ΔΕΗ

Ακούστε εδώ Ράδιο Γρεβενά – 101.5

POTIKA MYRTO
ΚΑΡΑΛΗΣ

Grevenamedia @facebook

ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΔΥΤ.ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ
SportsBase
ΥΓΡΑΕΡΙΟ
ΠΑΠΑΓΕΩΡΓΙΟΥ

Κατηγορίες

ΤΑΞΙ
ΓΡΙΔΑΣ
SPONSORS
Ζιώγας

Δύο γκολ ο Ξάνθος στην Καληράχη – Σπουδαίο παιχνίδι στον Βατόλακκο – Η Δήμητρα πέρασε με τον Στεφόπουλο

Συνεχίστηκε χθες το κύπελλο στην ΕΠΣ Γρεβενών και οι ομάδες παρουσίασαν καλό θέαμα. Στην παράσταση η Δήμητρα , δίκαια ο Κτηνοτροφικός , εξαιρετικό ματς στον Βατόλακκο.

ΚΑΡΠΕΡΟ-ΚΑΛΗΡΑΧΗ 1-3: Δίκαια πέ¬ρασε ο Κτηνοτροφικός Αστέρας Καληράχης από το Καρπερό, σε ένα αρκετά καλό παιχνίδι. Οι φιλοξενούμενοι του Νίκου Τόλη είχαν πρωταγωνιστή τον Γιάννη Ξάνθο, που σημείωσε δύο τέρματα, στο 17′ με σουτ-«κεραυνό» έξω από την περιοχή και στο 37′ με εύστοχη εκτέλεση πέναλτι (το κέρδισε ο Ζού¬λας). Στο 83′ αντεπίθεση του Κτηνοτροφικού και ο Τζάγκας με μακρινή μπαλιά βρήκε τον Χρήστο Σούλα, που δεν αστόχησε. Στο 87′ ο Βανδής στην προσπάθειά του να απομακρύ¬νει, έστειλε την μπάλα στα δίχτυα (αυτογκόλ). Αρκετά καλή η διαιτησία του Μωυσιάδη, από τους φιλοξενούμενους δεν υστέρη¬σε κανείς.
ΑΡΗΣ ΚΑΡΠΕΡΟΥ: Κυριακίδης, Παπάς, Τεντόγλου (90′ Παπατσάνης), Παπαγεωργίου, Αλλιου, Θ. Κουτούλας, Κατσικάς, Χριστοδούλου, Καλιακάτσος, Λάμαρης, Ευρ. Δούμας. ΚΤΗΝΟΤΡΟΦΙΚΟΣ ΑΣΤΕΡΑΣ: Τσιουπλίκας , Παπαστεργίου, Γεωργίου, Καραπάς,Βανδής, Πουρνάρας (85′ Πιπέργιας), Ξάνθος , Παπαϊωάννου, Βλάχος (50′ Χαντάβας), Τζάγκας, Σούλας (87′ Σουρβάς).
ΒΑΤΟΛΑΚΚΟΣ-ΓΡΕΒΕΝΑ ΑΕΡΑΤΑ 2-4:
Ίσως στο πιο χορταστικό από θέαμα παιχνί¬δι της ημέρας, οι φιλοξενούμενοι του Νίκου Μπαλοδήμου, πιο έμπειροι, πήραν το τρίπο¬ντο απέναντι στην πολύ καλή ΑΕ Ποντίων. Η διακύμανση του σκορ ήταν 1-0,1-2 (ημίχρο¬νο), 1-3, 2-3, 2-4. Οι γηπεδούχοι σημείωσαν τα τέρματά τους με τους Ντεμάι, Αράπογλου, ενώ στα αξιοσημείωτα ότι είχαν… 4 δοκάρια, στο 43′ με τον Ζολώτα και στην ε¬πανάληψη 2 με τον Ασλανίδη και το άλλο με τον Κοτσατίσογλου. Αρκετά καλή η διαιτησία του Καραλιόλιου, απέβαλε στο 94′ τον τερ¬ματοφύλακα των γηπεδούχων, Παπατσάνη με 2η κ.κ., απόφαση που η ΑΕ Ποντίων χα¬ρακτήρισε αυστηρή.
ΔΗΜΗΤΡΑ-ΣΕΙΡΗΝΑ 1-1, 2-1 παρ.: Α¬φού σημάδευε τα δοκάρια στην κανονική διάρκεια του αγώνα, τελικά η Δήμητρα βρή¬κε τον τρόπο στην παράταση και προκρίθηκε στην επόμενη φάση. Πρωταγωνιστής για τους γηπεδούχους ο Οδυσσέας Στεφόπουλος που σημείωσε και τα δύο τέρματα, από ένα δοκάρι είχαν οι Τζημορόπουλος, Μπά¬μπης Γ. Λάλος, δύο δοκάρια ο Καραδήμος. Στο 30′ σουτ του Αναστασίου, απέκρουσε ο τερματοφύλακας και στην επαναφορά ο Στεφόπουλος άνοιξε το σκορ, ισοφάρισε στο 65′ ο Τσαγιαννίδης με σουτ. Στο 87′ κα¬λό φάουλ του Γκαραγκάνη, πετάχτηκε ο Στε¬φόπουλος και με κεφαλιά έκανε το 2-1. Πο¬λύ καλός ο διαιτητής Πάνος (Ράντζας, Βλαχάκης).
ΔΗΜΗΤΡΑ: Μπαράκας, Μπαμπης Γ. Λάλος , Τσιρώνης, Ροτσι, Γκαραλιάκος, Γ. Λάλος, Τζημορόπουλος (100′ Παπαδό¬πουλος), Αναστασίου (46′ Καραδη¬μος), Μαλακατάς (70′ Μπαμπης Κ. Λαλος), Μπιζιώτας, Στεφοπουλος. ΣΕΙΡΗΝΑ: Ελευθεριάδης, Τσεπίδης, Φαρμά¬κης, Γιώτας, Γρίδας, Κουκουτσελας, Φαρμάκης II (71′ Αντωνιάδης), Κουλετσος (105′ Πατσιαρίκας), Τσαγιαννι¬δης, Αναστασιαδης, Κόνι (71′ Νούλα).
• Στο άλλο παιχνίδι, Νεοχώρι-Παλιουριά 4-3.
ΚΜ..

 

Σχετικά άρθρα

email επικοινωνίας

grevenamedia@gmail.com

ΚΟΜΜΩΤΗΡΙΟ
Ευτέρπη Παπαγεωργίου

ΚΑΜΠΑΝΙΑ ΕΣΠΑ

Τζιόβας Ανδρέας
ΤΑΥΤΟΤΗΤΑ.

Ράδιο Γρεβενά Συνεντεύξεις

Πωλείται διαμέρισμα 100 τ.μ.
ΖΗΤΕΙΤΑΙ
ΕΝΟΙΚΙΑΖΕΤΑΙ ΜΑΚΕΔΟΝΟΜΑΧΩΝ
ΙΣΟΓΕΙΟ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑ
ΤΑΞΙ
Υπουργείο περιβάλλοντος
Ζητείται από συνεργεία φορτηγών και λεωφορείων
Πωλείται Κυρίμης 19
Ενοικιάζεται γκαρσονιέρα 42,5 τμ
ΠΩΛΟΥΝΤΑΙ ΓΙΔΙΑ
ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ
Ενοικιάζεται γκαρσονιέρα (δίχωρη)
Ενοικιάζεται 75τμ Μ Αλεξάνδρου 33
ενοικιάζεται ορφοδιαμέρισμα 85 τ.μ.
ΠΩΛΟΥΝΤΑΙ 200 ΠΡΟΒΑΤΑ
ΕΘΝΙΚΗ ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΗ

Καιρός

Γρεβενά

αγγελια λεβητας

Follow Us

 

Grevena

Fog
Humidity: 100
Wind: 0 km/h
1 °C
3 11
19 Jan 2015
3 11
20 Jan 2015
Κανάλι 28 | Ράδιο Γρεβενά 101,5
Ανταλλακτικά αυτοκινήτων
ΗΛΕΚΤΡΟΝ