Ράδιο Γρεβενά – 101.5

Grevenamedia @facebook

Κινηματογράφος Γρεβενών
PAPAGEORGIOU

Ράδιο Γρεβενά Συνεντεύξεις

Jumbo
tsiarsiotis
ΙΩΑΝΝΑ
ΓΚΙΦΑΣ ΙΩΑΝΝΗΣ
delivery LOCO
Ανταλλακτικά αυτοκινήτων

Κατηγορίες

Επίσκεψη του Γενικού Διευθυντή του ΟΠΕΚΕΠΕ Δημήτρη Αρκιτσαίου στον Περιφερειάρχη Δυτικής Μακεδονίας Θεόδωρο Καρυπίδη

 

 

Τον Περιφερειάρχη Δυτικής Μακεδονίας Θεόδωρο Καρυπίδη, επισκέφθηκε την Παρασκευή 26 Σεπτεμβρίου 2014, ο Γενικός Διευθυντής του ΟΠΕΚΕΠΕ Δημήτρης Αρκιτσαίος, συνοδευόμενος από την προϊσταμένη του Γραφείου Κοζάνης κ. Κουτσογεωργοπούλου.

 

 

 

Ακολούθησε σύσκεψη με υπηρεσιακούς παράγοντες της Περιφέρειας και εκπροσώπους νέων αγροτών, όπου μεταξύ άλλων τέθηκαν το φλέγον ζήτημα των εκτάσεων των βοσκοτόπων που μειώνονται λόγω αλλαγής των ορίων τους, με αποτέλεσμα να υπάρχει πρόβλημα στην πληρωμή των ενισχύσεων, καθώς επίσης και το πρόγραμμα εγκατάστασης Νέων Γεωργών που βρίσκεται σε εξέλιξη.

 

Κατά τη διάρκεια της συνάντησης υπήρξε ουσιαστικός και εποικοδομητικός διάλογος με ανταλλαγή απόψεων, ώστε να προγραμματισθεί άμεσα το πλαίσιο δράσεων για την επίλυση των θεμάτων που ταλανίζουν τους γεωργοκτηνοτρόφους.

 

Ο Περιφερειάρχης Δυτικής Μακεδονίας Θεόδωρος Καρυπίδης τόνισε από την πλευρά του ότι θα πάρει όλες τις ανάλογες πρωτοβουλίες, ώστε να βρεθούν οι λύσεις για να στηριχθεί και να ενισχυθεί έμπρακτα ο πρωτογενής τομέας που αποτελεί κορυφαία αναπτυξιακή προτεραιότητα.

 

 

Σχετικά άρθρα

Χρυσή Τομή
POTIKA MYRTO
Αγγελία
Διαφήμιση ΛΑΔΙΑ
Ράδιο 101.5
ΤΣΙΟΓΚΑΣ

Follow Us

ΦΥΛΑΞΗ
 
ΗΛΕΚΤΡΟΝ
Σεμερτζίδης
TSIOVAKAS

Καιρός

Γρεβενά

Grevena

Fog
Humidity: 100
Wind: 0 km/h
1 °C
3 11
19 Jan 2015
3 11
20 Jan 2015
Κανάλι 28 | Ράδιο Γρεβενά 101,5