Ράδιο Γρεβενά – 101.5

Grevenamedia @facebook

Κινηματογράφος Γρεβενών
PAPAGEORGIOU

Ράδιο Γρεβενά Συνεντεύξεις

Jumbo
tsiarsiotis
ΙΩΑΝΝΑ
ΓΚΙΦΑΣ ΙΩΑΝΝΗΣ
delivery LOCO
Ανταλλακτικά αυτοκινήτων

Κατηγορίες

Εντάχθηκε στο ΕΣΠΑ η κατασκευή της γέφυρας του Πόρου (22/6/2011)

Εγκρίθηκε στις 21 Ιουνίου 2011 από τη Γενική Γραμματέα Αποκεντρωμένης Διοίκησης Ηπείρου – Δυτικής Μακεδονίας κ. Δήμητρα Γεωργακοπούλου – Μπάστα, η ένταξη στο ΕΣΠΑ του έργου: «Κατασκευή γέφυρας Πόρου Νομού Γρεβενών», συνολικού προϋπολογισμού 1.800.000 €.

Ο φάκελος του έργου προωθήθηκε από την Περιφερειακή Ενότητα Γρεβενών, το δε έργο είναι μείζονος σημασίας για την περιοχή των Βεντζίων και αποτελούσε χρόνιο αίτημα των κατοίκων της περιοχής και των φορέων του Νομού.

Η κ. Γεωργακοπούλου, ενημέρωσε τηλεφωνικά για την απόφασή της αυτή, τον Βουλευτή του Ν. Γρεβενών κ. Θανάση Χαντάβα, ο οποίος την ευχαρίστησε για τη συμβολή της και την αγαστή συνεργασία τους στα ζητήματα του Νομού.

Ο Βουλευτής του Ν. Γρεβενών ζήτησε να επισπευτούν οι διαδικασίες ένταξης  στο ΕΣΠΑ του έργου της ανάδειξης των αρχαιοτήτων στο Καστρί Γρεβενών που υποβλήθηκε από το Αριστοτέλειο Πανεπιστήμιο Θεσσαλονίκης.

Παράλληλα ο κ. Χαντάβας της ζήτησε να τον κρατά ενήμερο για την εξέλιξη όλων των έργων του Νομού που υποβάλλονται για ένταξη στο ΕΣΠΑ καθώς και για τυχόν προβλήματα που ενδεχομένως εμφανιστούν.

Ο Βουλευτής του Ν. Γρεβενών επικοινώνησε τηλεφωνικά και με τον Αντιπεριφερειάρχη της Περιφερειακής Ενότητας Γρεβενών κ. Γιώργο Δασταμάνη για να συγχαρεί τον ίδιο και τις υπηρεσίες για την επιτυχή ολοκλήρωση του φακέλου του έργου.

Σχετικά άρθρα

Χρυσή Τομή
POTIKA MYRTO
Αγγελία
Διαφήμιση ΛΑΔΙΑ
Ράδιο 101.5
ΤΣΙΟΓΚΑΣ

Follow Us

ΦΥΛΑΞΗ
 
ΗΛΕΚΤΡΟΝ
Σεμερτζίδης
TSIOVAKAS

Καιρός

Γρεβενά

Grevena

Fog
Humidity: 100
Wind: 0 km/h
1 °C
3 11
19 Jan 2015
3 11
20 Jan 2015
Κανάλι 28 | Ράδιο Γρεβενά 101,5