Ράδιο Γρεβενά – 101.5

Πίνδος
PAPAGEORGIOU

Grevenamedia @facebook

POTIKA MYRTO
SPONSORS

Grevena

Fog
Humidity: 100
Wind: 0 km/h
1 °C
3 11
19 Jan 2015
3 11
20 Jan 2015
ΓΚΙΦΑΣ ΙΩΑΝΝΗΣ
ΙΩΑΝΝΑ
ΝΟΣΗΛΙΑΣΙΣ
tsiarsiotis
delivery LOCO
Ανταλλακτικά αυτοκινήτων

Κατηγορίες

Διαμαρτύρονται οι Σύλλογοι των Συμβολαιογράφων

Την Κυριακή 18 Μαρτίου, πραγματοποιήθηκε στην Αθήνα, πανελλαδική σύσκεψη των ταξικών σωματείων των εργαζομένων στα συμβολαιογραφεία, με πρωτοφανή συμμετοχή από δεκάδες πόλεις της Ελλάδας.

Στη σύσκεψη συναντήθηκαν τα Διοικητικά Συμβούλια των σωματείων Αθηνών-Πειραιώς, Θεσσαλονίκης-Κεντρικής και Δυτικής Μακεδονίας, Πατρών –Αγρινίου και Θεσσαλίας-Κοζάνης καθώς και εργαζόμενοι από περιοχές της Αττικής (Κορωπί- Αίγινα κλπ.). Αγωνιστικό χαιρετισμό έστειλε το Δ.Σ. του σωματείου ιδιωτικών υπαλλήλων Ιωαννίνων, ενώ παραβρέθηκε και χαιρέτησε εκπρόσωπος της Γραμματείας Εμπορίου – Υπηρεσιών του ΠΑΜΕ.

Στο επίκεντρο της συζήτησης μπήκαν οι αλλαγές στις εργασιακές σχέσεις, η συντονισμένη επίθεση των εργοδοτών μας στο δικαίωμα της πλήρους απασχόλησης και η ένταση της επίθεσης το επόμενο διάστημα, με την εφαρμογή των αντεργατικών νόμων που πλήττουν τις Συλλογικές Συμβάσεις Εργασίας, τους μισθούς, τα εργασιακά, κοινωνικά και ασφαλιστικά διακαιώματα.

Κοινή πεποίθηση όλων είναι ότι σήμερα υπάρχει ανάγκη να υπερασπιστούμε τις Συλλογικές Συμβάσεις Εργασίας και να διεκδικήσουμε άμεσα την υπογραφή κλαδικής σύμβασης, κλιμακώνοντας τον αγώνα μας για το σκοπό αυτό, υπερασπίζοντας με αυτό τον τρόπο τα κατεκτημένα δικαιώματα των εργαζομένων. Αποφασίστηκε το σχέδιο Σ.Σ.Ε. με το οποίο θα δώσουμε τη μάχη αυτή, σχέδιο σύμβασης που θέτει στο επίκεντρο τις σύγχρονες ανάγκες των εργαζομένων.

Καλούμε όλους τους εργαζομένους του κλάδου, να μην υποκύψουν στους εκβιασμούς, να μη δεχτούν , να μην υπογράψουν καμία ατομική σύμβαση εργασίας, καμία μείωση στους μισθούς τους. Να συσπειρωθούν στα σωματεία τους, να παλέψουν σα μια γροθιά για τα δικαιώματά τους και να συμμετέχουν στις κινητοποιήσεις που θα πραγματοποιηθούν το επόμενο διάστημα.

 

Τα Διοικητικά Συμβούλια

Συλλόγου συμβολαιουπαλλήλων Αθηνών-Πειραιώς

Συλλόγου υπαλλήλων συμβολαιογράφων Ν.Θεσσαλονίκης-Κνετρικής Μακεδονίας

Συλλόγου υπαλλήλων συμβολαιογράφων Θεσσαλίας-Κοζάνης

Συλλόγου υπαλλήλων συμβολαιογράφων Πατρών-Αγρινίου

Σχετικά άρθρα

Χρυσή Τομή
Κινηματογράφος Γρεβενών
Ράδιο 101.5
ΤΣΙΟΓΚΑΣ
ΟΠΑΠ
ΦΥΛΑΞΗ

Follow Us

 
TSIOVAKAS
Αγγελία για εργασία
ΗΛΕΚΤΡΟΝ
Σεμερτζίδης
Κανάλι 28 | Ράδιο Γρεβενά 101,5

Καιρός

Γρεβενά

Αναγνώστου Ιωάννης