Ράδιο Γρεβενά – 101.5

PAPAGEORGIOU

Grevenamedia @facebook

POTIKA MYRTO
SPONSORS

Grevena

Fog
Humidity: 100
Wind: 0 km/h
1 °C
3 11
19 Jan 2015
3 11
20 Jan 2015
ΓΚΙΦΑΣ ΙΩΑΝΝΗΣ
ΙΩΑΝΝΑ
tsiarsiotis
delivery LOCO
Ανταλλακτικά αυτοκινήτων

Κατηγορίες

Εκσυγχρονίζονται τα Θυροφράγματα του Ρέματος ”Γκιόλε” στη Λίμνη της Καστοριάς

Στην προέγκριση δημοπράτησης του έργου «Εκσυγχρονισμός Θυροφραγμάτων Ρέματος Γκιόλε» προχώρησε ο Περιφερειάρχης Δυτικής Μακεδονίας Γιώργος Δακής.

Το έργο περιλαμβάνει την αντικατάσταση των υφιστάμενων θυροφραγμάτων  με νέα σύγχρονης κατασκευής που θα εξασφαλίσουν την απαιτούμενη στεγανότητα. Θα είναι ανοξείδωτα και θα φέρουν σύγχρονο μηχανισμό ηλεκτροκίνησης που θα περιλαμβάνει τις απαραίτητες διατάξεις αυτοπροστασίας. Ο νέος εξοπλισμός θα έχει τη δυνατότητα του τηλεχειρισμού και από απόσταση μέσω δικτύου GPRS. Επιπρόσθετα προβλέπεται να γίνεται συνεχής καταγραφή της στάθμης για να υπάρχει η δυνατότητα της άμεσης αντίδρασης και τηλεπαρακολούθηση των διατάξεων με κάμερα στα πλαίσια αντιμετώπισης αστάθμητων παραγόντων.

 

Σε δηλώσεις του ο Περιφερειάρχης Δυτικής Μακεδονίας Γιώργος Δακής τόνισε μεταξύ άλλων: «Η λίμνη της Καστοριάς αποτελεί σήμα κατατεθέν. Προσπαθούμε με έργα και δράσεις να συμβάλουμε με τον καλύτερο τρόπο στην αξιοποίησή της αλλά και στην διαφύλαξη του οικοσυστήματος. Με το συγκεκριμένο έργο επιτυγχάνεται η ρύθμιση της στάθμης της λίμνης διασφαλίζοντας κατά αυτό τον τρόπο την αντιμετώπιση των πλημμυρικών φαινομένων στις παραλίμνιες περιοχές».

Σχετικά άρθρα

Χρυσή Τομή
Κινηματογράφος Γρεβενών
Ράδιο 101.5
ΤΣΙΟΓΚΑΣ
ΟΠΑΠ
ΦΥΛΑΞΗ

Follow Us

 
TSIOVAKAS
ΗΛΕΚΤΡΟΝ
Σεμερτζίδης
Κανάλι 28 | Ράδιο Γρεβενά 101,5

Καιρός

Γρεβενά

Αναγνώστου Ιωάννης