Ράδιο Γρεβενά – 101.5

PAPAGEORGIOU
Κινηματογράφος Γρεβενών
ΠΑΙΔΙΑΤΡΟΣ ΡΑΠΤΗ
Ζητούνται άτομα στην Ζάκυνθο

Grevenamedia @facebook

Ράδιο Γρεβενά Συνεντεύξεις

Jumbo
tsiarsiotis
ΙΩΑΝΝΑ
ΓΚΙΦΑΣ ΙΩΑΝΝΗΣ
delivery LOCO
Ανταλλακτικά αυτοκινήτων

Κατηγορίες

Επίσκεψη του Πρόεδρου του Εμπορικού Συλλόγου Γρεβενών κ.Δημάδη στον Διευθυντή της Αστυνομικής διεύθυνσης Γρεβενών κ.Κωνσταντίνο Νταλέτσο

Έκτακτη επίσκεψη πραγματοποίησε την Παρασκευή 15 Μαρτίου 2013 ο Πρόεδρος του Εμπορικού Συλλόγου Γρεβενών κ. Κωνσταντίνος Δημάδης  στον Διευθυντή της Αστυνομικής διεύθυνσης Γρεβενών κ. Κωνσταντίνο Νταλέτσο. Σκοπός της επίσκεψης ήταν η αντιμετώπιση των  μαζικών  κρουσμάτων  κλοπών που πραγματοποιήθηκαν τις τελευταίες μέρες σε εμπορικά καταστήματα της πόλη μας.

Ο κ. Δημάδης έθεσε το πρόβλημα των κλοπών ως μείζον σημασίας για τον εμπορικό κόσμο των Γρεβενών. Ανέφερε πως πέρα από την κοινωνική διάσταση του θέματος  υπάρχει και η οικονομική πλευρά του και έκανε σαφές ότι οι έμποροι σήμερα δεν είναι σε θέση  να πληρώνουν  ούτε ένα ευρώ για τις φθορές που προκαλούν οι κλέφτες.  Κλείνοντας τόνισε ότι πρέπει το θέμα να αντιμετωπιστεί άμεσα και ζήτησε την αύξηση των περιπολιών κατά τις βραδινές ώρες.

Ο κ. Νταλέτσος  ανέφερε ότι γνωρίζει πολύ καλά το πρόβλημα που υπάρχει και φυσικά τις συνέπειες που έχει τόσο στον εμπορικό κόσμο όσο και σε όλη την τοπική κοινωνία. Επισήμανε  πως το τελευταίο διάστημα η Αστυνομία Γρεβενών εξιχνίασε απάτες  και κλοπές εκ των οποίων κάποιες αφορούσαν και εμπορικά καταστήματα. Τόνισε   ότι η Αστυνομία θα είναι όπως και πάντα  στο πλευρό των εμπόρων καθώς και ζήτησε τη συνδρομή όλων των πολιτών για την καταπολέμηση της εγκληματικότητας.
Τέλος  δεσμεύτηκε  ότι θα αυξήσει τις περιπολίες κατά τις βραδινές ώρες ώστε να εδραιωθεί το αίσθημα ασφάλειας στους πολίτες.

 

Για το Διοικητικό Συμβούλιο

 

       Ο Πρόεδρος

 Δημάδης Κωνσταντίνος    

Σχετικά άρθρα

Χρυσή Τομή
POTIKA MYRTO
Μπουραλέκος
Πωλείται
Ζητούνται
Διαφήμιση ΛΑΔΙΑ
Ράδιο 101.5
ΦΥΛΑΞΗ
 

Follow Us

ΤΣΙΟΓΚΑΣ
ΗΛΕΚΤΡΟΝ
Ζητείται προσωπικό
Σεμερτζίδης
TSIOVAKAS

Καιρός

Γρεβενά

Grevena

Fog
Humidity: 100
Wind: 0 km/h
1 °C
3 11
19 Jan 2015
3 11
20 Jan 2015
Κανάλι 28 | Ράδιο Γρεβενά 101,5