Ράδιο Γρεβενά – 101.5

Κτηματολόγιο
PAPAGEORGIOU

Grevenamedia @facebook

POTIKA MYRTO
SPONSORS

Grevena

Fog
Humidity: 100
Wind: 0 km/h
1 °C
3 11
19 Jan 2015
3 11
20 Jan 2015
ΓΚΙΦΑΣ ΙΩΑΝΝΗΣ
ΙΩΑΝΝΑ
tsiarsiotis
delivery LOCO
Ανταλλακτικά αυτοκινήτων

Κατηγορίες

Επεισοδιακή η συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου του Δήμου Γρεβενών

Συνεδρίασε το βράδυ της Πέμπτης το Δημοτικό Συμβούλιο Γρεβενών. Η συνεδρίαση κράτησε έως τις 3 τα ξημερώματα της Παρασκευής.

Η πλειοψηφία του Δ.Σ ψήφισε το Τεχνικό πρόγραμμα με δεκάδες μικρά έργα (4-5 και 6.000 Ευρώ ) και η αντιπολίτευση απεχώρησε διαμαρτυρόμενη για τον κατακερματισμό των έργων σε μικρές αναθέσεις.

Η πλειοψηφία ψήφισε ακόμη την άρση των Διοικητικών-Δικαστικών μέτρων σε βάρος της Εταιρίας κατασκευής και εκμετάλλευσης του Υδροηλεκτρικού Εργοστασίου της Αλατόπετρας που είχε λάβει ο π. Δήμος Θ. Ζιάκα και εκκρεμεί στο Συμβούλιο Επικρατείας.

Έτσι ανοίγει ο δρόμος για την λειτουργία του Εργοστασίου παρά τις αντιδράσεις των τοπικών κοινοτήτων. Η μειοψηφία καταψήφισε το θέμα ενώ να θυμίσουμε πως τόσο ο π. Δήμαρχος Θ. Ζιάκα Χρήστος Πέτρου όσο και ο π. Νομάρχης κ. Κουπτσίδης και νυν Δήμαρχος Γρεβενών πρωτοστάτησαν το 2007 και το 2008 στις κινητοποιήσεις των κατοίκων για την ακύρωση του έργου χρησιμοποιώντας φορτηγά και σκαπτικά μηχανήματα για το κλείσιμο των δρόμων προς το εργοστάσιο.

Τότε είχαμε και παρέμβαση της Εισαγγελίας Γρεβενών. Έμεινε στην ιστορία η δήλωση του τότε Νομάρχη κ. Κουπτσίδη πως « θα περάσουν από το πτώμα μου για να κατασκευαστεί αυτό το έργο ».

Ο π. Δήμαρχος Θ. Ζιάκα βρίσκεται ακόμη κατηγορούμενος για τις παραπάνω κινητοποιήσεις.

Να σημειώσουμε και ένα θλιβερό περιστατικό κατά την συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου . Σε διακοπή της συνεδρίασης ο Πρόεδρος του Δ.Σ κ. Τσένης κατήλθε της έδρας και προσπάθησε να προπηλακίσει δημότη !

Είναι φανερό πλέον πως κάποιοι φέρουν την ευθύνη για την έκρυθμη κατάσταση που επικρατεί στο Δήμο Γρεβενών. Με αυτό το πλαίσιο λειτουργίας , συμπεριφοράς και επιθετικότητας «κατά δικαίων και αδίκων» φαίνεται πως έρχονται δύσκολες ημέρες για τον τόπο μας.

Σχετικά άρθρα

Χρυσή Τομή
Κινηματογράφος Γρεβενών
Ράδιο 101.5
ΤΣΙΟΓΚΑΣ
ΟΠΑΠ

Follow Us

 
TSIOVAKAS
ΗΛΕΚΤΡΟΝ
Σεμερτζίδης
Κανάλι 28 | Ράδιο Γρεβενά 101,5

Καιρός

Γρεβενά

Αναγνώστου Ιωάννης