ΟΠΑΠ
SPONSORS
SPONSORS
POTIKA MYRTO
PAPAGEORGIOU
ΝΟΣΗΛΙΑΣΙΣ
ΟΠΑΠ

Grevena

Fog
Humidity: 100
Wind: 0 km/h
1 °C
3 11
19 Jan 2015
3 11
20 Jan 2015
DONAS

Grevenamedia @facebook

ΙΩΑΝΝΑ
ΓΚΙΦΑΣ ΙΩΑΝΝΗΣ
tsiarsiotis
Καφενείο
KARTSIOUNIS
delivery LOCO
Ανταλλακτικά αυτοκινήτων
Λίτσας

Κατηγορίες

ΚΕΝΤΡΟ ΞΕΝΩΝ ΓΛΩΣΣΩΝ

Δίκτυο καταναλωτών – Παραγωγών Νομού Γρεβενών: ΄΄ Ευχαριστούμε όλους του πολίτες για τη στήριξη και την εμπιστοσύνη που μας δείχνουν ΄΄

Θα θέλαμε να σας ευχαριστούμε για τη στήριξη της δράση μας, που έλαβε χώρα το Σάββατο 20/04/2013. Υπήρξε σημαντική προσέλευση καταναλωτών, παρόλη την αλλαγή της τοποθεσίας την τελευταία στιγμή.
Επίσης σε ελέγχους που πραγματοποιήθηκαν τόσο από το τμήμα Εμπορίου και του Υγειονομικού της Π.Ε. Γρεβενών, όσο και από το ΣΔΟΕ Κοζάνης, δεν εντοπίστηκε ουδεμία παρατυπία από τους παραγωγούς, που συμμετείχαν.
Παράλληλα στο πλαίσιο της πρωτοβουλίας οι παραγωγοί δώρισαν προϊόντα στο Κοινωνικό Παντοπωλείο του Δήμου Γρεβενών και στο σύλλογο ‘’ΕΛΠΙΔΑ’’.
Σκοπός του Δικτύου καταναλωτών – Παραγωγών Νομού Γρεβενών είναι να βοηθήσουμε τους συμπολίτες παραγωγούς του Νομού μας να προωθήσουν τα άριστης ποιότητας προϊόντα τους, τα οποία τα τελευταία χρόνια αντικαθίστανται με αγνώστου προελεύσεως και ποιότητας προϊόντα εισαγωγής, ενώ τα τοπικά σαπίζουν στα χωράφια και στις αποθήκες,
Επίσης να βοηθήσουμε τον Γρεβενιώτη καταναλωτή να βρει προϊόντα αγνά, προϊόντα πάντα Ελληνικά και το βασικότερο, σε τιμές χονδρικής.
Για τη λειτουργία του εγχειρήματός μας χρειαζόμαστε την προσφορά των παραγωγών μας και την εθελοντική συμμετοχή από όλους.
Στη σκέψη μας είναι πως η αλληλεγγύη καθίσταται αποτελεσματικότερη όταν επιτελείται από όλους για όλους χωρίς καμία πρόθεση παραπλάνησης και εξαπάτησης.
Σας περιμένουμε όλους λοιπόν παραγωγούς και καταναλωτές στη συνάντηση στις 30/04/2013 και ώρα 20:00 στο ΦΟΥΑΓΙΕ της Δημοτικής Βιβλιοθήκης να γνωριστούμε μεταξύ μας, παραγωγοί και καταναλωτές. Η συνάντηση είναι ανοιχτή και λειτουργεί αμεσοδημοκρατικά.
Η συμμετοχή, οι ιδέες και οι απόψεις του καθένα είναι απαραίτητες για την ακόμη καλύτερη πραγμάτωση των σκοπών της κίνησης.

Σχετικά άρθρα

Χρυσή Τομή
Κινηματογράφος Γρεβενών
ΤΣΙΟΓΚΑΣ
ΠΩΛΕΙΤΑΙ
ΠΩΛΕΙΤΑΙ

Follow Us

ΕΝΟΙΚΙΑΖΕΤΑΙ
Πωλείται
Πωλείται
ΠΩΛΕΙΤΑΙ
ΠΩΛΕΙΤΑΙ
ΠΩΛΕΙΤΑΙ
Ανταλλαγή διαμερίσματος
Ζητείται
ΕΝΟΙΚΙΑΖΕΤΑΙ
ENOIKIAZETAI
ΠΩΛΕΙΤΑΙ
Πωλείται
ΗΛΕΚΤΡΟΝ
ΠΩΛΕΙΤΑΙ
 
TSIOVAKAS
Σεμερτζίδης
Κανάλι 28 | Ράδιο Γρεβενά 101,5

Καιρός

Γρεβενά

Αναγνώστου Ιωάννης