Ράδιο Γρεβενά – 101.5

Κτηματολόγιο
PAPAGEORGIOU

Grevenamedia @facebook

POTIKA MYRTO
SPONSORS

Grevena

Fog
Humidity: 100
Wind: 0 km/h
1 °C
3 11
19 Jan 2015
3 11
20 Jan 2015
ΓΚΙΦΑΣ ΙΩΑΝΝΗΣ
ΙΩΑΝΝΑ
tsiarsiotis
delivery LOCO
Ανταλλακτικά αυτοκινήτων

Κατηγορίες

Δυτική Μακεδονία: Επιπλέον χρήματα για τη θέρμανση των σχολείων

Το ποσό των 20 εκατομμυρίων ευρώ σε όλους τους δήμους της χώρας με στόχο την κάλυψη των λειτουργικών αναγκών των σχολείων πρωτοβάθμιας και δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης, κυρίως για τις ανάγκες θέρμανσης και μεταφοράς μαθητών θα διαθέσει το υπουργείο Εσωτερικών.

Ειδικότερα, για τις περιοχές που βρίσκονται στην Α΄ και Β΄ ζώνη, όπου ανήκει και η Δυτική Μακεδονία, δίνεται επιπλέον το ποσό των 5 εκ.ευρώ.

Σύμφωνα με δήλωση του υπουργού Εσωτερικών, Ευριπίδη Στυλιανίδης «κανένα σχολείο δε θα μείνει χωρίς θέρμανση σε όλη τη χώρα» και μάλιστα όπως τόνισε δίνεται «στοχευμένα σε περιοχές που έχουν ιδιαίτερα χαμηλές θερμοκρασίες επιπλέον5 εκ.ευρώ» για να λειτουργήσουν χωρίς προβλήματα τα σχολεία τον υπόλοιπο χειμώνα.

«Είναι υποχρέωση του Υπουργείου Εσωτερικών αλλά και όλων των δήμων να προτάξουν τη χρηματοδότηση που αφορά στην εύρυθμη λειτουργία της εκπαίδευσης», είπε χαρακτηριστικά ο κ. Στυλιανίδης, ο οποίος υπέγραψε την απόφαση για την καταβολή25,4 εκ.ευρώ σε Περιφέρειες της χώρας  για την αποπληρωμή οφειλών προς τους μεταφορείς των μαθητών.

 

 

 

 

 

 

 

http://www.tovoion.com/

Σχετικά άρθρα

Χρυσή Τομή
Κινηματογράφος Γρεβενών
Ράδιο 101.5
ΤΣΙΟΓΚΑΣ
ΟΠΑΠ

Follow Us

 
TSIOVAKAS
ΗΛΕΚΤΡΟΝ
Σεμερτζίδης
Κανάλι 28 | Ράδιο Γρεβενά 101,5

Καιρός

Γρεβενά

Αναγνώστου Ιωάννης