Ράδιο Γρεβενά – 101.5

PAPAGEORGIOU

Grevenamedia @facebook

POTIKA MYRTO
SPONSORS

Grevena

Fog
Humidity: 100
Wind: 0 km/h
1 °C
3 11
19 Jan 2015
3 11
20 Jan 2015
ΓΚΙΦΑΣ ΙΩΑΝΝΗΣ
ΙΩΑΝΝΑ
ΝΟΣΗΛΙΑΣΙΣ
tsiarsiotis
delivery LOCO
Ανταλλακτικά αυτοκινήτων

Κατηγορίες

Εθνική ανάγκη η ενότητα της κεντροαριστεράς

Στο χώρο της κεντροαριστεράς ευδοκιμούν οι πιο σοβαρές μεταρρυθμιστικές αντιλήψεις, οι δυνάμεις με τον πιο σαφή ευρωπαϊκό προσανατολισμό .Δυστυχώς όμως οι ηγεσίες τους αν και βρίσκονται στα όρια της πολιτικής επιβίωσης τους δεν μπορούν να ενώσουν την κεντροαριστερά, κρατώντας τις καρέκλες των ηγεσιών φυσικά χωρίς ακροατήριο , αφήνοντας το πεδίο ελεύθερο σε μια παραπαίουσα Ν.Δ. και αφετέρου σε έναν ανερμάτιστο ΣΥΡΙΖΑ. Η μειωτική τους στάση   παραπέμπει στο σκοτεινό μετεμφυλιακό παρελθόν της δημοκρατικής παράταξης.

Ο σημερινός κατακερματισμός , οι διαρκείς πολιτικές παλινωδίες , οι προσωπικές επιδιώξεις οδηγούν με μαθηματική ακρίβεια σε μια πορεία φθοράς και απαξίωσης την ώρα που ένα μεγάλο τμήμα της κοινωνίας βοά για την ανάγκη μιας μεγάλης δημοκρατικής παράταξης απαλλαγμένης από τις αμαρτίες του παρελθόντος. Κάποιοι όμως επιμένουν στη συντήρηση του μικρού αλλά ελεγχόμενου κομματικού  τους φέουδο. Όταν αντιληφτούν όμως ότι έχουν χάσει και το τελευταίο ίχνος εμπιστοσύνης από τους πολίτες που αγωνιούν για το αύριο θα είναι αργά και για τους ίδιους και για την δημοκρατική παράταξη , γιατί όποιος θέλει να ξεκαθαρίσει τους λογαριασμούς με το παρελθόν δεν το διακηρύσσει αλλά το κάνει.

Αυτήν  την πρόσκληση   την έκανε το ΠΑΣΟΚ πολλές φορές αν και το πιστώνουν πολλοί την σημερινή κατάσταση προς όλες τις αριστερές δυνάμεις.

Η ιστορία όμως θα καταγράψει ότι το ΠΑΣΟΚ υπήρξε το μεγαλύτερο πολιτικό θέμα του τελευταίου μισού αιώνα και ας έχει το μεγαλύτερο ποσοστό ευθύνης λόγω της μακρόχρονης κυβερνητικής θητείας. Έσκασε η βόμβα στα χέρια του και ανέλαβε την τεράστια ευθύνη , εκείνη την εποχή όλο το  πολιτικό προσωπικό έπρεπε γνωρίζοντας την κατάσταση να βγει ενωμένο και να στηρίξει την εθνική υπόθεση επιβίωσης της χώρας . Έπρεπε όμως και το ΠΑΣΟΚ να προβλέψει τα γεγονότα, να ενημερώσει αμέσως τον ελληνικό λαό και να πάρει άμεσα μέτρα χωρίς καθυστερήσεις και φυσικά το στοιχείο της κοινωνικής δικαιοσύνης το οποίο εξέλειπε τα χρόνια του μνημονίου ήταν αυτό που αλλοίωσε και ακύρωσε την  ταυτότητα της δημοκρατικής παράταξης.

Είναι εθνική ανάγκη η ενότητα της κεντροαριστεράς . Είναι ώρα οι ηγεσίες να αναλάβουν τι ευθύνες   και ας αφήσουν στην άκρη το προσωπικό τους πολιτικό μέλλον, καθαρά και ξάστερα.

Νούσιας Ιωάννης

Αντιπρόεδρος ΠΟΑΕΑ Γρεβενών

Υπεύθυνος ΝΕΚΑΠ Νομαρχιακής ΠΑΣΟΚ Γρεβενών

Σχετικά άρθρα

Χρυσή Τομή
Κινηματογράφος Γρεβενών
Ράδιο 101.5
ΤΣΙΟΓΚΑΣ
ΟΠΑΠ
ΦΥΛΑΞΗ

Follow Us

 
TSIOVAKAS
Αγγελία για εργασία
ΗΛΕΚΤΡΟΝ
Σεμερτζίδης
Κανάλι 28 | Ράδιο Γρεβενά 101,5

Καιρός

Γρεβενά

Αναγνώστου Ιωάννης