα έχει δυσμενείς επιπτώσεις στην εξυπηρέτηση των πολιτών της περιοχής.

Σχετικά άρθρα

Χρυσή Τομή
POTIKA MYRTO
Αγγελία
Διαφήμιση ΛΑΔΙΑ
Ράδιο 101.5
ΤΣΙΟΓΚΑΣ

Follow Us

ΦΥΛΑΞΗ
 
ΗΛΕΚΤΡΟΝ
Σεμερτζίδης
TSIOVAKAS

Καιρός

Γρεβενά

Grevena

Fog
Humidity: 100
Wind: 0 km/h
1 °C
3 11
19 Jan 2015
3 11
20 Jan 2015
Κανάλι 28 | Ράδιο Γρεβενά 101,5