Ράδιο Γρεβενά – 101.5

PAPAGEORGIOU
Κινηματογράφος Γρεβενών
ΠΑΙΔΙΑΤΡΟΣ ΡΑΠΤΗ
Ζητούνται άτομα στην Ζάκυνθο

Grevenamedia @facebook

Ράδιο Γρεβενά Συνεντεύξεις

Jumbo
tsiarsiotis
ΙΩΑΝΝΑ
ΓΚΙΦΑΣ ΙΩΑΝΝΗΣ
delivery LOCO
Ανταλλακτικά αυτοκινήτων

Κατηγορίες

Στο χώρο του υγιούς μαχόμενου συνδικαλισμού παραμένει ο νυν Πρόεδρος της Ένωσης Αστυνομικών Υπαλλήλων Ν. Γρεβενών, Χρήστος Τριγώνης (26/10/2011)

Στο χώρο του υγιούς μαχόμενου συνδικαλισμού παραμένει ο νυν Πρόεδρος της Ένωσης Αστυνομικών Υπαλλήλων Ν. Γρεβενών Χρίστος Τριγώνης, αφού στις εκλογές, οι οποίες θα διεξαχθούν σε ένα μήνα περίπου θα θέση εκ νέου υποψηφιότητα.

Σε μία εποχή όπου αρχές και ιδεώδη καταρρέουν με παταγώδη θόρυβο στον καιρό που οικονομική κρίση θέτει υπό αμφισβήτηση ένα από τους πυλώνες του Συντάγματος, του συνδικαλισμό, ο Χρίστος Τριγώνης έρχεται να επιβεβαίωση τον χρυσό νόμο «σε κάθε κανόνα υπάρχει και μία εξαίρεση» Και ο κανόνας αυτός βρίσκει τον νυν Πρόεδρο να απολαμβάνει την στήριξη όχι μόνον των συναδέλφων του αλλά και της μαχόμενης κοινωνίας. Χωρίς αγκυλώσεις, ιδεοληψίες και καταναγκασμούς ο Χρίστος Τριγώνης μαζί με τους συναδέλφους του στο ΔΣ έδωσε τη δική του μάχη για την ισονομία, την ισοπολιτεία και την Αλληλεγγύη, τον δικό του αγώνα για  την προάσπιση των συμφερόντων των αστυνομικών και των αστυφυλάκων. Αιχμή του δόρατος σαφώς αποτέλεσε για αυτόν το στεγαστικό πρόβλημα της Αστυνομικής δυνάμεως των Γρεβενών, το οποίο ελπίζουμε κι εμείς από την πλευρά μας. Ευελπιστούμε ότι θα τύχει της ανάλογης συμπαράστασης από την Ελληνική Πολιτεία.

Σήμερα και λίγες ημέρες πριν τις εκλογές ο Χρίστος Τριγώνης θα πρέπει να αισθάνεται δικαιωμένος. Έπραξε και λειτούργησε κατά συνείδηση και αυτό αναγνωρίζεται από όλους τους υγιείς σκεπτόμενους πολίτες.

Ο Πρόεδρος  όμως της Ένωσης μπορεί να νιώθει και μία προσωπική ικανοποίηση, όχι μόνον για τους αγώνες του , τα οράματα του και τους στόχους του αλλά για την εμπιστοσύνη με την οποία το περιέλαβαν η κεντρική συνδικαλιστή  ηγεσία. Κι΄ αυτό αντανακλάτε και  στη μικρή, τοπική μας κοινωνία. Γιατί ο Νομός μας εκπροσωπείται Κεντρικά από ένα πρόσωπο το  οποίο αν μη τί άλλο χαίρει της εμπιστοσύνης της Αθήνας.

Από την πλευρά μας να του ευχηθούμε καλή επιτυχία αλλά και να διατηρήσει και την ενέργειά τη οποία διαθέτει μέχρι σήμερα.

Σχετικά άρθρα

Χρυσή Τομή
POTIKA MYRTO
Μπουραλέκος
Πωλείται
Ζητούνται
Διαφήμιση ΛΑΔΙΑ
Ράδιο 101.5
ΦΥΛΑΞΗ
 

Follow Us

ΤΣΙΟΓΚΑΣ
ΗΛΕΚΤΡΟΝ
Ζητείται προσωπικό
Σεμερτζίδης
TSIOVAKAS

Καιρός

Γρεβενά

Grevena

Fog
Humidity: 100
Wind: 0 km/h
1 °C
3 11
19 Jan 2015
3 11
20 Jan 2015
Κανάλι 28 | Ράδιο Γρεβενά 101,5