email επικοινωνίας

Ακούστε εδώ Ράδιο Γρεβενά – 101.5

POTIKA MYRTO
ΤΑΞΙ
Τζιόβας Ανδρέας
Loco delivery
ΥΓΡΑΕΡΙΟ

Ράδιο Γρεβενά Συνεντεύξεις

ΕΙΕΤ
Ράδιο 101.5

Grevenamedia @facebook

Ζιώγας
tsiarsiotis
Ανταλλακτικά αυτοκινήτων
ΙΩΑΝΝΑ

Κατηγορίες

Δραστηριότητες της Ενωσης Αστυνομικών Υπαλλήλων Νομού Γρεβενών

Σειρά συναντήσεων πραγματοποίησε το Προεδρείο της Ένωσης Αστυνομικών Υπαλλήλων Γρεβενών με τον Βουλευτή ΠΑΣΟΚ Γρεβενών κ. Χαντάβα στο γραφείο του στην Αθήνα, τον Αντιπεριφερειάρχη Γρεβενών κ. Δασταμάνη, τον Δήμαρχο Γρεβενών κ. Κουπτσίδη, καθώς και τον Γενικό Αστυνομικό Διευθυντή Περιφέρεια Δυτ. Μακεδονίας Ταξίαρχο κ. Χονδρό στην Κοζάνη, σχετικά με την ανάδειξη – επίλυση των καίριων προβλημάτων που απασχολούν τους αστυνομικούς της περιφερειακής ενότητας Γρεβενών.

Οι συζητήσεις επικεντρώθηκαν κυρίως στο σοβαρό στεγαστικό ζήτημα, στην ίδρυση Τμήματος Μεταγωγών λόγω της λειτουργίας του Σωφρονιστικού Καταστήματος Γρεβενών, στην ίδρυση Αστυνομικού Τμήματος σε κοντινή απόσταση από το κατάστημα αυτό για την καλύτερη αστυνόμευση της περιοχής, αλλά και στην λειτουργία της Σχολής Αστυφυλάκων Γρεβενών η οποία έχει αποδυναμωθεί σε μεγάλο βαθμό από αστυνομικό προσωπικό.

Το ενδιαφέρον όλων των συνομιλητών μας αποδείχθηκε εμπράκτως ειλικρινές και άμεσο αφού ο Βουλευτής Γρεβενών επισκέφθηκε άμεσα τον Αρχηγό της Ελληνικής Αστυνομίας Στρατηγό κ. Οικονόμου,  ενημερώνοντας τον για τις επαφές στις οποίες ήδη είχε προβεί με την πολιτική ηγεσία του Υπουργείου Αγροτικής Ανάπτυξης σε ότι αφορά την παραχώρηση του κτιρίου “ΟΓΕΕΚΑ ΔΗΜΗΤΡΑ”, για τη στέγαση της Αστυνομικής Διεύθυνσης Γρεβενών και ζήτησε να ενημερωθεί για τις ενέργειες στις οποίες θα προβεί η αστυνομία, ενώ επίσης ζήτησε να δημιουργηθεί Τμήμα Μεταγωγών κοντά στις φυλακές Φελλίου και να ενισχυθεί η Σχολή Αστυφυλάκων Γρεβενών.

Ο Αντιπεριφερειάρχης Γρεβενών κατανόησε πλήρως τα τεθέντα ζητήματα, δηλώνοντας πως θα στηρίξει με τις δυνατότητες που διαθέτει η Περιφέρεια, αλλά και ο ίδιος προσωπικά, κάθε προσπάθεια επίλυσης τους, ώστε με τα κονδύλια που θα διατεθούν να δημιουργηθούν σύγχρονες υποδομές που θα παραμείνουν στον τόπο προς το συμφέρον των πολιτών.

Ο Δήμαρχος Γρεβενών δήλωσε και αυτός από την πλευρά του πως στηρίζει τα δίκαια αιτήματα μας, αναγνωρίζοντας τη σοβαρότητα και την αντικειμενικότητα τους όπως κάθε κάτοικος των Γρεβενών, ενώ άμεσα απέστειλε σχετική επιστολή προς τον Υπουργό Προστασίας του Πολίτη στην οποία πέραν των άλλων αναφέρει χαρακτηριστικά για την ίδρυση του Τμήματος Μεταγωγών: «Ενώνουμε λοιπόν την φωνή μας με την Ένωση Αστυνομικών Υπαλλήλων Γρεβενών, οι οποίοι με ανακοίνωση-διαμαρτυρία τους, προτείνουν την εγκατάσταση του τμήματος αυτού σε υφιστάμενο αλλά εγκαταλελειμμένο κτήριο της ΕΛΑΣ, το οποίο βρίσκεται σε απόσταση αναπνοής από το σωφρονιστικό κατάστημα, στην Τ.Κ Αγίων Θεοδώρων Γρεβενών».

Τέλος, ο Γενικός Αστυνομικός Διευθυντής Περιφέρειας Δυτ. Μακεδονίας ο οποίος λόγω της προηγούμενης ιδιότητας του ως Αστυνομικός Διευθυντής Γρεβενών είναι άριστος γνώστης όσων μας απασχολούν, ανέφερε ότι βρίσκεται σε συνεχή επικοινωνία με τον Αρχηγό της Ελληνικής Αστυνομίας αλλά και με άλλους αρμόδιους υπηρεσιακούς και πολιτειακούς παράγοντες προς την κατεύθυνση της διευθέτησης τους, με απώτερο σκοπό τη διασφάλιση του ευρύτερου δημόσιου συμφέροντος.

Εκ μέρους των μελών που εκπροσωπούμε και τα οποία αγωνιούν αλλά και απαιτούν επιτέλους οριστικές λύσεις, οφείλουμε ένα μεγάλο δημόσιο ευχαριστώ σε όλους τους παραπάνω για την αμέριστη συμπαράσταση τους, αναμένοντας όμως και τους αρμόδιους της Πολιτικής και Φυσικής Ηγεσίας να δρομολογήσουν τις πρέπουσες εξελίξεις, μιας και δυστυχώς ακόμη βρισκόμαστε στο στάδιο των «καλών προθέσεων» οι οποίες εννοείται ότι δεν μας ικανοποιούν.

ΓΙΑ ΤΟ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ

Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ

Χρήστος ΤΡΙΓΩΝΗΣ

Ο ΓΕΝ.  ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ

Ιωάννης ΨΕΥΤΟΓΚΑΣ

Σχετικά άρθρα

ΚΟΜΜΩΤΗΡΙΟ

ΖΗΤΕΙΤΑΙ ΓΙΑ ΕΡΓΑΣΙΑ
Ζητείται για εργασία
Ενοικιάζεται στην κεντρική πλατεία Γρεβενών
ΕΝΟΙΚΙΑΖΕΤΑΙ- ΙΩΝΟΣ ΔΡΑΓΟΥΜΗ
ΔΥΑΡΙ-ΕΜΜΑΝΟΥΗΛ ΠΑΠΠΑ
ΤΑΞΙ
Γκαρσονιέρα- Εμμανουήλ Παππά
ΕΝΟΙΚΙΑΖΕΤΑΙ-ΠΑΡΟΔΟΣ ΚΑΡΑΙΣΚΑΚΗ
Ιδιαίτερα μαθήματα
ΕΝΟΙΚΙΑΖΕΤΑΙ-Φαρδυκάμπου
ΠΩΛΕΙΤΑΙ ΔΙΑΜΕΡΙΣΜΑ-Εμμ.Παππά-40.000
ΖΗΤΕΙΤΑΙ ΑΝΔΡΑΣ ΥΠΑΛΛΗΛΟΣ
-Διεύθυνση-GrevenaMedia
ΠΩΛΕΙΤΑΙ
ΕΝΟΙΚΙΑΖΕΤΑΙ
ΠΩΛΕΙΤΑΙ
Ενοικιάζεται ή Πωλείται
Διαφήμιση ΛΑΔΙΑ
 

Follow Us

ΤΣΙΟΓΚΑΣ
Σεμερτζίδης
TSIOVAKAS

Καιρός

Γρεβενά

Grevena

Fog
Humidity: 100
Wind: 0 km/h
1 °C
3 11
19 Jan 2015
3 11
20 Jan 2015
Κανάλι 28 | Ράδιο Γρεβενά 101,5
ΗΛΕΚΤΡΟΝ